2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

ben geldim canlar,kuzucuklar..
hepinize merhabaaaaaa:teytey:
yeni sayfamız hayırlı olsun eegi geçenlere selamlar sevgiler..a.s.
 
Ben de geldiim:CüvCüv:

Hayırlı olsun yni topiğimiz,hadi bakalım inşallah hep müjdeli haberler
vermemize aracı olsun:hooray:
 
ben dün göğüs pedi aldım mothercare den 25li kutu 6,90ytl bana fiyatı uygun geldi indirim yapmışlardı.
diğer markalarda fiyatlar nasıl bilen var mı??

Bir de kızıma tarak ve fırça aldım ayy ok hoşş,süslicem onu oyuncak bebek gibi oynarım
ben onla artık..annem dalga geçti zaten kızım oje,ruj falan da alsaydın şimdiden diyeee
 
kızlar bugün yeni doğum yapmış (sezaryen) biriyle konuştum.kesinlikle çok memnunum dedi.çok da rahat görünüyodu.dün de bir normal bir sezaryen ile doğum yapmış iki arkadaşımla konuştum.ikisi de sezaryen dediler.acıya değmiyo dediler.ben büyük ihtimal sezaryen olcam dr ne dicek bilmiyorum ikisine de uygunsun demişti ama tekrar ayrıntılı sorcam.eşim normalden yana sanırım.
ama insanların gelip gidip kaç cm açılmış diye bakmalarına,herşeyimin ortada olacak olmasına,ve daha sonrasında oluşacak olan muhtemel genişlemeye!! ve dikişlere dayanileceğimi sanmıyorum.(normal doğum düşünen arkadaşlardan özür diliyorum)canım da tatlı değildir ama ben çooookk korkuyorum....kafamçokkarıştı
 
arkadaslar ben sonuna kadar normal dogumdan yanayım..
ayrıca artık acıdan korkulucak bırsey yok.. yurtdısında ve ıstenırse bızım ulkemızdede epidural normal dogum cok yaygın..
mumkun olursa bende epidural normal ıstıyorum.. yakınımız bır kadın dogumcu var ablam sayılır..
oda bana epidural normalı tavsıye edıyor.. bazen yaptıgı dogumları anlatıyor..
benım normal olan dogumda sadece ve sadece kafama takılan sey su vajınal genıslemenın olup olmadıgıı???
bazıları oncekınden daha bıle ıyı dıyor bazıları genısleme var dıyor..
halınden sıkayetcı olana pek raslamadım ama genelde hıc genısleme olmadı yada oncekınden daha ıyı dıyenlere rasladım..
bılmıyorum nasıl oluyor bunyeden bunyeye tabıkı degısıyordur ama umarım bende oyle bır durum olmaz..
ayrıca bırde sunu dusunuyorum.. eger genısleme olsaydı 4 tane 3 tane cocuk doguranlar artık cinsellik olarak iptal olurlardı..
sanmıyorum ya Allah o mekanızmayı ona gore hazırlamıs.. bakalım gorucez.. fisfisfis
 
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..
gül selam canım ben de göğüs pedini bebedor marka 40 lık paket aldım.. 6,50 ytl..
 

betülcüm normal doğum yapan arkadaşımın eşi önceleri yok öyle bişey demiş ama geçenlerde itiraf etmiş.genişleme olmuş yani.tabii ki bünyeye göre de değişiyodur,tabii doktora göre de. kimi de genişleme payına göre dikiş atıyomuş.:çok üzgünüm: off off bakalım
 
lostun 4.sezonuna kadr seyrettim canım...hamile iken hamşle kızın olayları insanı korkutuyor ama dikkat et bence (
deryacım yok korkmuyorumda etkilenmedimde 4.sezonu bitirdinmi peki bitirdiysen kaç bölümden oluşuyordu 4.bölüm.
ohhh bakıyorumm kızına ne güzel şeyler almışsın canım.bende ogluşuma tarakla fırça aldımm tatlımm.
herkese iyi akşamlar.
 

hadi yaa.. senağlama
eşim oyle bırsey farkederde bana sonradan ıtıraf ederse kendımı cok kotu hısederım yaa.. :çok üzgünüm:
ama demekki oncekıne gore daha ıyı dıyenler dıkıslerı sansına oyleler..
olabılır mı.. dıkıs daralmasını saglıyordur heralde... fisfisfis
 
Son düzenleme:
İyi akşamlar hepinize kızlar,bende Allah izin verirse normal istiyorum doğumu,benim ablamda iki çocuğunu sezeryanla doğurdu ama hiç bi sorunu olmadı onunda hemen ayağa kalktı tek sorunu ameliyat yerinin biraz iyileşmemesiydi,ben ona rağmen yinede normal istiyorum bende betüle katılıyorum o kadar bi genişleme olacağını zannetmiyorum inşallahta olmaz bakalım dr.ne diyecek,bu arada göğüs pedlerini çok uyguna almışsınız kızlar migrosta dalininki 9,50 liraydı bakalım daha alınacak çoookk şey var ala al bitmiyo
 
Son düzenleme:
kızlar ben lansinoh un gogus pedini aldım 10 kusurdu fıyatı.. 14 gıbı sanırım..
ama cok kalıtelıymıs baya tavsıye edılıyordu.. bakalım kullanınca anlayacagız..
 
gülşah hoşgeldin canım.. sen aldın mı göğüs pedini yaa cidden al al bitmiyoo hep birşeyler eksikk yavv :)) bir de hangi markaya bakarsan hepsinin ayrı bir özelliği var.. üzerinde yazana göre..insan hangi marka alacağını da şaşırıyor :))
bebişlerin eşyaları için çanta aldınız mı kızlar ben bi tane buldum 2. sayfaya eklemiştim resmini fikir verir misiniz kullanılıyor mu acaba o çantalar ? gülşah ablandan bilirsin belki.. fikrin var mı ? ..
bir de ben de sezeryandan daha çok korkuyorum kızlar yaa ..teyzemin kızı, iki doğum yaptı sezeryanla ..ilk gün ziyaretine gittiğimde; ayağa kalkarken ağrılar içindeydi.. acıdan ruh gibiydi.. çok korkmuştum onu görünce.. (
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben daha onceden amelıyat oldugum ıcın onun acısını cok ıyı bılıyorum..
ınanın gercekten zor oluyor o yuzden ben sezeryandan mumkun oldugunda uzak durmak ıstıyorum.. benneyaptımki
sonucta bır amelıyat bıcak altına yatıyorsunuz.. normal dogum yapıp kucagımıza bebegımızı alıp gıtmek var nıye o guzel anları kendı canımızın derdıne duserek gecırelım kı..
bırde benım agrı esıgım yuksek mı dusukmu yanlıs soylemeyım..bana agrı kesıcı gıbı seyler pek tesır etmıyor..
canım hıc kıymetlı degıldır ama mesela amelıyat oldugum zaman yarım saatte bır agrı kesıcı vuruyorlardı gelıp gıdıp ve serum takıyorlar dı banamısn demıyordu hıc etkı etmıyordu belkıde o etkı etmıs halıydı bılmıyorum ama gercekten zor.. :1no2:
o yuzden herseyın normal olanını ıstıyorum oğlumla doya doya ılgılenmek ozlem gıdermek ıstıyorum.. :1rolleyes:
ben yataktan kalkamazken onunla baskasımı ılgılenıcek..
bilmiyorum yaa ınsallah normal dogum nasıp olur ınsallah bır engel cıkmaz Allahım hepımızın gonlune gore verır ınsallahh... :teselli:
 

Hoşbulduk canım bi oturup bi kalkıyorum bakınıyorum tatlım almadım daha göğüs pedini hangisinden alsamki iyimi senin aldığın gerçi bebedorun iyidir mutlaka,şampuanını sabununu falan alıcam ufak tefek şeyler belki ama işte bi türlü bitmek bilmiyo,senin almayı düşündüğün çanta çok güzel bende beğendim,bana o şeyleri annem alıcak tatlım portbebeyle takım satıyolar ya öyle alıcakmış aslında o çantaları bende pek kullanışlı bulmuyorum ama yinede olsun bakalım belki kullanırım,ablam ilk çocukta kullanmıştı hatta onunkide chicconunkiydi ama 2.çocukta normal büyük çanta almış onu kullandı
Canım bende istemiyorum sezeryan bakalım nolcak hayırlısı 34.haftada kontrolde belki söyler ne olucağını
 

aynı fikirdeyim canım şu anda azıcık rahatsızlansak gözümüz kimseyi görmek istemiyor asabi oluyoruz ki ameliyattan çıkacağız her yerimiz ağrı sızı içinde o haldeyken ilk kez karşılaşacağımız bir mucizeyle bir bebekle onun sıkıntılarıyla baş başa kalacağız..Allah hayırlısı neyse onu versin tabii ama inşAllah bi aksilik olmaz ve normalini nasip eder bana ve tüm isteyenlere..
 
İyi akşamlar herkese ...

Ben chicco nun göğüs pedini aldım, markaların arasında fark olduğunu sanmıyorum, epi topu bir göğüs pedi yani:)))
 

İnşallah betülcüm onca insan normal doğum yapıyo bi kere çekeriz sancısını hiç olmazsa,valla benim umrumda değil doğum sancısı falan korkmuyorumda açıkçası umarımda istediğim gibi olur,ameliyattan daha çok korkuyorum narkoz yemekten falan ne bileyim o tür şeyler her zaman daha korkunç gelmiştir bana ama sezeryan isteyenede saygım var sonuçta herkesin bünyesi farklı ama inşallah herkes nasıl doğum istiyorsa Allah hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versin:içelim:
 

canım, dediğim gibi valla ben de paketlere bakarak alıyorum acemiyiz ya :dance: üzerinde ultra kuru ultra yumuşak yazıyo :roflol: zaten aldığım yerde başka marka da yoktu :roflol: ama hepsi aynı kapıya çıkıyo en nihayetinde..
ben de şimdi zaten kocaman çantalar çok oluyo ya öyle bi tane kol çantası mı alsam diyorum ama onu da hastaneye götürünce komik olmaz mı gezmeye gider gibi kocaman deri çanta :roflol: :roflol:
 
Herkesin korktuğu birşey var...Ben normal doğumun sancısından , genişlemesinden falan korkmuyorum benim korkum; ya bebeği itemezsem takılırsa, doğum uzayıp bebek oksijensiz kalırsa diye...Herkesin başka sebebi var işte..

Sezeryandan korkmamın sebebi ise bi daha hamile kalırsam plesanta yalnış yere yerleşebiliyormuş, yok rahim kesikyerinden yırtıabilirmiş..Zart zurt...Bunlar belki nadir görünen şeyler ama benim kafamı da bunlar kurcalıyor işte :))
 

hoşgeldin seda..bu ihtimaller hiç aklıma gelmemişti, açıkçası başına geleni de hiç duymadım çevremde üç kez ard arda sezeryan yapan bile var.. hayırlısı olsun ne diyelim Allah herkese kalbinden geçeni nasip etsinn....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…