2008 Ekim Anneleri

güzelim onun bebekliğinde bi beşik bide şifonyer almıştım onlar oğluşa kaldı şimdii..ee bide ister istemez bebeğe bişeyler alınıcak puset ana kucağı kıskanmasın istiyoruz..her şeyi kendi seçtiği gibi olsun..zaten oğluşada oda yapıyorum ufaktan hazırlıklarım bitsin onunda ekliycem fotosunuŞenizkısım 4 yaşında

güzelim onun bebekliğinde bi beşik bide şifonyer almıştım onlar oğluşa kaldı şimdii..ee bide ister istemez bebeğe bişeyler alınıcak puset ana kucağı kıskanmasın istiyoruz..her şeyi kendi seçtiği gibi olsun..zaten oğluşada oda yapıyorum ufaktan hazırlıklarım bitsin onunda ekliycem fotosunuŞenizkısım 4 yaşında

Haklısın şekoş ne yapıcan ALLAH yardımcın olsun...İnşallah kıskançlık dozu çok aşırıya kaçmaz ama tek şansın cinsiyetlerin farklı olması bence fazla kıskanacağını sanmıyorum...Yaş farkıda güzel bence...

slm arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz uffffffffffffff çok sıcak yaaaa:KK43:(

Bende bişey sorcam sizlere şu duvara yapıştırılan süsler var işte kelebek böcek falan gibi .Onlar kullanışlımı acaba yoksa yapışkanı falan çıkarmı çabuk.Ben çok istiyorum duvarımın bir kısmını süslemek ama kararsızım

kesinlikle çok sıcak ya bulunduğum odada klima da yok fenalık geçircek gibi oluorum bazen. 37.haftaya da daha çok var netcez yaw:bbo:

kesinlikle çok sıcak ya bulunduğum odada klima da yok fenalık geçircek gibi oluorum bazen. 37.haftaya da daha çok var netcez yaw:bbo:

37. haftaya kadar çalışacak mısın. ay valla ben hiç düşünmüyorum 32. haftayı bulayım hemen ayrılacağım. otur otur gün boyunca ayaklarım çok şişiyor. evdeyken böyle sorunlarım olmuyor en azından.

valla haklısınız kıslar..ben evde olduğum halde dayanamıyoprum bazen ...fulyacım iyi kaliteli bişi alırsan tabiki kullanışlı..artık setleri bile var dur bak link koyarım birazdan ama biraz pahalı geldi bana yinede fikir olur..

kızlar ben çıkıyorum. size doyum olmaz. doktora gideceğiz. kızımın fotoğraflarını çektireceğiz sırnaşık şey

deniz demeeeeeeee, içim gidiyo ama sabır napalım , seneye bebişlerimizle girerizzzz................. gelelim şekere canımcım, ben yaptırdım: Sabah aç karnına hastaneye gidiyorsun , önce açlık şekeri veriyorsun sonra da şekerli su veriyorlar sana onu içiyorsun ve 1 saat bekliyorsun bu arada su bile içmeyeceksin wc ye gitmek yasak , sonra bi daha kan veriyorsun............... eğer 100 gr yüklemesi istediyse doktorun buraya kadar aynı , tek fark 2.-3. saatlerde de kan veriyorsun yani 3 saat aç susuz bekliyorsun hastanede canım

sagolun hepiniz canlarım uffff o iğrenç şekerli suyu ben nasıl içicem ama yaaa ben özürlü tipim çünkü yutma sıkıntısı yaşarım yıllardır ilaç bile içemem,neyse başa gelen çekilirmiş herşey şu karnımızdaki bebişlerimiz için napalım.sizler alışveriş işini bitirdinizmi kızlarrrrrrrrrrrrrr?ben daha başlamadımda.bide bu ara çok yemek geliyo içimden dr kilo almadan gelme dedi ama benimkide abartı oluyo son zamanlarda sizdede varmı bu sorun?

ben geldüümmmm:teytey: karnımızı doyurduk.meevemizi yedik.şindik de maden suyu!!muzu içiyoruz.canlarım tükettiğiniz şeyin maden suyu olduğuna soda olmadığına dikkat eşdn.soda katkılı ve yapay.buarada 1 şişe maden suyundaki mineral 14 şişe sudaki minerale eşdeğermiş.hamileler ve cocukların zeka gelişimi için cok yararlı..
bızdıkcııııımm ben anlamadım bu alıntı yapmayı yaa:sm_confused: iki tanemi int. sayfası acmak lazım??daha kolayı yokmuuuugamyoncuiremsu

arkadaşlar tren yolculuğu yapmayı düşünüyorum ankaraya gideceğim.cok yakın arkadasım evleniyor.yataklı trende giderim diye düşündüm ama sizce bi problem olurmu.

arkadaşlar tren yolculuğu yapmayı düşünüyorum ankaraya gideceğim.cok yakın arkadasım evleniyor.yataklı trende giderim diye düşündüm ama sizce bi problem olurmu.

doktorun ne dio?sordunmu?bende gecen hafta izmirden ankaraya gittim kendi arabamızla önerdi doktorum..2 satte bir 15 dklık mola verdik.ömrü hayatımda ayaklarımın ööle şiştiğini ben görmemiştim.tren belki biraz daha rahat olur.istediğin an yürüyebilirsin.ama izmirden 14 saat die duymustum??

doktorum banada kendi arabanla git dedi. bizde yataklı trenle gitmeyi düşündük deyince olur dedi ama tabi uzun yol biraz tedirginim.zaten gece yolculuğu olur uyurum bol bol gezinirim diye düşündüm.

ya kızlar nasıl resim yüklüyorsunuz ben bilmiyorum ne kadar zamandır şurdayım konuya bi el atanınız olmadı:kızgın:anlamam zor mu???

ya kızlar nasıl resim yüklüyorsunuz ben bilmiyorum ne kadar zamandır şurdayım konuya bi el atanınız olmadı:kızgın:anlamam zor mu???

die bi site var.oraya giriosun olcaycım.sonra gözat bölümüne tıklayıp istediğin resmi seciosun.sectşkten sonra
resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing
remove size/resolution bar from thumbnail?
Please select only one of the supported file types: bölümleri var ordaki iki kutuyuda işaretleyip resim boyutunuda 640*480 yaptıktan sonra host it diosun.

aclan sayfadanda "Hotlink for forums (1) "bölümündeki yeri kopyalayıp forumda msj yazdığımız yere yapıstırıosun ve tamamlıyorsun hepsi buuuua.s.

die bi site var.oraya giriosun olcaycım.sonra gözat bölümüne tıklayıp istediğin resmi seciosun.sectşkten sonra
resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing
remove size/resolution bar from thumbnail?
Please select only one of the supported file types: bölümleri var ordaki iki kutuyuda işaretleyip resim boyutunuda 640*480 yaptıktan sonra host it diosun.

aclan sayfadanda "Hotlink for forums (1) "bölümündeki yeri kopyalayıp forumda msj yazdığımız yere yapıstırıosun ve tamamlıyorsun hepsi buuuua.s.

ah celenim nasıl da kolaymış ne diyosun ne bu ya pek bi kolaya benziyo emin ol ben hemen yaparım şimdi ...Saat olmuş 17,20 yarın sabah salim kafayla bi deneyeyim bakalım becerirmiyim sence...yasakkelime:bbo::teselli:
cnm arkadaşım çok sağola.s.

X