Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba güzel annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
ay izne çıktım ama eşim de bir hafta izinli olduğu için fazla nete giremiyorum..oku oku bitiremedim yazdıklarınızı..
benim bebiş de çok hıçkırıyor kızlarrr e çucuk napsın anasının yediklerini hazmedemiyo tabiiihihoyyythihoyyyt
ben çok bunalıyorum kızlar yaaa sıcak çok sıcak her yer sıcak geliyor devamlı terliyorumn eminim sizler de öylesiniz ayyyy hayırlısıyla bi doğursaydık yahuuuu
deryaaa hadi kız sen de hayırlısıyla doğur da cesaret ver biraz bizeeeee ben de dün gece rüyamda doğuma gider gördüm kendimi eşime de diyorum ki bak gece mece sakın kalk dersem heyecan yapıp da çantayı unutma o da dalga geçiyor benle sen doğumu düşün çantayı bırak diye :roflol::roflol:
ama olur mu o kadar listeler yapıp özene bezene çantalar hazırladık dimi kız CANSUUUUU Şeniz
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum inş.herkez iyidir.ben 34. haftamda olduğuma hala inanamıyorum erken doğum tehlikesiyle 3 ayı geride bıraktık.inş.herkez gününde meleklerine kavuşur
ben bugün doktora gittim 3 haftada 2 kg almışım.....
bebişimde 2.850 kg olmuş adetime göre 33.5 günlük hamileyken bebişime göre 36.4 günlük gözüküyooo...
doktor gününü beklerse 4 kg geçer diyoo nasıl doğurcammmm beennnnnnn
Merhaba canım.. Maşallahh bebişine... Annesi güzel besliyor demek ki yerimseniben
betülcümm kendini hiç üzme hayatımm amann boşverr de geç diyecegim ama kolay degil biliyorum bize konuşması kolay gelir. papatyam, amonracımm bakıyorum ne güzel uyuyorsunuzz ohhh valla ben hiç uyuyamıyorum ve geceleri sabahları artık uyuyamamaktan çıldıracak gibi oluyorum. uykudan uyandıktan sonra 3 saat nöbet tutuyorum.
kızlar çatlaklar nasıl gıdıyor yaa benım karnımın alt kısmı catlamaya basladı cok moralım bozuldu:çok üzgünüm:
dahada 1 ay var ne olur acabaya harıta gıbı olursa allah korusun ya cok uzuldummmm
kilolar yetmıyor gıbı bırde catlak cıktı
bebişimde 2.850 kg olmuş adetime göre 33.5 günlük hamileyken bebişime göre 36.4 günlük gözüküyooo...
ohhh maşallahhh maşallah kilomuz yerinde maşallah benim kız yerinde sayıyor sanırım ben 2 kilo vermiş oldum şimdiye kadar inşalah kızım almıştır bakalım 25.inde belli olcek
doğumuna gelince allah kolaylık versin olmadı sezeryan olursun kilolousa bebek benim görümcem kızını geçen sene 4,600 kg ile dünyaya getirdi oda sezeryan oldu maşallah çok çabuk toparlandı o inşallah ebnd eöle kolay atlatırım sezeryanı
ohhh maşallahhh maşallah kilomuz yerinde maşallah benim kız yerinde sayıyor sanırım ben 2 kilo vermiş oldum şimdiye kadar inşalah kızım almıştır bakalım 25.inde belli olcek
doğumuna gelince allah kolaylık versin olmadı sezeryan olursun kilolousa bebek benim görümcem kızını geçen sene 4,600 kg ile dünyaya getirdi oda sezeryan oldu maşallah çok çabuk toparlandı o inşallah ebnd eöle kolay atlatırım sezeryanı
Maşşallah canım bebeğine tombiş bi bebeğin olacak desene,sezeryan olursun iri olursa napıcan hayırlısı,yalnız bu plesenta kireçlenmesini anlayamadım o neymişki allaallaaaa daha neler duycaz bakalım,Allah ım hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun:Saruboceq: