2008 Ekim Anneleri

Ben de bebek kıyafetlerine hep c&a dan bakıyorum ve alıyorum. Çok kaliteli ve fiyatlar uçuk değil. Bu aralar mothercarede de indirim var oraya da bakmayı unutmayın.
Alınacak o kadar çok şey var ki hangisinden başlamak lazım bilmiyorum.
Önce bir liste yapacağız galiba. Sadece giyim değil ki alınacaklar.
Sağlık, banyo vs vs ...:enbuyukkk:

evet canım 38. haftadan sonra yapılabiliyor ama seninde dediğin gibi doktorun kafası karışıktı galiba, ekim diyeceğine eylül dedi.
çok kilo aldığımı biliyorum. beni rahatlatan tek şey benim de bebeğiminde bi problemi olmaması. herşey normal çıkıyor. Şeker yüklemesi, kan tahlilleri, idrar tahlilleri. o yüzden rahatım. ama bundan sonra dikkat edeceğim artık.

Hoşgeldin Sarılalcim aramıza.
R2D2 sende hoşgeldin tekrar evet haklısın liste konusunda.
Ya Destinacım sen bir liste yapmıştın ya onu geliştirip şöyle alınabilecek herşeyiyle bir tekrar yazsan bizde alsak o listeye göre bak aramızda tek ikinci anne olacak sen değilsinde yardımda alabilirsin diğer arkadaşlardan biz ilk kez olacaklara bir yardım edin valla listenizde ne varsa alacağım ona göre

slm kızlar aramıza yeni arkadaşlar gelmiş sarilal hoşgeldin..kızlar sabah doktora gittim.şeker yüklemesi yapıldı göz korkutmuyum ama berbat bişey.içtikten sonra gözlerim sanki fırlıyacaktı.onun yerine çikolata yesek olmaz mı?:))))))))))))) mahvoldum aç ve susuz kasıklarım acıyor halen.şimdi aradılar çok şükür normalmiş testlerim..ishal içinde salgın var dikkat edin ve bol su şeftali muz ye dedi ilaç vermedi..bu arada yadeniz 10 kilo almış:))))))

Canım sen çokmu zayıftın hamilelikten önce genelde çok zayıflar çokkilo alıyo.

evet canım çok zayıftım. doktorum da şeklin şemalin yerine geldi, iyi oldu böyle diyor. Napalım aldık artık 18 kilo, bundan sonra dikkat edeceğim. doğumdan sonra veririm nasıl olsa

Hoşbulduk arkadaşlar...
Ben burası ilk açıldığında yazıyordum da sonra ''şubat hamişleri'' ne yazmaya başladım.

Ben dişlerimi fırçalarken bile bazen midemi bulandırıyor. Şeker yükleme testini nasıl yapacağız bilmem valla.:1closedeyes:

Şu çok kilo alan arkadaşlar nasıl başardınız bunu yaw. Ben 2 kg aldım. En fazla 10
kilo alıp bitirmek istiyorum. Zaten doktorumdan acayip korkuyorum. Onu yeme bunu yeme
diye diye yiyeceğim varsada yemiyorum. Ama çok az yiyorum diye düşünmeyin sakın.
Bütün öğünlerde bütün besinlerden yiyorum. Benim derdim bebeğimi sağlıklı beslemek
zaten. Sevgili kızımda iyi besleniyordur inşallah.

verirsin tabi themiscim ne bu kilo kilo yaww..hülya avşar bile 30 kilo almıştı kısım hamileykenn..hem zayıftın hem uzunsun canım sıkma canını son ay zaten kilo alımı duruyo sana bi kalıyo ağustos eylül taş çatlasın 5 kilo daha al 23 kilo cillop gibi boşş veerrr ben kısımda 21 kg aldımm veriliyooo..
listeyede gelince bızdıkcancım sana kızgınım ama yapım hadi neysee..

arkadaşlar size bişey anlatayımmı şu kiloyla ilgili..bakın yine biizm gibi hamile birisi benimde tanıdığım.doktor ama şunu yeme bunu yeme diye diye kadını mahvetmiş bebeğinin burnunun kıkırdağı beslenme yetersizliğinden yokmuş vedaha bir sürü sorun..aman kilo diye yetersiz beslenmeyelim.çok kilo almayalım ama dengeli ve düzenli yemeklerimizi yiyelim ne olur..bebeklerimiz için herşeyyy

CNM hoşgeldin de böyle az kilo almayı sen nasıl başardın bence sen onu söyle bize...sarıal sende hoşgeldin ama ne bu ya hiç kilo almamışınız insanı kızdırıyosunuz ama...İyi güzel sohbete katılın ama biz şişkolar olarak siz zayfları klava:ile döveriz ona göre...Çabuk zayıf kalabilmenin sırlarını söyleyin aaaaaaa acayip moralim bozuldu

Sadece hamilelik döneminde değil, herkesin kendine bir faydası olmayan sadece zevk için yenen şeylerden uzak durması gerekiyor. Ki benim doktoruma ben gidipte canım kokoreç istiyor dediğimde bana kızıyor. Onun yerine akşam güzelce somon balığını fırınla yanında bol salata ye diyor. İçinde boya maddesi olan gazlı içecekleri içme onun yerine maden suyuna katılmış taze portakal suyu iç diyor. Bunun gibi şeyler.

Ben de bazen kaçamak yapmak istiyorum. Şimdi canım tiramisu istiyor mesela.şutarafagitti Yiyeceğim ama çok az:1rolleyes:

canım ilk çocuğumda 13 kilo almıştım ama 55 kilo ile hamile kalmıştım şimdi daha deneyimli ve bilinçliyim hamile kalmadan önce beslenme şeklimi değiştirdim doğal olmayan ve vücuduma yararı dokunmayan hiç bir şey yemiyorum sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum akşamlarıda hafif geçiriyorum çorba ve salata gibi bu arada boyum kısa dikkat etmesem pek hoş olmuyor 1,60 cm

sizin için(hastane çantasına)
iki adet gecelik önden çıtçıtlı veya düğmeli
sabahlık,terlik,havlu
toka.tarak.makyaj malzemesi
çorap.en az 3 adet iç çamaşırı
bebek için.iki adet tulum:şapka eldiven ve çorap
zıbın battaniye ıslak mendil sterilize edilmiş biberon emzik göğüs pedi
bazı hastaneler veriyo ama vermiyecekler için
hasta bezi.bebek bezi göğüs ucu kremi

ilk üç aydan sonra yeni bi alışverş gerekeceği için ilk üç ay gerekecekler(hediye geliceği için kıyafeti çok abartmıyorum)

3-4 adet iç zıbın
5 adet tulum
3-4 adet alt üst takım
7-8 çift çorap şapka eldiven
tükürük bezii
kısa veya uzun kollu 10 adet alttan çıtçıtlı badi
penye battaniye kalın battaniye
penye ve yün yelekler

küvet.kova.maşrafa.file
şampuan bebe yağı pişik kremi
havlu burun pompası tırnak makası yumuşak uçlu tarak bebekler için özel kulak çöpü

portbebe ana kucağı puset
beşik uyku seti veya nevresim takımı
çanta bebek telsizi
odası için su buharı makinesi
göğüs pompası
valla aklıma gelenler bu kadar

Ben çok zayıf bir kadın değilim zaten. Uzun boyluyum da belli olmuyor.
Fazla kilo alırsan tansiyonun çıkar sağlıklı bebeği sağlıksız yaparız diye hep tembih
ediyor doktorum. Her akşam yürüyorum eşimle. Hatta bazen üşeniyorum gene de gidiyorum. Besinleri hep dengelemeye çalışıyorum. Çok su içiyorum ama zorla değil.
Vucüdum istiyor. Elimde hep küçük pet şişe var. Gün içinde 4 tane bitiyor ondan. Bardakla
içtiklerim de hariç.

heytt savulun ulennklava:neee iki kilomu:1shok:nerdesiniz şişko ekim anneleri desteğe gelin leennn burda iki kilo üç kilo aldım diyolarsenağlama

ŞİŞKOYUM VE MUTLUYUM:içelim:

Destinam niye ki kız geçenki yüzük mevzusumu banada biraz alınmışsın gibi geldi ama yok canım demiştim e güzelim sen şaka yaptın ben bunu anladım ve bende sana cevaben şaka yaptım küsme bana :teselli:gel barışalım:içelim:

güzelim bünyeylede alakalı heralde yaww..şimdi ben 5. ayıma kadar haftada 5 gün sabahları 1 saat yürüdüm.ee şimdide haftada en az 4 gün 1 saat yüzüyorum ve yüzemediğim günler yarım satlik yürüyüşler yapıyorumm.hamur işi yemiyorum kola meyva suyu cips falan asla tüketmiyorumm ama gene aldımm 11 kilo..olsun napalım veririz yawŞeniz

Verirsin tabi. Yeter ki yavrularımız sağlıklı sıhhatli doğsun. Tek istediğimiz o değil mi zaten? Yoksa, kiloalmak mühim değil. İşin doğasında bu var zatenyerimseniben

Kızlar konumuz dışı ama ben Doğan hastanesine devam ediyorum hastane ve dr lar hakkında olumlu yada olumsuz düşünceleri olan varsa paylaşırsanız sevinirim

destina canım son aylar ne kadar kilo alınıyorr!!!! senle benim aynı hemen hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…