güzelim onun bebekliğinde bi beşik bide şifonyer almıştım onlar oğluşa kaldı şimdii..ee bide ister istemez bebeğe bişeyler alınıcak puset ana kucağı kıskanmasın istiyoruz..her şeyi kendi seçtiği gibi olsun..zaten oğluşada oda yapıyorum ufaktan hazırlıklarım bitsin onunda ekliycem fotosunuŞenizkısım 4 yaşında
kesinlikle çok sıcak ya bulunduğum odada klima da yok fenalık geçircek gibi oluorum bazen. 37.haftaya da daha çok var netcez yaw:bbo:
deniz demeeeeeeee, içim gidiyo ama sabır napalım , seneye bebişlerimizle girerizzzz................. gelelim şekere canımcım, ben yaptırdım: Sabah aç karnına hastaneye gidiyorsun , önce açlık şekeri veriyorsun sonra da şekerli su veriyorlar sana onu içiyorsun ve 1 saat bekliyorsun bu arada su bile içmeyeceksin wc ye gitmek yasak , sonra bi daha kan veriyorsun............... eğer 100 gr yüklemesi istediyse doktorun buraya kadar aynı , tek fark 2.-3. saatlerde de kan veriyorsun yani 3 saat aç susuz bekliyorsun hastanede canım
hoşçakal themiscim kilo mevsusunada takma kafayı bırak doktor kıssın ..
fulyacım bak burda bazı örnekler var hayatımhttp://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=69739
arkadaşlar tren yolculuğu yapmayı düşünüyorum ankaraya gideceğim.cok yakın arkadasım evleniyor.yataklı trende giderim diye düşündüm ama sizce bi problem olurmu.
ya kızlar nasıl resim yüklüyorsunuz ben bilmiyorum ne kadar zamandır şurdayım konuya bi el atanınız olmadıanlamam zor mu???
die bi site var.oraya giriosun olcaycım.sonra gözat bölümüne tıklayıp istediğin resmi seciosun.sectşkten sonra
resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing
remove size/resolution bar from thumbnail?
Please select only one of the supported file types: bölümleri var ordaki iki kutuyuda işaretleyip resim boyutunuda 640*480 yaptıktan sonra host it diosun.
aclan sayfadanda "Hotlink for forums (1) "bölümündeki yeri kopyalayıp forumda msj yazdığımız yere yapıstırıosun ve tamamlıyorsun hepsi buuuua.s.