canım, dediğim gibi valla ben de paketlere bakarak alıyorum acemiyiz ya :dance: üzerinde ultra kuru ultra yumuşak yazıyo :roflol: zaten aldığım yerde başka marka da yoktu :roflol: ama hepsi aynı kapıya çıkıyo en nihayetinde..
ben de şimdi zaten kocaman çantalar çok oluyo ya öyle bi tane kol çantası mı alsam diyorum ama onu da hastaneye götürünce komik olmaz mı gezmeye gider gibi kocaman deri çanta :roflol: :roflol:
Vakum hiç iyi birşey değil..Allah göstermesin, vakum ve forsepts bence ve çoğu doktorca çoook sakıncalı en iyisi bebk gelmiyorsa uğraşmamak, sezeryana girmek olmalı...
Canım arada kalkıp oturuyorum kusura bakma valla ben bi tane aldım öyle bavul gibi deri çanta zaten büyük çantalara hastayım nolcak o daha şık olur hem ama hastaneye o gitmez sanırım hastaneye giderken bu gidişle kocaman valiz götürcez heralde çekçekli dermişimlülülülülülühastaneye götürüceklerde çok küçük valiza sığarmıki
Herkesin korktuğu birşey var...Ben normal doğumun sancısından , genişlemesinden falan korkmuyorum benim korkum; ya bebeği itemezsem takılırsa, doğum uzayıp bebek oksijensiz kalırsa diye...Herkesin başka sebebi var işte..
Sezeryandan korkmamın sebebi ise bi daha hamile kalırsam plesanta yalnış yere yerleşebiliyormuş, yok rahim kesikyerinden yırtıabilirmiş..Zart zurt...Bunlar belki nadir görünen şeyler ama benim kafamı da bunlar kurcalıyor işte :))
hım..canım benim abimin doğumunda 28 yıl önce yani vakum kullanmışlar.. cerrahpaşa tıpta hem de..bi kusuru yok yani çocuğun :roflol: o derece sakıncalı olsa prof.lar kullanmazdı bence hem de 30 yıl öncesinin aletiyle :)
ama yine de en iyisi kendiliğinden doğması inşAllah da öyle olur..
hastaneye giderken bebeğin eşyalarını ayrı koyup götüreyim diye düşünüyordum da onun için canım..valla bizim eşyalar ancak çekçekli valize sığar terlik havlu çifter çifter gecelik pijama tatlicadiarzu say say bitmiyo büyük bişey lazım bize :))
Ben de normal doğum istiyorum ,bakalım şu an için herşey normal gidiyor
böyle de devam eder inşallah.Vajinal genişleme beni de çok düşündürüyor,mümkünse doktordan kesip dikiş yapmasını isticem,hem kesilince doğum sancısı da hafifliyormuş bebiş bir an önce çıkıyormuş.bu arada sezeryandan sonra karın çok kalıyor ben kaç sezeryan olan kişide gördüysem sanki 5 aylık gibi karınları kalmıştı.Yani her iki doğumunda deformasyonu olacaktır sonuçta.
Mervecim ben hastaneye o kadar çok şey götürmicem ne bileyim işime yarar şeyler inşallah bebiş kolay doğarda hemen eve getiririm zaten hastane ortamını ve kokusunu hiç sevmiyorum bebişe hastane çıkışını bezini kendime pijama,orkid filan yeter işte gelecek ay yapmaya başlarım bende
evet canım zaten buralarda en fazla 2 gün kalıyor sezeryan olanlar bile..ama pijama vs. yedeklemek lazım ne olur ne olmaz kanamamız olacağı için..ama hastan çantası listesinee bakarsak uzayıp gidiyoo .. ağustos ortası gibi hazırlamış olmam lazım benim de çantamı daha çanta yok ortada :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?