ya ben hiç ayakkabı giymiyorum artık. Her yere terlikle gidiyorum. napayım şişiyo ayaklarım.
ee bi ele iki tektaş fazla diyodun bozdur birini al sırnaşık şey
ağustosu da bebişine ayırırsın canın sağolsun, sizlerle aramızda bayağı bi fark var, ben sizden önce doğuma gireceğim için telaş ettim azcık, üstelik ben de çok bişey almak istemiyorum zaten anne tarafın ilk torunu birsürü hediye gelir (diye umudediyorum )
hemen belirleyim ozaman biraz acık mı olucak acabafisfisfis gerci gizlimiz saklımız mı kaldı allah ne verdiyse:dance: ben şimdi wcden sonra bişe keşfettim.silerken vajina nın altının şiştiğinifisfisfis bööle minik bi yumurta gibim??siz bööle bişeye dikkat ettinizmi?yada sadece bende mi var?
ya bide su iki msjı nasıl aynı msja alıntı yapabilirim bi anlatın yawklava:
ya ama teyzoşları ben kısımın odasını koymuştum resimlere neyse afiyet olsun dönünce bakarsınızŞeniz
Hıım demek öyle kızım herkes hamilelik psikolojisiyle kapris yapıyor sen ise kıskançlık çok ayıpyasakkelime
güzelim ekim anneleri başlığı altında bebişlere alınanların fotoğrafları diye bi başlık varya sonuncu sayfaya bak görürsünŞenizfoto eklemeyide öğretirim sonraa