ah celenim nasıl da kolaymış ne diyosun ne bu ya pek bi kolaya benziyo emin ol ben hemen yaparım şimdi ...Saat olmuş 17,20 yarın sabah salim kafayla bi deneyeyim bakalım becerirmiyim sence...yasakkelime:bbo::teselli:
cnm arkadaşım çok sağola.s.
buraya bi dne olmazsa silersin?
selam kızlar kimse de kalmamış gezdim geldim komşuları bi gezdim şöyle komşumun yeni oğan kızına hediye aldıyduk onu götürdüm çok şükür az kaldı bizim de çok güzeldi bebiş gerilip gerilip uyuyodu
gerçi annesi pek de ööe demiyo gece uyutmauyo falan diyo ama bilmem bizimkkiler de doğunca şikayet eder miyiz ki
günaydın bugün herkesden önce ben gelmişimbenneyaptımki
ama hiç uyuyamdım doğru dürüst bebeğimin haeketleri çok yavaşladı kızlar ya dün hareket etmesini bekleyim derken hç uyuyammdaım sabah da elim karnımda uyandım hala bekliyorum bi şeyler yedimuzandım şöyle bi döndü meleğm sanki dünyalar beenim oldu acaba zordamı ki hareketleri 2 gündür çok zayıf kordon falan mı dolandı diye kafaya taktım dün gece olmadık şeyler aklıma geldi 2 günönce yazdıydım gece o kadar hareketliki uyutmuyo diye ama 2 gecedir yok öyle sert hareketler napsam dr.a mı gisem bugün canımçok sıkkın :çok üzgünüm:
a.s.teşekkür ederim canım pek evhamlı tipim de yoktur ama kafayı taktım bikere ne zzor şeymiş bu annelik
günaydın kızlaaaar,
dün doktora gitmiştim. 1000 gr. olmuş ufaklık. kızım kıppır kıppırdı maşallah. ağzını açıp kapatıyordu, sürekli ellerini oynatıyordu. Doktor çok hareketli dedi. Bende, bugün size geleceğini bildiği için sanırım, normalde bu kadar hareketli değil dedim. sırnaşık şey
bi de kafam çoook karıştı yaa. ben gebelik haftamı 27+3 sanıyordum meğerse 26+5 miş. son adet tarihimi hatırlayamadığım için böyle değişiklikler olabiliyormuş. Ayrıca muhtemel doğum tarihi ne zaman diye sordum 12 eylül dedi. Evet evet yanlış okumuyorsunuz 12 eylül dedi. Sezeryan yapacağımız için ağustos sonunda eylül başında alırız bebeği dedi. Emin misiniz eylül mü ekim mi dedim. Israrla eylül dedi. ama doktorun söylediği tarihte bebişim 35 haftalık olacak daha. Kesin hatalı söyledi ama ısrar etmesi kafamı çok karıştırdı. ekim diyeceğine eylül dedi sanırım. pzt kardiyolojiye ekg çektirmeye gideceğim, o zaman doktorla yine görüşeceğim. panik oldum birden bire yaa :1no2
CELENNNNNNNNNNNNNN
olmuş valla çok sağol ehi ehi...Ama sen yoksun bugün yav....Söylemiştin dün...Ama bu resim küt diye geliyor...Bence bişey fazla sankim...Tıklayınca gelmeliydi linke...Ay bu çok yer kapladı yav...Hay ALLAH...
günaydınn...kıslar bugün minik erkekimle randevum var 4 te çok heyecanlıyım yawwŞeniz
olcaycım çok yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsin..
themiscim 37 den önce bebek sezeryanla zorunlu haller dışında alınmaz canım sen doktorun karısıyla başı falan dertteyse adam konsantre olamamıştır..eee tertı ne durumda bakimm doğrumuymuş şu yemekhanenin tartısıCADIARZU
nisanur kıs bi celende sen olma başımıza emi annesii..beyzan yerinden çok mutludur merak etmee..ayrıca sanırım onlar büyüdükçe daha az hissedecekmişiz...bide hatırlarsan benim sıpanında dolanmıştı kordan geçenlerde erken haftalarda problem olmuyomuş kordon oynuyolarmış onla çünkü veledler..çözüyolarmış kendileriri son haftalar kordon açısısından riskliŞeniz:teselli: