2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

mmfcim mönü gayet başarılı
bunlara bir tane de salata ekleyebilirsin
patates , makarna salatası veya kısır :))

maasallah hersey dusunulmus monuler bıle hazır

zeynacım 30 tanesı 45 tl ıse bızım komsu bana ıyı fıyat verdı sanırım
65 taneye 80 tl
bılemıyorum bulamazsam mecbur sıparıs verıcez de ınsa allah bulurum
kendım bırseylerle ugrasmak ıstıyorum

neden olmasın ama benım gıdıs saatım bellı degıl
kocısle gıdecegımız ıcın onun ıslerıne baglı

biz bu ayın 24 ünde gidiyoruz eminönüne ,lelal andina ve ben ,seda da gelicek büyük ihtimal ..

evet eylülcüm 24'ünde gidiyoruz hep beraber.. lelalll sabah sabah beni aradın yavrucum açtım teli bi sürü ses geldi kapadım bende , sonra aramaya vakit olmadı batunun tahlilleriyle uğraştım

remedioscum kocalarımız birbirine benziyo , benimki de daha çoook vakit var deyip sinir ediyo beni ..

benim menümde böle olucak arkadaşlar:

- pasta
- 1 şeklinde kurabiye
- brownie
- gül böreği
- peynirli poğaça
- patates salatası

ooo mönüleri gördükce geciyor sinirim..ama mmf sen ya kisir yada yogurtlu bi salata ekle bence.

karar vermedim henüz ama söyle yapabilirim bende..

acma (peynirli)

mantar kurabiye

kisir

makarna salatasi

milföyden börek

bir iki cesir daha meze hazirlyicam

ama karar vermedim henüz.

mmmfcim tekrar teşekkür ederim nikah şekeri satan bir yer vardı oraya sordum magnet bulamadım ama mıknatıs buldum mecbur mıknatıs alacağım
kırtasiyeye de kalın mukavva sordum onu da buldum alıp kesip fotoyu yapıştırıp kendim yapayım diyorum ne dersiniz kızlar :uhm:

başka bir yerde gelmiyor aklıma zaten aydına gitsem belki bulurum ama bugünlerde gitme imkanımız yok 29 ekimde kızlarla buluşacağız işte ama o arada gidip bulamam yerini bilmiyorum çünkü hadi buldum diyelim 29 ekimde doğum gününe tam bir hafta kalmış olacak 1 haftada fotoları yapıştırmayı falan yetiştirebilirmiyim onu bilmiyorum çünkü akşamdan akşama oğlan uyuduktan sonra yapabilirim ancak belki yetiştiremem

birde bişey daha sorayım şimdi gidip fotoğrafçıyla konuşacağım mmmf nin yaptığı gibi bir fotoya 4 resim sığdırmalarını söleyeceğim o şekilde 8 tane çıkartacağım yani 32 edecek acaba diyorum bu 8 taneye farklı resimlermi seçsem yani her resimden 4 tane olacak artık kime ne çıkarsa şansına ne dersiniz

eylülcüğüm bir işim çıkmazsa ben de katılmak isterim maksat muhabbet olsun:nazar:
erkeklerle bu işler olmuyor çıldırtıyorlar insanı

bende soylıym menumuzu hemen

pasta
börek (neyli yapacacagıma karar vermedım henuz ama 2 çeşit olacak)
kurabıye
zey.yaprak sarma
mercımek koftesı ( ama kararsızımn bunun yerıne salata turumuy bı sey yapsam?)

bende bu yakınlarda gıdecegım emınonune. bebek sekerımıde ordan almıstım cok uygun fıyata yıne o tarz bı sey bakacagım

eylülcüğüm bir işim çıkmazsa ben de katılmak isterim maksat muhabbet olsun:nazar:
erkeklerle bu işler olmuyor çıldırtıyorlar insanı

canım süper olur , başta lelalle bendik , sonra eylülle seda , sende gelirsen 5 kişi olucaz artıkın altını üstünü getiririz eminöünün delikafadulden

valla beyazmelekcim bizimmandalları bile gelenler hangisi güzel onu kendşme ayıriim diyolar ya fazla açgözlü bizimkiler yada herkes yapar bunu bence yapma hepsi aynı olsun

valla beyazmelekcim bizimmandalları bile gelenler hangisi güzel onu kendşme ayıriim diyolar ya fazla açgözlü bizimkiler yada herkes yapar bunu bence yapma hepsi aynı olsun

valla mmfciğim bende farklı olsun istiyorum aslında ama senin anlattıklarının aynısı benimde aklımdan geçiyor bizdekilerde aynı başına üşüşüp seninki daha güzel benimki değil gibi atışır dururlar küçük çocuklar gibi zaten en başta annem yapılır yapılmaz hepsine bakar birini alır içinden kesin hatta 4 poz olursa 4ünden de alır kaydirigubbakcemile3 e bende kendime alırım tabi misafire bişwey kalmaz kaydirigubbakcemile3

bir de maytabım senin o davetiyen varya onu nereden hazırladın üzerinde öle mikili falan nasıl süsledim

photoshine diye bi program var onunla meleğim

hımm programı indirmem lazım o zaman programı indirmek içinde önce bilgisayarıma format attırmam lazım
power pointle olmazmı ya da wordle falan yapsm bende sunumlarım için kullandığım çizgi film karakterleri falan var onlarla yaparım ama onu baskıya nasıl vericem nasıl çıkartıcam onu bilmiyorum :uhm:

aa ayrıca ben slaytı da bu şekilde power pointle hazırlayamazmıyım acep

az once alt sokaktakı matbaanın onunden gecıyordum
aklıma geldı bır sorayım dedım magnet sordum
ellerınde varmıs kucuk magnetlerden
7*6 ebatlarında 52 tane magnete 5 tl verdım
super mutlu oldum sımdı gerıye fotoları secıp yapıstırmak kaldı

mmf canım sen ne ıle yapıstırmıstın
adam tutkal dedı ama benım tutkalım yok ona gore alıcam

X