themis gözün aydın canım ben sezaryenı 38.haftada yapıyolar diye biliyorum teleş etme hele drun kafası karışıktır bu arada 18 kilo çok gibi geldi bana da dr.diyetisyene yönlendirmeli bence seni yada sen bi diyetisyene gidebilirsin bebeğin için en uygun beslenme şeklini ayarlıycaktır
Canım sen çokmu zayıftın hamilelikten önce genelde çok zayıflar çokkilo alıyo.
Hoşbulduk arkadaşlar...
Ben burası ilk açıldığında yazıyordum da sonra ''şubat hamişleri'' ne yazmaya başladım.
Ben dişlerimi fırçalarken bile bazen midemi bulandırıyor. Şeker yükleme testini nasıl yapacağız bilmem valla.:1closedeyes:
Şu çok kilo alan arkadaşlar nasıl başardınız bunu yaw. Ben 2 kg aldım. En fazla 10
kilo alıp bitirmek istiyorum. Zaten doktorumdan acayip korkuyorum. Onu yeme bunu yeme
diye diye yiyeceğim varsada yemiyorum. Ama çok az yiyorum diye düşünmeyin sakın.
Bütün öğünlerde bütün besinlerden yiyorum. Benim derdim bebeğimi sağlıklı beslemek
zaten. Sevgili kızımda iyi besleniyordur inşallah.
arkadaşlar size bişey anlatayımmı şu kiloyla ilgili..bakın yine biizm gibi hamile birisi benimde tanıdığım.doktor ama şunu yeme bunu yeme diye diye kadını mahvetmiş bebeğinin burnunun kıkırdağı beslenme yetersizliğinden yokmuş vedaha bir sürü sorun..aman kilo diye yetersiz beslenmeyelim.çok kilo almayalım ama dengeli ve düzenli yemeklerimizi yiyelim ne olur..bebeklerimiz için herşeyyy
CNM hoşgeldin de böyle az kilo almayı sen nasıl başardın bence sen onu söyle bize...sarıal sende hoşgeldin ama ne bu ya hiç kilo almamışınız insanı kızdırıyosunuz ama...İyi güzel sohbete katılın ama biz şişkolar olarak siz zayflarıklava:ile döveriz ona göre...Çabuk zayıf kalabilmenin sırlarını söyleyin aaaaaaa acayip moralim bozuldu
verirsin tabi themiscim ne bu kilo kilo yaww..hülya avşar bile 30 kilo almıştı kısım hamileykenn..hem zayıftın hem uzunsun canım sıkma canını son ay zaten kilo alımı duruyo sana bi kalıyo ağustos eylül taş çatlasın 5 kilo daha al 23 kilo cillop gibi boşş veerrr ben kısımda 21 kg aldımm veriliyooo..
listeyede gelince bızdıkcancım sana kızgınım ama yapım hadi neysee..
Ben çok zayıf bir kadın değilim zaten. Uzun boyluyum da belli olmuyor.
Fazla kilo alırsan tansiyonun çıkar sağlıklı bebeği sağlıksız yaparız diye hep tembih
ediyor doktorum. Her akşam yürüyorum eşimle. Hatta bazen üşeniyorum gene de gidiyorum. Besinleri hep dengelemeye çalışıyorum. Çok su içiyorum ama zorla değil.
Vucüdum istiyor. Elimde hep küçük pet şişe var. Gün içinde 4 tane bitiyor ondan. Bardakla
içtiklerim de hariç.
güzelim bünyeylede alakalı heralde yaww..şimdi ben 5. ayıma kadar haftada 5 gün sabahları 1 saat yürüdüm.ee şimdide haftada en az 4 gün 1 saat yüzüyorum ve yüzemediğim günler yarım satlik yürüyüşler yapıyorumm.hamur işi yemiyorum kola meyva suyu cips falan asla tüketmiyorumm ama gene aldımm 11 kilo..olsun napalım veririz yawŞeniz