- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
anammmm mehtap ya;
Türkiyede 4.ayında baktırdıktan sonra bi daha kimse bakmadı mı yahu.... Bana da hep erkek gibi diyolar ama yok kıız diyorum. Korktum şimdi ya...
Ama bana ayrıntılı ultrason doktoru da kız demişti.
Valla hayırlısı olsun canım.
slm kızlar benım oglusum bebek odası geldı kuruldu cok guzel oldu ama daha halısı perdesı yok:))
resımlerını koyucam ınsallah en kısa zamanda..darısı bekleyenlerın basına ınsallah:))
Duygucum güle güle kullansın bebeğin inşallah en kısa zamanda bekleriz fotoları
eee kızlarr yeni topigimiz hayırlı olsunn bende film seyredip geldimm ya aranızda lost seyreden varmı. mehtapcım bende şaşırdım bak ben kendimden de şüphe etmeye başladım şimdi olabilirmiki gerçi ayrıntılıyada girdim ama.
CANIMMM SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI DOGUMLAR SAGLIKLI BEBİŞ DİLİYORUM
NEGUZEL ARTIK EVINDE OLACAKSIN VE DINLENECEKSIN
İNSALLAH GUZEL VE RAHAT DOGUM YAPARSIN CNM BİZLER ICINDE DUA ET OLURMU BİZDE SENIN İÇİN EDECEGIZ BUNA EMİN OL
EŞİNİDE IKNA ET GEL YINE ARAMIZA BEN IKNA ETTIM BURDAN AYRILINCA INTERNETI KURDURUYORUM VALLAA:teytey:
OPUYORUM SNEİ KENDINE VE BEBEGINE COOOOKK İYİ BAK
BAY BAYYYYYY:icecream::1hug::1hug:a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk:
SERENCİM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA. SEN 32. HAFTA İZİN ALIP 35. HAFTAYA KADAR ÇALIŞABİLİR İZNİ ALIRSAN DAHA SONRASINDADA 35. HAFTADA İZNİNİ RESMİ OLARAK BAŞLATMAN LAZIM ONUN İÇİNDE ÇALIŞTIĞIN ŞİRKETİN MUHASEBESİNE ALDIĞIN EVRAKLARI VERİYOSUN ONLARDA SENİN SİGORTANI İŞ GÖRMEZLİK NEDENİYLE DURDURUYOR TAKİ DOĞUMDAN SONRA İŞE BAŞLAYACAĞIN GÜNE KADAR. İŞE BAŞLAMIŞTIR ŞU TARİHTE YAZISINI ALMAN GEREKİYOR DİĞER TÜRLÜ PARA VERMİYOLAR. SEN İŞTEN ÇIKMIŞ OLACAKSIN ZATEN DOĞUM ÖNCESİ. DOĞUM SONRASINDA NASIL ALACAKSIN O YAZIYI. SENİN İŞ BİRAZ ZOR GİBİ GÜZELİM YAA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?