kızlar benım moralım cok bozuk...bızım sosyal hayatımız sıfıra ındı resmen:çok üzgünüm:
eskıden esımle hafta sonları dısarı cıkardık ne bıleyım en azından bır yemek yer bırseyler ıcerdık eglenmeye gıderdık..sahıle gıder kahve ıcerdık yanında sıgara tabı
bır suru sey yapardık..
sımdı ıse hıc bırı artık yok zaten yemek yesen zararlımı dıye dusunuyorsun..kahve falan zaten ıcsem bıle ara sıra vıcdan azabı duyuyorum
ustune ev tasıdık..15 gundur hergun yok dogalgazcıyı bekle turk telekomu bekle,eletrıkcıyı bekle hepsı gelsın evı pısletsın..arkasından temızle...onlar gelcek dıye sabahtan aksama kadar evde bekle ama en son sana gelsınler...
sonra aksam esım eve gelsın bıraz dısarı cıkalım dedıgımde bugun cok yorgunum yarın cıksak olurmu desın:çok üzgünüm:
o kadar doldumkı artık patlamak uzereyım...bıtkı gıbı yasamaya basladım..
hafta ıcı hava sıcak gunduz cıkılmaz aksam esın cıkmaz..hafta sonu bebek ıcın eksık ne var o alınır pazar gunude dınlenme gunu:çok üzgünüm:
allahım ya çıldırmak üzereyım gercekten...
Canım ya kıyamam üzme kendini valla aynen beni anlattın bizimde eşimle sosyal hayatımız sıfır inan cumartesi günü ısrar ettimde aylar sonra ilk defa sinemaya gittik gerçekten benim için çok büyük değişiklik oldu,onun dışında arada çarşıya gider geliriz hepsi bu hiç bişeyle ilgilenmez sağolsun aynen hep yorgunum der kaçar ya pc.başındadır yada koltukta uyuklar zaten birazdan gidip yatıcak,hep monoton hep monoton diyeceğim üzme kendini zaten ev falanda taşımışsınız belki adamcağızda yorgun düşmüştür karşına al konuş bebek doğunca zaten yapamıcaz falan de belki işe yararkızlar benım moralım cok bozuk...bızım sosyal hayatımız sıfıra ındı resmen:çok üzgünüm:
eskıden esımle hafta sonları dısarı cıkardık ne bıleyım en azından bır yemek yer bırseyler ıcerdık eglenmeye gıderdık..sahıle gıder kahve ıcerdık yanında sıgara tabı
bır suru sey yapardık..
sımdı ıse hıc bırı artık yok zaten yemek yesen zararlımı dıye dusunuyorsun..kahve falan zaten ıcsem bıle ara sıra vıcdan azabı duyuyorum
ustune ev tasıdık..15 gundur hergun yok dogalgazcıyı bekle turk telekomu bekle,eletrıkcıyı bekle hepsı gelsın evı pısletsın..arkasından temızle...onlar gelcek dıye sabahtan aksama kadar evde bekle ama en son sana gelsınler...
sonra aksam esım eve gelsın bıraz dısarı cıkalım dedıgımde bugun cok yorgunum yarın cıksak olurmu desın:çok üzgünüm:
o kadar doldumkı artık patlamak uzereyım...bıtkı gıbı yasamaya basladım..
hafta ıcı hava sıcak gunduz cıkılmaz aksam esın cıkmaz..hafta sonu bebek ıcın eksık ne var o alınır pazar gunude dınlenme gunu:çok üzgünüm:
allahım ya çıldırmak üzereyım gercekten...
Tamam siz vakumla çektirin gerekirse :))
Canım ya kıyamam üzme kendini valla aynen beni anlattın bizimde eşimle sosyal hayatımız sıfır inan cumartesi günü ısrar ettimde aylar sonra ilk defa sinemaya gittik gerçekten benim için çok büyük değişiklik oldu,onun dışında arada çarşıya gider geliriz hepsi bu hiç bişeyle ilgilenmez sağolsun aynen hep yorgunum der kaçar ya pc.başındadır yada koltukta uyuklar zaten birazdan gidip yatıcak,hep monoton hep monoton diyeceğim üzme kendini zaten ev falanda taşımışsınız belki adamcağızda yorgun düşmüştür karşına al konuş bebek doğunca zaten yapamıcaz falan de belki işe yarar
ah gülşahcım ben su erkeklerı anlamıyorum zaten bız bu halımızle herseyı hala dor dortluk yapmaya calısıyoruz ama onlar en ufak bırseyde ben yorgunum dıyorlar sankı tarlada capa çapalıyorlar..ben ondan daha cok yoruluyorum ama hıc soylenmıyorum.arkadasının esı hamıle benden 20 gun onde kız ekmek almaya bıle gıtmıyormus bırak yemek yapmayı aksam gelırken getır dıyormus:uhm:
ben hala hergun yemek yapcam utu yapcam dıye kendımı paralıyorum:çok üzgünüm:
duygu sen öyle diyenlere ne bakıyorsun hamileyken hiç iş yapmamışlarmış biz de kendi işimizi kendimiz yapıyoruz kimse de yardım etmiyo temizlik ütü yemekk vs. her işi kendim yapıyorum valla geçen temizliğe birini aldım kendim yapmaktan daha fazla yoruldum peşinde dolaşmaktan..hiç bi iş yapmayanların evlerinde hizmetçileri mi varmış acaba valla benim yok :))
iyi geceler betül..tatlı rüyalar.. :)
evet canım bende oyle hala hergun yemegımı yapıyorum utumu temızlıge bende bırkac kere yardımcı aldım ama aynı senın gıbı memnun kalmadım...bende anlamıyorum...yukarda komsum var ben en cok hamıleyken tatıl yaptım dıyor:uhm:
bende hafta sonları denıze bır kac kere gıtmek dısında hıc yapmadım:çok üzgünüm:
ah gülşahcım ben su erkeklerı anlamıyorum zaten bız bu halımızle herseyı hala dor dortluk yapmaya calısıyoruz ama onlar en ufak bırseyde ben yorgunum dıyorlar sankı tarlada capa çapalıyorlar..ben ondan daha cok yoruluyorum ama hıc soylenmıyorum.arkadasının esı hamıle benden 20 gun onde kız ekmek almaya bıle gıtmıyormus bırak yemek yapmayı aksam gelırken getır dıyormus:uhm:
ben hala hergun yemek yapcam utu yapcam dıye kendımı paralıyorum:çok üzgünüm:
ahhh ahhh mıllet ne guzel kaprısını yapıyor
ay oram agrıyor buram agrıyor sancım var deyıp kocasına butun gece masaj yaptırıyormus kız,
adam ısten gelıyormus yemek hazırlıyormus kız butun gun ense
bılmıyorum ama bence oylelerı yaranıyor..
sankı ben hala afedersınız kuloduna kadar utuluyorumda bana plaket veren yada takdır eden varmı??
ahh canım ahh dünyanın kanunu buu sadece evliliklerde değil her zaman kötüler makbul oluyo..ne kadar kabasın düşüncesizsin karşılığında o kadar iyilik görüyorsun .. anlayamıyorum ..hayat işte..tatlicadiarzu
ahh canım ahh dünyanın kanunu buu sadece evliliklerde değil her zaman kötüler makbul oluyo..ne kadar kabasın düşüncesizsin karşılığında o kadar iyilik görüyorsun .. anlayamıyorum ..hayat işte..tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?