OLDUUUUUUUUUUUUUU
BENİMKİDE EVE INTERNET AL ORDAN SANA MAIL ATARIM İŞLERİ SEN EVDEN YAPAR BANA YOLLARSIN MAAŞINIDA HER AY BANKAYA YATIRIRIM DIYO
AYYY COCUKLAMI ILGILENECEM EVLEMI İŞLEMİİ
PATRONLAR COK AKILLI VA YAAAkaydirigubbakcemile
ama bacım seni nasıl bekliyem ben aramızdaki farka bak...sonra benim kız sıkılır içerde seninkini beklerken valla.........kaydirigubbakcemile
ama bacım seni nasıl bekliyem ben aramızdaki farka bak...sonra benim kız sıkılır içerde seninkini beklerken valla.........kaydirigubbakcemile
BENCEDE DERYACIM SEREN SANIRIM HAFTALARI KARIŞTIRDI:roflol::roflol::roflol:
SEREN BENCE DÜŞÜN BU TEKLİFİ FISTIK GİBİ HEM ÇALIŞIR HEMDE BEBEĞİNE BAKARSIN FENAMI HEMDE BİR YANDAN ÜCRETİNİ ALMAYA DEVAM EDERSİN BEN OLSAM KABUL EDERDİM. SONUÇTA BEBEK HEP UYANIK OLMAYACAK ARADA UYUYACAK SEN VAKİTLERDE İŞİNİ YAPARSIN KISSSSS:mymeka: ALLAHTAN AKLIM ÇALIŞIYOR YOKSA SEN ÖYLEE BAKACAKSIN:sm_cool:
AMAN YOK YOK BEKLETME SEN MINIK PRENSESİİİ:)))
ONCE O CIKSIN BI GORELIM KIZIMIZI BİZİM OGLAN BEGNECEKMİ Bİ BAKSIN BAKALIM BEGENIRSE ODA ARKADAN GELIR ARTIKIN SENIN KIZIN YANINA:roflol::icecream:
seren bu aytencim herşey beklnir ondan:roflol::roflol:
aytencim özelden mesaj attım sana...
valla ne diyeyim bana benzerse fıstık gibi olur ....hihoyyytkaydirigubbakcemile3 beyaz tenli yeşil gözlğ fıstık gibiyim ne yalan söyleyeyim....:sm_cool::lepi:
TMM ŞEKERİM MADEM AKLIN OKADAR ÇALIŞİİİ O İŞİ SANA YAPALIM HEEE OLMAMIIII:içelim:
SABAHTAN İŞLER SANA MAİL OLARAK GELECEK HEMDE ACİL İŞ OLARAK OLE BEKLEME YOK ACİL İŞİ YAPARKENE Bİ BAKIYORSUN MAİL OLARAK BASKA ACIL İŞ GELIYO HADE ONLARI YAPTIN SONRA ONLARI HESABA GECIYORSUN MUHASEBEYE YANİİ,SONRA ONLARI BASKIYA ANLATIYORSUN TABI EVDESIN YA USTANIN ANLAMASI İÇİN TLFNDA ELLI SAAT ANLATACAN, ONLAR BASKIDAN CIKINCA FIYATINI NUMUNESINI MUSTERIYI ARAYIP BILDIRIYORSUN TABI BU SIRADA 3. ACIL İŞ GELİİİİ
EE NERDE BEBİŞİN YEMEGİ NERDE EVIMIN TEMIZLIGI NERDE KOCAMA YEMEK COK ZOR BE GUZELIM BENDE DUSUNDUM AMA BUNLARI GOZ ONUNE ALINCA İNAN İŞYERINDEN DAHA COK YORULACAM BEN BİRAZ BEBEGİMİN TADINA VARIM ONA BAKIM BASKA BİŞEY DUSUNEMIYORUM SUAN
CAPİTOOO:icecream:
ANNECİMMM BU KADAR ÇOK İŞ VARSAA BOŞVER GİTSİN BENDE ÜRÜNLERİ ONAYLAYIP ONAYLAYIP GEÇİYOSUN SANIYORUMMM PARDON MEhihoyyyt
Ben geçen cuma aldim hayatim şükür o derttende kurtulduk bi tek benim şirket değişikliğinden dolayi çikişim verilmişti bi gün sonra tekrar başlamiş sigortam benden işe tekrar girdiğime dair belge istediler yeni kaşede yarin gelcekmiş muhasebeye onu bekliyorum hayirlisi ile
Ayy oku oku bitmedi yawwwwww.Bugün nstye girdim,sonucu yarın göstericem doktoruma.Çok sıkıcıydı hiç sevmedim,kağıt bitti baştan,silik çıktı baştan,bebek çoştu denk getiremediler baştan.Benimki kaydırdı kemeri resmen, rahatsız oldu küçükbey.Bi çıktım nsteden doğum yapmış gibi saç baş karışmıştı birbirinekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?