2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

ay kızlar 1 haftadır yoktum bu topiği merak ettim valla neler konuştunuz diye birazını okudum
biz hala pastamızı seçmedik
yarın filan oklava ve hacı sayid e gidip bakıcam
andina pastanız süper cnm,derincim sizin beğendiğiniz pasta da çokkk güzel
deniz anası tost ekmeği süperrr:lepi:

ya aslında bende daha önce çok güzel şeker hamurlu pastalar yapmıştım yiğenimin d.gününe sünger bob lu ve örümcek adamlı,değişik çiçekli pastalar yapmıştım misafirliğe giderken götürmke için ama şimdi cesaret edemiyorum ya kötü olursa kızımın ilk d.günü sorunsuz olsun istiyorum

cnm dogum gununden once antrenman olsun dıye deneme yapsana emınım guzel olur.hem tecruben de var bence yaparsın bu ısı ama once denemenı yap bence.

piroşummm hoşgeldin merak ettim seni valla bugün de gelmesen arayacaktım artık.. annende miydin şekercim? madem güzel yapıyosun piroşun pastasını da sen yapabilirsin bence...

KIZLAR MAGNETLERıM HAZIR BıDE ŞÖYLE BıŞEY DÜŞÜNDÜK GELENLERE HOŞGELDıNıZ GıBıSıNE BıŞEY HAZIRLADIM ÇIKARSAM ONLARI ÇIKARTTIRICAM FOTOĞRAFÇIDAN MAGNETLERLE BıR VERıCEM AMA ONLARI BıRBıRıNE NASIL MONTE EDıCEM ONU DÜŞÜNÜYOM
4274869b6ce464f6ce42e8dc70dd04f7.jpg
[/URL][/IMG]
9f3c340f999708b0f84f6bfb3575dcdd.jpg
[/URL][/IMG]
ıŞTE BUNLARDAN BıRı OLUCAK

mmf cım ıkısı de cok guzel
bızde bu sekılde fotolu magnet dagıtıcaz gelenlere ama hazır yaptrırıcam
komsumuz bu tur organızasyon ıslerı ıle ılgılenıyor ona yaptırıcam ben

ama ıkısını bırbırıne monte etmek ıcın denızanasının bılgsı vardı dıye hatırlıyorum ben
elınde magnetın varsa cok zor olmasa gerek

haa bu arada bızım magnetımızde de ıkı foto olacak ama bırısı ılk dogdugu andakı fotosu
dıgerı de en son cekılmıs halı olacak ama en son cekılms halı ıcın studyoya goturmeyı dusunuyorum
goturemezsem evde yenı cekıcem

mmf cim o iki karaye farklı resimler koyma şansın yok mu tatlım
bence öle bişey yapsan daha güzel olur
ayrıca yazı sanki biraz resmi gibi olmuş
yazı için de şuna ne dersin
hımm mesela
" savulun kızlar 1 yaşıma bastım :) " :)

MAGNETLERıM AYRI MıNıKCıM ONLAR HAZIR DURUN ONLARIDA EKLııM SADE OLDU AMA HOŞ GÖZÜKÜYO
2800336611a3c93f55b1806d7ab6242d.jpg
[/URL][/IMG]

valla tam bi komedi oldu
göya haftasonu karşıya toptancıya geçicektik olmadı üsküdara gittik ogün
öle dolaşırken bi nikah şekerccisi gördüm sordumnerden bulabilirim diye kadında ben sana bulurum dedi 30 dedik ama 20 tane çıkarabildi
üstelik üzerleride doluydu:)))
6lira verdim onlara
sonra fotoğrafçıya gittik 1 resime 4 resim sığacak kadar küçültüp tab ettirdim resmi
vesikalıkdan biraz büyük oldu
sonra evde kesip kesip yapıştırdım pritle yapıştırdım uhu falan eritiyo resimleri
karşıya gitseydim çerçeve şeklinde magnet bulabilirdim belki

ellerine sağlık maytabım.
valla ben çalıştığım için zamanım çok az kalıyo evde..onuda oğlumla ilgilenerek geçiriyorum.
ama sizlere özeniyorum.
en son bebek şekerlerimi yapmıştım oda doğum iznindeydim..
ellerinize sağlık kızlar..
pravoo sizeeealkisalkisalkis

maytabım mehmede hayırlı yaşlar olsun tabi diger bebeklerede ... demek yogunluktan takıma yazmıyorsun ...

hepsine RABBIM hayırlı ömürler versin .....

magnetlerin süper olmuş maytapcım.Bende istiyorum ama nasıl yapıcaz bakalım.Birde bişey sorucam ya.Şu kurabiye kalıplarıyla yapılabilcek kurabiye tarifi denenmiş bişey varsa ne olur yazın yaww.:KK43:(

maytabım super olmuslar ya bende ıstıyorum nasıl olcak ama??????bende nette gezerken poster baskı gordum 30x40 kolaj yapmıslar ıstedıgın kadar foto kendıme yaptırabılırım ılk dogumdan 1.yasa kadar bırde nenelere de yaptırabılırım
derıncım oncekı sayfalarda ben bır lınk vermıstım orda denenmıs seker hamurlu bır tarıf vardı.ben denemedım ama cnm.

X