2008 Ekim Anneleri

ne güzel sen de göreceksin bebişini destina , hayırlı haberlerle gel , benim randevuma da az kaldı 1,5 haftacık

Günaydın kızlarrr.Ya bende dün geceden beri kızımın hareketlerini hissetmiyorum ama.Telaşlanmamaya çalışıyorum.çünkü özellikle çalışırken hareketliyken onun hareketlerini daha az hissediyorum.dün akşamda çok ütü yaptım heralde oda yoruldu uyudu .Allahım hayırlısıyla sağlıklı doğmalarını bir gösterse....

Hadi bakalım destina hayırlı haberlerle git gel. Bu arada, ekim anneleri kaç kilo aldınız topicinden de gördüğün üzre eveeet tartı doğruymuş. +18 ile devam ediyorum yola. Ama bundan sonra gerçekteeeen dikkat etmem lazım. Bana akıl verin kızlar yaa. nasıl olcak bu iş. bi yerde bi kaçak var ama bulamıyorum.

Olcaycığım sende çok yakışmışsın kocişinle, maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

kıslar günaydın valla günaydın diyorum çünkü yeni kalktım sayılır dün sabahtan akşama kadar sakaryadaydım
bi gezmişim bi gezmişim sormayın eve gelirken ayaklarımı sürüyodum artıkım ama bi iyi geldi sormayın
ne zamandır çarşıya çıkıp alışveriş yapasım vardı bizim düzce küçük olunca insana zevk de vermiyo aslında haftasonu ist deydim ama düğün için gidip 1 gün kalınca gezememiştim
oğluşuma bi ciciler aldım C&A dan valla bakıp bakıp sabırsızlanıyorum giydirmek için:dance:
tavsiye ediyorum yakınlarınızda C&A varsa mutlaka uğrayın bizim bebişler kış bebişleri ya tam da kışlık bebek ürünlerinde indirim var
bak aldıklarımı şimdi eklicem bebişlere alınanlara..

ay destinam ne güzel demek oğluşunu görcen bugün bizim görüş gününe daha çok var aslında bu aralar gitmem lazımdı 1 ay olcak nerdeysee gitmeyeli ama dr um izne ayrıldı o yüzden izin dönüşüne verdi randevuyu öle olunca bizim görüş de uzadı
inş güzel haberlerle gidip dönersin canım

Arkadaşlar hpinize desteğiniz için teşekkür ederiz kahvaltı yapınca tekmelemeye başaldı çok şükür bizim minik benim de uykusuz gecem yanıma kar kaldı birazdan yatcam gözümü bile açamıyom
olcay çok güzel çıkmışınız Allah mutluluğunuzu daim etsi canım
themis gözün aydın canım ben sezaryenı 38.haftada yapıyolar diye biliyorum teleş etme hele drun kafası karışıktır bu arada 18 kilo çok gibi geldi bana da dr.diyetisyene yönlendirmeli bence seni yada sen bi diyetisyene gidebilirsin bebeğin için en uygun beslenme şeklini ayarlıycaktır
destina hadi hayırlı haberlerle gel işallah yiğit efemiz kocaman olmuştur artık bizim de şafak 10 kaldı

kızlar 3 gündür falan da yemek borumda yanma hissediyorum dr.bu ay başlayacağını söyleyip bi şurup verdiydi rahim yukarı çıkıyo herhalde sizde var mı böyle bişey şurup falan kullanıyomusunuz

tünaydınlarrr..
dün yoktum butun gun.aşımın ıkıncı dozu vardı ona gittim.sonra taaa akşam geldım eve.
ama okudum dunku muhabbetinaniknanik
nisanur benımde oluyor arada yanma drum şurup verdi adı reniee bıraz fazla yıyınce ya da yatmadan once karnım acıkıp bişiler yediysem içiyorum suruptan.ama dıkkat adıyorum işte mumkun olduğunca yağlı gıdalardan hamur işlerinden vs.. uzak durmak lazım.yerimseniben

üff kıslar yaa cumartesiye ertelendi randevumm:çok üzgünüm:neyse 1 gün var sayılır bu kadar dayandımm...
nisacım bende kızımda çok rahatsız oluyodum istifra edecekmişsin gibi bi his sürekli bide sürekli ağızda o ekşimsi tad..gavisgon diye bi şurup kullanmıştımm..anneannem çocuk saçlıdır ondan yanıyo miden dedi haklıymış valla 2 kilo doğdu 1 kilo saçı vardı..sırnaşık şey

bızde 100 den düşünce safak saymaya başladık artık.
kala kala 2 kutucuk kaldı..
mınıklerımıze kavuşmamıza çokkkk azz kaldıı.

Herkese Günaydınlarrrrrrrrr....
Olcaycım Maşallah çok güzel çıkmışsınız Allah sizi birbirinize bağışlasın bebişinizi de ikinize de mutluluğunuz daim olsun. Ama senin burda karnında bebiş var mı yaw kafam ona takıldı kızım karnına fazla yaklaştırma valla ben yakın temaslarda çok dikkat ediyorum ödüm kopuyor eşimin kolu falan acıtçak karnımı diye..
Nisacım kafana takma geçen yengem ikinci çocuğunun doğumunu anlatıyordu normal doğum ve gözümle gördüm dedi bebek kordonu düğümlü doğdu düşünsene ya Allah onları korur hiç merak etme tabi eğer dünyada nasipleri varsa...
Themiscim sende korkma canım bu doktora son gidişin değil ki bi daha ki gidişinde tekrar sorarsın yanlışlık olmasın diye gerçekten bazen kafaları çok karışık oluyor..

CNM nerde bu resimde bebiş yok geçen yılki tatil fotolarından...Şimdi kocaman bi göbişim var...Dileklerin için çok tşk ederim.ALLAH hepimizin mutluluğunu daim etsin cnm benim.ALLAH hepimizin evine huzur sağlık versin...Bebişlerimizide analı-babalı nüyütsün.THEMIS sana da çok tşk iltifatın için canlarımsınız siz yahu benim...a.s.

DESTİNA hay Allah demek cmt.kaldı görüş günün üzülme ama ya altı üstü 2 gün...Bende mide yanması ilk 3 ayda çok oldu kızlar...O zaman bana rennie çiğneme tableti verdi.AYYYYYYYY iğrenç bi tat...Şu anda yok demek olursa ki olacaktır sizlerde olduysa yine o iğrenç tada döneceğiz he.......NİSA38 sanada güzel dileklerin için tşk....a.s.ALLAH hepimizi kocişlerimizi, ailemizi, bebişlerimizi:nazar:lardan korusun...EDHAK bakacağım bebeşine aldıklarına şimdi bu arada C&A nerede???

Hadi bakalım destina hayırlı haberlerle git gel. Bu arada, ekim anneleri kaç kilo aldınız topicinden de gördüğün üzre eveeet tartı doğruymuş. +18 ile devam ediyorum yola. Ama bundan sonra gerçekteeeen dikkat etmem lazım. Bana akıl verin kızlar yaa. nasıl olcak bu iş. bi yerde bi kaçak var ama bulamıyorum.

Olcaycığım sende çok yakışmışsın kocişinle, maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canım sen çokmu zayıftın hamilelikten önce genelde çok zayıflar çokkilo alıyo.

iyi yaptın:dilcikar:
bizim gibi şikolara öyle az kilolar söylanirmi sarılalcimm.bebişin tam doğum tarihini belliyse cinsiyetini ve adınıu söyle senide ekliim listeye canımŞeniz

DESTİNA hay Allah demek cmt.kaldı görüş günün üzülme ama ya altı üstü 2 gün...Bende mide yanması ilk 3 ayda çok oldu kızlar...O zaman bana rennie çiğneme tableti verdi.AYYYYYYYY iğrenç bi tat...Şu anda yok demek olursa ki olacaktır sizlerde olduysa yine o iğrenç tada döneceğiz he.......NİSA38 sanada güzel dileklerin için tşk....a.s.ALLAH hepimizi kocişlerimizi, ailemizi, bebişlerimizi:nazar:lardan korusun...EDHAK bakacağım bebeşine aldıklarına şimdi bu arada C&A nerede???

canım C&A sakaryada var bize en yakın ada center diye alışveriş merkezi var onun içinde ben ona gittim ama dğer şubelerini sizin için int ten buldum
Adapazarı Ada Center Mağazası
Ankara Ankamall Çocuk Mğz.
Ankara Antares Mağazası
Bursa Korupark Mağazası
Bursa Meydan Mağazası
Eskişehir Espark Mağazası
Istanbul Bakırköy Cadde Mğz.
Istanbul Capacity Çocuk Mğz.
Istanbul Profilo Mağazası

daha tam tarih belirlemedik ekimin ilk haftası kız adınıda 8 yaşında oğlum var yani abisi koydu ELA

X