2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

cnm en kotu ıhtımalle resımlerını bır fotocuya gotur onlar da halleder. ama anlamadıgım nıye format atılması gerekıyor.sen programı ındıremıyomusun.

ben de deneme slaytı yaptım 12 adet resim ekledim ve müzik olarak melekler korusun'un aşk bir rüya'sını koydum çok güzel oldu müziğin süresi ile de resimlerin toplam adeti denk düştü çok hoşuma gittizemuszemus

lelalll dün sana laf ediyodum benim hatun da kurabiye başına 1,5 lira istedi , çok diil mi yaaaaa (( napıcam ben çok heveslenmiştim ama onlar için ben

Yaa dedim sana onlar öle bir piyasa oluşturmuş tatlım..
hatta ben o resmini koydun kurabıyenın sahibi ile görüştüm 2,5 dedi bana tanesine ki o da indirimli hali.. arada tanıdıklar var diye .. dedim neyse :)) valla ben kendım yapıcam
ben yapıyım sana da hadı komsu ındırımı 1 tl den olsun tanesı ..
şaka bir yana da
ay andına yakın olsak gel beraber yapalım dıcem
istersen al malzemelerını gel beraber yaparıs :))

hani benim az önce tarifini verdiğim kurabiye varya minikim
onun 1 şeklinde süslenmiş olanı
ben piyasasını öğreneyim diye sordum :))

lelalcim senin ev karşıda dimi ? valla sen yapıcağın günü söyle ben de gelim yapalım beraber , bizim kuzuların arasında bir hafta var , artık benim kurabiyeler bi hafta bekler dolapta :roflol:

bana da 2 den fiyat açtı yuh deyince hadi 1,5 olsun dedi.. off yaa

kalimerocum önceki sayfalarda var resmi , ben koymuştum.. 1 şeklinde canım

ben bir tek yaş pastamızı sipariş vereceğim etlikteki livadan fiyat aldım kilosu 30 ile 35 arası değişiyor dedi 20-25 kişiye göre yaptıracağım 3 kilo yeter herhalde...diğer ikramları ben hazırlayacağım küçük kanepeler renkli kurabiyeler felan düşünüyorum slyat gösterimizi hazırladık sağolsun bilgisayar öğretmenimizde yardım etti çok güzel oldu doğduğu andan bu güne kadar olan gelişimi anlatılıyor aradada kameraya aldığımız görüntüler var heyecanlanıyorum kızımız ise hepimizden heyecanlı kardeşinin doğum günü planlarını yapıyor ama pastamızın dalmaçyalı olacağı artık kesinleşti kızımın ilk doğum günündeki öyleydi hepsi aynı olsun istiyor kırmak istemiyorum o yüzden...

kızlar ne bu fiyatlar allahaşkına, kendimiz yaparız dicem malzemeler bile dünya para toplanıp pastaya mı girsek, hani danaya giriyorlarya kurban bayramında :)) yada kalıpları ortak alıp kurabiye günü yapalım doğum günü öncesinde yakın olanlar toplanıp kurabiye yaparız.

şaka maka o siteden inceledim çok güzel kalıplar var onlardan birkaç tane edinmek lazım, malum bebekler küçük, ilerde kendileri isteyecekler, mesela tren şekilli kek kalıbı falan hoşuma gitti

o nasıl bır kurabıye yaa
merak ettım valla tanesı 2,5 tl
ne varmıs ıcınde

kızlar çok pahalı bence kendiniz yapın çok güzel tarifler var sitelerde beğendiklerinizi deneyin onları yapın günah ya tanesi 2,5 ne demek...

kalimerocum bende merak etmedim değil allah bütün kurabiyelerin içine giren un yağ şeker değil mi farklı ne koyacaklar ki bu kadar pahalı ...

canım ben kalıplarını alarak lelalın verdıgı kurabıye tarıfını kendım yapıcam
seker hamuru sıparısını verdım bıle yanı o kadara malolmaz

pastayı dısarıda yaptırıcam ama nasıl olacagına karar veremedım
degısık sekıllerı arıyorum

kalimerocum diyorum ya ben 40 mılyona yaklasık 150 tane ole kurabıye yaptım
bu 40 mılyona kalıp seker hamuru un vs dahıl yanı
o yuzden bence de yazık o paraya
ama pastaya suanda guvenemıyorum
evet bır deneme yapıcam ama 15 kısılık bır pasta sıparısı verıcem acıkcası aklımda kalmasın
onun yanına bır de kendı denememı yapıcam

benim pastam kesinleşti kızlar , biraz önce net bir şekilde resmini gönderdim bakalım inşallah güzel olur , kurabiye konusunda haklısın ecemim olmadı lelale gidip yapışcam beraber yaparız artıkın :hulya:

lelal canım oyle cesaretlendırıyorsun kı
seker hamurum kalırsa bende hazır pandıspanya ıle deneyeyım barı evde kendıme
surprız fakırı halıne gelen kocama surprız olsun

andına hayırlı olsun canım pastan sımdıden
merak ettım nasıl olacak dogum gunu pastanız

remodıoasum ben de demıncek baktım ama 1 seklınde kalıp yok nasıl etsek kı??? fıkır ıstıyorum bana yardım edın....please...

kızlar dün ikeanın kataloğu geldi at şeklinde kek kalıbı var başka modellerde vardır sanırım çokda hesaplıydı.. ne bileyim kekini evde yapıp krem şanti krem ole gibi pudinglerle pasta kremasını kendiniz yapıp kolay ve hesaplı bir pasta çıkarabilirsiniz..

arkadaşlar kız bebekler için evde böyle birşey çok kolay yapabilirsiniz, bir çoğunuz zaten dışarıya bir tane yaptıracaksınız ikinci için aklınızda olsun, hazır oyuncak kullanılmış

bende pastayı kendim yapmaya karar verdim, kurabiyede yapacam ama eşim tatlı şeyler atölyesinede özel yaptıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…