Herkese Günaydınlarrrrrrrrr....
Olcaycım Maşallah çok güzel çıkmışsınız Allah sizi birbirinize bağışlasın bebişinizi de ikinize de mutluluğunuz daim olsun. Ama senin burda karnında bebiş var mı yaw kafam ona takıldı kızım karnına fazla yaklaştırma valla ben yakın temaslarda çok dikkat ediyorum ödüm kopuyor eşimin kolu falan acıtçak karnımı diye..
Nisacım kafana takma geçen yengem ikinci çocuğunun doğumunu anlatıyordu normal doğum ve gözümle gördüm dedi bebek kordonu düğümlü doğdu düşünsene ya Allah onları korur hiç merak etme tabi eğer dünyada nasipleri varsa...
Themiscim sende korkma canım bu doktora son gidişin değil ki bi daha ki gidişinde tekrar sorarsın yanlışlık olmasın diye gerçekten bazen kafaları çok karışık oluyor..
Hadi bakalım destina hayırlı haberlerle git gel. Bu arada, ekim anneleri kaç kilo aldınız topicinden de gördüğün üzre eveeet tartı doğruymuş. +18 ile devam ediyorum yola. Ama bundan sonra gerçekteeeen dikkat etmem lazım. Bana akıl verin kızlar yaa. nasıl olcak bu iş. bi yerde bi kaçak var ama bulamıyorum.
Olcaycığım sende çok yakışmışsın kocişinle, maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
DESTİNA hay Allah demek cmt.kaldı görüş günün üzülme ama ya altı üstü 2 gün...Bende mide yanması ilk 3 ayda çok oldu kızlar...O zaman bana rennie çiğneme tableti verdi.AYYYYYYYY iğrenç bi tat...Şu anda yok demek olursa ki olacaktır sizlerde olduysa yine o iğrenç tada döneceğiz he.......NİSA38 sanada güzel dileklerin için tşk....a.s.ALLAH hepimizi kocişlerimizi, ailemizi, bebişlerimizilardan korusun...EDHAK bakacağım bebeşine aldıklarına şimdi bu arada C&A nerede???