kızlar size bişey sormak istiyorum benim sağ göğüsümün altında kaburgalarımda bi ağrı var sanki bebişim oraya dayanmış gibi otururken bile çok ağrı yapıyo rahat hareket etmemi engelliyo eğilip doğrulamıyorum bugün hastaneyi aradım doktorumdan randevu almak için ama yarına vermediler doktor izine çıkıyomuş ayın 25ine verdiler sinir oldum kim beklicek o kadar zaman. aranızda aynı problemi yaşayanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
Canım hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin.
cnm hosgeldinn
aynısı bendede oluyor bebişler buyudugu ıcın gogus altına baskı yapıyorlar sankı kemıgı ıttırıyo gıbı gelıyor dımı işte o bebısı ya kafası ya poposusırnaşık şey
artık onlarda oraya sıgamıyo napsın garıpler arada gerılıyolar işte
korkulacak bişey degıl cnm o senin minik kuzun annesiiiikaydirigubbakcemile2
hemde öyle bi baskı yapıyoki sanki ordan bi kemik yerinden oynamışta göğüs altıma batıyo gibi ben 31+3de doktora gittiğimde doktor bana bebeğin dönmüş demişti kafası değildir o zaman ben hep acaba ayakları mı diye düşünüyodum ama emin değildim.acaba bebeğim tekrar mı yukarı döndü de kafasıyla yapıyo
selam canlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım işlerim yüzünden fırsat olmuyo bi türlü gireyim işyerinde doğuracağım sanırım :)))))))))))))
Kızlar cmt günü alışverişe çıkıcam bebişime biberon alcam küçüklerden hangi markayı alsam acaba hangileri iyi oluyoki.Emziğini Nuk aldım Bitane Chicconun şu gaz yapmayan biberonundan var bitane weenin küçücük biberonundan var bitanede orta boy alayım diyorum iyi olur dimi.Nedersiniz?
kızlar size bişey sormak istiyorum benim sağ göğüsümün altında kaburgalarımda bi ağrı var sanki bebişim oraya dayanmış gibi otururken bile çok ağrı yapıyo rahat hareket etmemi engelliyo eğilip doğrulamıyorum bugün hastaneyi aradım doktorumdan randevu almak için ama yarına vermediler doktor izine çıkıyomuş ayın 25ine verdiler sinir oldum kim beklicek o kadar zaman. aranızda aynı problemi yaşayanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
derya hanım nasılsınız görüşmeyeli nst sonuçları iyi çıkmış sevinmiş canım inş. prenses vaktinde gelir
ah serencim hiç sorma benim buraya 2 eleman geldi ikiside kaçtı yoksa ben geçen cumartesi bırakmıştım ama eleman yok gelde bırak git olmuyo bu cumartesi kesin son diyorum ama yinede şüpheliyim ayaklarım ve belim kopuyo sürekli oturmaktan bi insan oturmaktan bu kadar şikayet eder mi blmiyorum ama hamile olunca ediyomuşşşş :))))))))))))
derya şaka maka az kaldı anne olmamıza bazen inanasım gelmiyo valla :))))))))))
işide cumartesi bırakıp gidecem zaten ama sizide bırakacam bu da kötü tarafı((((((((((((
iyiym sağol canım..bugünki nst de iyi çıktı...illa pazartesi alayım diyor doktor..şimdilik haftaya cuma diye konuştuk doğumu bakalım hyırlısı canım...sen ansılsın?bırak git işi artık ya:............
valla seren hatta benim patron dedi ümran biz en iyisi buraya bi beşik koyalım bi yandan çalışır bi yandan bakarsın çocuğa artık millete dalga konusu olduk çıktık vallahaaa ayten bıraktımı acaba işi
valla seren hatta benim patron dedi ümran biz en iyisi buraya bi beşik koyalım bi yandan çalışır bi yandan bakarsın çocuğa artık millete dalga konusu olduk çıktık vallahaaa ayten bıraktımı acaba işi
NE O KIS DOGURUYORMUSUN CUMAYA KADARlaelaelaelaelae
BENDEN ONCE DOGURMAYA UTANMİNMİ HEEEEE:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?