2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

az once alt sokaktakı matbaanın onunden gecıyordum
aklıma geldı bır sorayım dedım magnet sordum
ellerınde varmıs kucuk magnetlerden
7*6 ebatlarında 52 tane magnete 5 tl verdım
super mutlu oldum sımdı gerıye fotoları secıp yapıstırmak kaldı

mmf canım sen ne ıle yapıstırmıstın
adam tutkal dedı ama benım tutkalım yok ona gore alıcam
oğlanın prittiyle yapıştırdım canım
pritt ne biliyon inşallah bende fatih okula başlayınca öğrendimde:))opuyorumnanaktan

Asortie cok hosmus seker. bende bakıyorum aynı sıteye sımdı begenırsem eger emınonune gıtmekten kurtulurum cok ıyı olur.suslemesını onlarmı yapacak senmı?

onlar yapacak canım yaa valla benim hiç zamanım olmuyor sen seçiyorsun onlar yapıyor

az once alt sokaktakı matbaanın onunden gecıyordum
aklıma geldı bır sorayım dedım magnet sordum
ellerınde varmıs kucuk magnetlerden
7*6 ebatlarında 52 tane magnete 5 tl verdım
super mutlu oldum sımdı gerıye fotoları secıp yapıstırmak kaldı

mmf canım sen ne ıle yapıstırmıstın
adam tutkal dedı ama benım tutkalım yok ona gore alıcam

aaa matbaamı akannehir ilk defa duydum ve çok şaşırdım hemen gidip bende birkaç matbaaya sorayım bakayım bulabilir miyim

kızlar ben bırde kostum bakıyorum eger keseme ve zevkıme uygun bır sey bulursam alıcam. gonlumde korsan kostumu var ama bızımkı cıvcıvı cok sevıyor cıvcıv de olabılır.

bende çok sevdiğim bi pastaneden dilim başı 5 tl fyt aldım şok oldum ona yaptırcam ohh be rahatladım valla.o bu şu derken sinir bastı:)

pastayıda kilosu 20 tl ye yapacak mado dier şeyleride hallederiz sonra daha var

asorticim çok güzel o biblolar
magnetli çok hoş duruyor onlar ..

derin ben de sana önerecektim tam zincirlikuyudaki bulvar pastanesi ile konuştum
onlarda oldukça uygun fiyatlı yapıyorlar pastaları hem sana da yakın
oraya da bakabılırsın diyecektim oldukça da yardımcı oluyorlar tatlım
ama sen bulmuşsun ..
istanbulda olanlar için bir alternatif olsun bari :))

andişş sabah sabah seni aradım demek ..
son aramamda sen vardın heralde tuş kilidi açık olunca kendi kendine arama yaptı demek tefelon :))
günaydın demiş sana :)))

bende bulvarı diyorum gayrettepedeki:)) süper pastaları var onların gözüm kapalı alırım yani.hemde çok güzel fiyat 5 tl:)))

lalal bişey sorucam sana.
* el ayak ve biberon gibi kurabiye kalıpları var nerden bulunur sence?
*1 kg şeker hamuru ne kadar kurabiye kaplar ?

aynen öle geçen gün konuştum bende ne zamandır yazıcam unutuyorum sen yazınca aklıma geldi :))
şeker hamuru olana mı verdi sana bu rakamı
bir de şekli ne seçtiniz ?? ben baya oturup konuşmuştum onlarla :)))

eşim başımın etini yedi hep kaç gündür . O o pastanenin pastalarını falan çok sever illa da ordan olsun dedi kendi aramış annesi nasıl isterse yaparız abii dedmişler:))

derincim benim alışveriş yaptığım sana da çok yakın olduğunu düşünüdüğüm bir yer var
zeytinoğlu caddesinde pasta malzemeleri satan
orada her türlü kalıp var
ki ben diş şeklinde kalıbı heryerde aradım eminönünü alt üst ettim ki bu konuda en iyi yer nüans derler o bile fos çıktı ama ben burada buldum
ve kızlar inanılmaz yardımcı oluyorlar

1 kg şeker hamuru ise baya kaplar tabi bu kurabiyenin boyutuna da bağlı
şöle söleyeyim
bende 1 kg şeker hamuru vardı
150 tane kurabıye yaptım kı bunların bazılarını çift renk kullandım (diş şeklinde ve diğer kalıpları kullandım)
beyaz şeker hamurunu pembe gıda boyası ile renklendirdim bazı kurabıyeler uzerınde çift kat şeker hamuru vardı.
kutunun yarısı duruyor .. :))

X