2008 Ekim Anneleri

ben çıkıyım da bir iki mağaza geziyim fikir ediniyim , karnım da zil çalıyor , görüşürüz kızlarrrr

ya ben hiç ayakkabı giymiyorum artık. Her yere terlikle gidiyorum. napayım şişiyo ayaklarım.

hoş geldin cher aramıza cinsiyet ve adı belliyse yaz listeye eklimm.
ya ama teyzoşları ben kısımın odasını koymuştum resimlere neyse afiyet olsun dönünce bakarsınızŞeniz

ya ben hiç ayakkabı giymiyorum artık. Her yere terlikle gidiyorum. napayım şişiyo ayaklarım.

ben terlikimsi sandalet giyiyorum nasımı..ayak kısmı oluyoda bilek kısmı sıktığı için tokaları kapatmıyorum terlikimsi sandalet oluyo:roflol:

ee bi ele iki tektaş fazla diyodun bozdur birini al sırnaşık şey

Hıım demek öyle kızım herkes hamilelik psikolojisiyle kapris yapıyor sen ise kıskançlık çok ayıpyasakkelime

Evet tşk ederim aynen öyle yapacağım canım:içelim:

Canım o bahsettiğin şeyi görmek için daha fazla eğilirsen tepetaklak olursun Allah Korusunkafamçokkarıştı ya boşversene sen karnımdan ben bi yerimi göremiyorumki doğru dürüst :sm_cool:banyoda lazım olduğunda ayna kullanıyorum kafana takma önemli bişey değildir ama doktoruna sor bir istersen:teselli:
Bu arada bak soruna kısa yol tarif etsem zorlanırsınız biraz uzun ama yol hepinizin yapabileceği tarifi vereyim iki adet Ekim Anneleri sayfası aç birine ilk alıntını yap geç ötekinden diğer alıntını yap ve onu kopyalayıp 1.ye yapıştır sonra 2. den geri de tekrar yeni bir msj için alıntını yap ekrandakini kopyala 1. ye yapıştır aralarına cevaplarını da yaz ama ok bu kadar

kızlar yaa ben dün diyordum ya benim ufaklık az kıpırdıyor diye. bugün sabahtan beri durmuyor yaa. çok hoşuma gidiyor, keşke hep böyle kıpır kıpır olsa. Bugün doktora gideceğiz onu göreceğiz ya, içerde hazırlık yapıyo, süsleniyo herhalde. anasının kızı nolcek :dance:

Destina kizinin odasini bende merak ediyorum ama nasil bakacağimi bilmiyorum hadi söylesene artik bende bişeyler öğreneyim yav...nasil resim ekliyonuz nasil bakiyonuz!!!

güzelim ekim anneleri başlığı altında bebişlere alınanların fotoğrafları diye bi başlık varya sonuncu sayfaya bak görürsünŞenizfoto eklemeyide öğretirim sonraa

benimde kızım olacak inşallah, ismine tam karar veremedik ama melis olabilir diye düşünüyoruz

evi topladım süpürdüm geldim cacığımı da yedim cher sen de kızın melis de hoşgeldiniz aramıza

cher canım hoşgeldin aramıza.slm kızlar nasılsınızz?kızlar afdersiniz ama ben dünden bu yana ishalm çok halsizim. bugünde devam ederse doktora gitcem yarın.inşallah bebeğime iyidir..

geçmiş olsun yadecimm. gebelikte ishal çok önemli canım git yarın doktoruna ihmal etme suyunu iç bol bol bide tek kaybolan su değil vucuttan şekerli ve tuzlu şeyler ye birazcıkŞeniz

YADE'cim geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine ama...DESTİNA oğluşa bişeyler yapmak lazım senden kızdan başlamışın bakıyorumda...He kaleyi içten fethetmak lazım haklısın...Bu arada kızın kaç yaşında???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…