öyle kizlar ama simdi hangi dr a inanayim onu bilmiyorum ,simdide gidip pembe pembe alirim ,oglum olurmu ..en iyisi dogunca almak heralde..cok kafam karisti ..tabiki cok sevindim kiz dedigine ama simdi bide oglum olursa ,ay ne bileyim kafam allak bullak ..hayirlisi ne ise o olsun diyoruz ama ..cok saskinim
ya tabiki rengin onemi yok ama bi dusunun kizlar ,su ana kadar erkek bildiginiz yada kiz bildiginiz bebegin oyle olmadigini soyluyor doktor ..ben zaten bir ton gaip ses cikardim doktorda aaaaa yaaaaaa alllah allaaaahhh falan saskinligimi siz dusunun ..belki yarina kadar atarim saskinligimi ama su an resmen sok oldum yani ..
Olsun renk farketmez sağlıklı olsun hayırlısı olsun yeterki ama çok şaşırman doğal tabi ilginç bir anı olacak sizin için benim yeğenime de erkek dediler son ana kadar herşeyi maviydi olsun büyüdü genç kız oldu bile
öyle kizlar ama simdi hangi dr a inanayim onu bilmiyorum ,simdide gidip pembe pembe alirim ,oglum olurmu ..en iyisi dogunca almak heralde..cok kafam karisti ..tabiki cok sevindim kiz dedigine ama simdi bide oglum olursa ,ay ne bileyim kafam allak bullak ..hayirlisi ne ise o olsun diyoruz ama ..cok saskinim
Canım Papatya da görünce buraya gelecektir sonuçta oranın devamı niteliğinde bu topic.
Orada ilk mesajı papatya atmış Ocak ayında hala da duruyor.O topic başka bu başka değil burası devamı o arşiv oldu oraya da devamı diye yazdık.Kimse kendi başına iş yapmadı yani.yerimseniben
arkadaşlar ayrıntılıda ultrasyonda hemen hepimizin bebişlerinin cinsiyeti belli oldu hatta bana şöyle bir resim verildi
yinede insan şüpheleniyor ben bütün resimleri açtım bakıyorum karıştım valla nasıl dr bunlar ya
canım seninki erkek yav belli maşallah
arkadaşlar ayrıntılıda ultrasyonda hemen hepimizin bebişlerinin cinsiyeti belli oldu hatta bana şöyle bir resim verildi
yinede insan şüpheleniyor ben bütün resimleri açtım bakıyorum karıştım valla nasıl dr bunlar ya
serenim onu sorucam da alabilir derse sonuç olarak para alman önemli dimi yani 35 te aldın ve ayrıldın diyelim ki sen paranı alıp almayacağını mı öğrenmek istiyon tatlım
merhaba kızlar!bugün son iş günüm:danceek üzülmüyorum aslında.yarın inşallah doktora gidip 8 haftalık doğum öncesi izin raporumu alıcam artık sabahın 6 sında kalkmak yok!bütün gün grand tuvalet oturmak yok!:sm_cool:istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkabileceğim!!!!!Allah'ım hayırlısıyla kalan günlerimizi de inşallah!Hepinizi öpüyorum şimdilik!Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden!Hoşçakalın!
EVET CNM AYNEN OLE 35 TE AYRILSAMDA PARAMI ALABILIYORMUYUM ONU Bİ SOR SANA ZAHMET :1hug:
SERENCİM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA. SEN 32. HAFTA İZİN ALIP 35. HAFTAYA KADAR ÇALIŞABİLİR İZNİ ALIRSAN DAHA SONRASINDADA 35. HAFTADA İZNİNİ RESMİ OLARAK BAŞLATMAN LAZIM ONUN İÇİNDE ÇALIŞTIĞIN ŞİRKETİN MUHASEBESİNE ALDIĞIN EVRAKLARI VERİYOSUN ONLARDA SENİN SİGORTANI İŞ GÖRMEZLİK NEDENİYLE DURDURUYOR TAKİ DOĞUMDAN SONRA İŞE BAŞLAYACAĞIN GÜNE KADAR. İŞE BAŞLAMIŞTIR ŞU TARİHTE YAZISINI ALMAN GEREKİYOR DİĞER TÜRLÜ PARA VERMİYOLAR. SEN İŞTEN ÇIKMIŞ OLACAKSIN ZATEN DOĞUM ÖNCESİ. DOĞUM SONRASINDA NASIL ALACAKSIN O YAZIYI. SENİN İŞ BİRAZ ZOR GİBİ GÜZELİM YAA.
kizlar yeni topic hayirli olsun ,guzel haberler getirsin ..topigin ilk haberi benden .
az önce doktordan geldik ,bu aya kadar erkek bildigim bebegimin KIZ oldugunu ögrendim :1shok: :1shok: halimi siz dusunun ,sevinseemm sevinemiyorumda fisfisfis kafam allak bullak :bbo: cok kiz istiyordum ,5 yasinda bir oglum var bide kizim olsa derdim ama simdi ogrenmek cok tuhaf ...ee herseyimiz mavi mavi ..hatta bugun bebek arabasi falan alicaktik,yarinda butun eksikleri tamamlayacaktik ..simdi herseyi biraktik yasakkelime
4 aylikken turkiyede baktirdim cinsiyetine kadin %100 erkek pipisini goruyorum dedi ,hatta annem doktor hanim hic yanilma payida olamazmi dedi ..kesinlikle olamaz dedi..
simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza :uhm: napicam kizlarr ben yaaa:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?