ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi
teşekkür ederim canım:1hug:oyyyyyyyyyy sen anlattın benim içim cızz etti.çok çok geçmiş olsun kuzuma.Allah acil şifalar versin:Saruboceq:a.s.
açıkcası isminin bitik olduğunu bile bilmiyorum.oğluşun pipisinin ucu dardı..doktor deriyi aşağı çekerek açtı.bu darlığa bitik deniyomuş sanırım..:uhm:ya kızlar bitik ne ben anlamadım.çok cahal gördüm kendimi
olcayımm hoşgeldinnnnŞenizözlettin len...arada bi gel:gitme:demek erkek oldu derinimizalkisalkisalkis..hayırlı olsun ya çok sevindimKızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
çok teşekkürler canım.bu arada Allah kavuştursun canım ya,tatildeydim ben eşin gitmiş sanırım.ilerde bu günlerin bi anı olarak kalcak...üzülme canım:teselli:phatosh çok üzüldüm yaaa dayanılmaz olduğunu tahmin edebiliyorum inşalllah hemen geçer
canım eşim çok istiyodu sünneti..aslında çoktaan olmuş olacaktı..ama 20 günlükken falan boynunda minik bi kist çıkmıştı yağızın.dr.mutlaka ameliayt dedi ama kist patladı kendiliğinden.dr.a göre kistin kökü içerdeymiş ve bi şekilde ameliyatla alınacak.zararlı bişey değil ama biraz büyüsün alalım dedi.bizde nasılsa ameliyat masasına yatacak:çok üzgünüm:,sünnetide o zaman olur diye erteledik.hastanedeki çoğu dr.kendi bebeklerini doğduğu gün sünnet ettirdi.ben de erken sünnetten yanayım.ilerde düğünde bol bol eğlenir minikler inşallahgerçekten mi düşünen çoktu benim minik erkeğim ekim bebişlerinin en cesaretlisi mi çıktı ya giremediğimden siteye belki de oln vardır demiştim phatosh yeni okudum anacım geçmişler olsun kuzuma sünnet düşünmüyormusun güzelim kolaycacık oluyor valla aradan çıkarın bence düğününü allah kısmet ettiyse sonra yapacağız aklı erdiğinde şimdi yalnızca işlemi aradan çıkardık ilkokula başlamadan ya da 1 ya da 2.sınıfta düşünüyorua allahın izniyle düğününe inşallah hepiniz davetlisiniz anacım ay kızlar ya sıpalarımız okul başladığına da yazışıyo olacağız mı acaba
:1shok:damacanadan su pompalamayı mı öğrendiiiiiiiiii:1shok:yaaa üf gülçe damacanadan su pompalaamayı öğrendi üstü başı ıslanıyo
ayrıca bugün dışarı çıkardım çocuklarla top oynadı kuzum baya yürüyo artık elini bırakıyorum arkasından bile gitmiyorum çok rahat yürüyo eve gelmemek için ayaklarını nasıl diretiyo sıpa görseniz herkes gülmekten kırıldı çok bilmiş oldu maşallah bisiklete binip kendini ittiriyo tam bir sıpacan oldu canımı çıkarıyo kızınca kaşlarını çatıp gelip elimi yada ağzımı ısırıyo sinirleniyomuş hanfendi
:çok üzgünüm: çok geç çünkü pipisinin ucu konya ovası kadar geniş artıkFatoşcum aynı durum için girayın doktoruda dedi pipisinin ucunu zor buldu ama dayısının çocuk dr arkadaşı var ona baktırdım hayır yok darlık dedi ama canı yandı kuzumun nasıl ağlamıştı gözünün yaşıyla bence başka dr daha göster derim(
alkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah hacereeeeceleeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
canım benim ya,karışmak gibi olmasın ama bebişi de tehlikeye atıyosun:çok üzgünüm:yığılıp kalma biyerlerde Allah korusun:Saruboceq:Valla bebişim açlıktan tekmeler savurmaya başladı 15:30 da işten çıkıyorum ama servisi beklersem iyi olacak o da saat 16:00 te aksi takdirde yüürümem gerekecek sıcakta yapamam yani 16: 00 da bir çıksam eve bir atsam kendimi iftara kadar yatarım yalnız Esmayı ablamdan almam lazım onlarda oruç yemeklerini falan yapsınlar eve 10 dk lık yol var o zaman diliminde bişey olmazsa olmaz gayrı anneme bırakır yatarım ya tansiyon düşüklüğü bitiriyor beni yoksa bir sorunum yok ta inşallah bir yerlerde bayılmam
öğren ve banada söyleeeeeedelikafaduldenvalla bilmiyorum ki :sm_confused: gecen haftada yapmıstı bunu..hatta yanlızdım evde kocam ökğzğ nöbetciydi..ya ben dişlerinden şüpheleniyorum.üstler feci kabarmıs ve zorluyor anladığım kadarıyla :çok üzgünüm:
bbenm izmirden bi arkadasın bebişi var kasım doğumlu.ona doktoru 7. ayında bi iğne vermiş.iğneyi kırıp ağğzından damlatmıslr.3 günde 4 dişide cıktı bebeğin dedi.ne ağrı ne sızı ne ates hiç bişi olmamıs.acaba bende doktora sorssammıki :uhm: cok üzülüyorum yaa :çok üzgünüm:
ahan o kazmadanda bi tane bizde var.d vitamininin iğnesiymiş terkenim.kız cok memnun.izmirde sağlık ocaana götürdüydüm ishali için orda doktora sööledim verin die.yok bunun kardesşi diş hekimiymiş o tavsiye etmiyomus.hersey dopal üreciyle olsunmus.e anam cocuk acı cekiosa hastalanıosa doğalada müdahale edicen dimi :mymeka: cocuk ters geliosa illa normal doğurtcam die uğrasıomusunuz :mymeka:
yaaa üf gülçe damacanadan su pompalaamayı öğrendi üstü başı ıslanıyo
ayrıca bugün dışarı çıkardım çocuklarla top oynadı kuzum baya yürüyo artık elini bırakıyorum arkasından bile gitmiyorum çok rahat yürüyo eve gelmemek için ayaklarını nasıl diretiyo sıpa görseniz herkes gülmekten kırıldı çok bilmiş oldu maşallah bisiklete binip kendini ittiriyo tam bir sıpacan oldu canımı çıkarıyo kızınca kaşlarını çatıp gelip elimi yada ağzımı ısırıyo sinirleniyomuş hanfendi
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
temem leen deri fevziiçakmada gidin dyeselamun aleyküm canlarım.herkesin ramazanı mübarek ola.oruç tutan arkideşlerimede Allah güç kuvvet verekaydirigubbakcemile5
:teselli:burayada gelsinlerdelikafaduldenburayada gelsinlerr.
şşşttt leylaa balkondan bağız fevzi çakmağada gidin diyeekaydirigubbakcemile3
hiiiiiiiii anam kurban olurum ben onu veren Allah a.maaşallah barekallah.leyla buluşakta benim kıza bi tükürsün hacer
Allah orucunu kabul etsin canım.inşaallah sorunsuz tamamlarsın
iftardada bize dua etmeyi unutma.senin duan kabul olur şimdi:lepi:
terkencim akifin dişleri hiç çıkmamış deyilki 2 tanesi çıkmış geriside çıkar acelen ne.bak derinin daha hiç çıkmamışki normal.benim yeğenim 11 aylıktı ilk dişi çıktığımda şimdi hepsi tam hamdolsun.bence hiç gerek yok ek bişeylere zamanla çıkacaktır.
hoşgeldin bacım.gelmeme nedenin beni pek tatmin etmedi zira o senin sıpadan hepimizde var emme 2 satırda olsa yazıp kaçıyoruz.:sm_cool:biz seni özlüyoruz bilesinn:kedi:
yusufun üst dişleride hayırlı olsunopuyorumnanaktan
ayyy ne tatlısı yapacaksın kızzcokacimcoook
bende sahurdan sonra feyzayı emzireyim dedim emmedi sıpa.şu ilk adım sütü varya ondan vereyim diye ısıttım bu arada ısınmışmı diyede bir sürü içtimkaydirigubbakcemile3onuda mırın kırın içti.sonra yatınca aklıma geldi uleeenn ben oruçtum sütü bi güzel içtim diyeekaydirigubbakcemile3neyse oda Allah ın ikramıymış biz kullarınaa
leyluuşşş ne yemek yapacen akşama bana bir fikir ver helee
maşallah maşallahdarısı bize artık zemuszemus
alıntıları bitirdim hrkeseeee günaydınzemuszemus
demekki dün fazla girememişim akşam cok işim vardı sahura börek felan yaptım bugün oruç değiim regl olduğum için 2 gün flan tutamam galiba ama tutacam yani deneyecem an azından insanın ramazanda için ne güel bi çosku geliyo ya sonradan zoruma gider 2 ay tutmak zor olur diy düşünüyorum kızlar bizi gece sahura sadece davul kaldırmıyo puhahha cok hoş orkestr gelio desem inanın bugece uyududm görmedim ama gecen sene tam 9 kişi dolaşıyodum sırf balkona çıkıp bakmıştım davul hatta iki tane zurna saz tef ney mızıka bile çalan vardı bunların en başında bayrakla biri yürüyo bi geçiyolar binanın önünden uyanmamak imkansız bide herğün farklı şarkı söylüyolarrdı sonlara doğru laif doğanın küstüm de takılıp kaldılar istek paca çalmazlamı diyoduk geçen sene çok eğlenmiştik gece bi uyanıyoz herifle yatakta halay çekiyodukk puhahhaa hatta o ara görümcem gitar kursuna gidiyodu eşim git sende kariş aralarına bi sen eksiksin diyo gülüyodukk busenede aynıymış kayseride sadece bu mahlede herhalde annemlerin oraya sadece davul gelyo çünkü
günaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık
Sebep :1shok: Bi ağrısı falanmı varki kuzumun? :1hug:
Slm Kızlar
Olcayım hoşgeldin hayırlı olsun Derinimin sünneti bu arada tşk ederim iyi dileklerin için canım benim sık sık gel tel ile de görüşelim
Celenim çok üzüldüm adına sen bui geceye birde sahuru mu sıkıştırdın hiç uyumamışındır canım Allah sana sabır versin
Zeynepcim sanada çok tşk ederim sağolasın
Tüm ekim annelerinin Cuması ve Ramazanı mübarek hayırlı uğurlu olsun
Kızlar Ramazanın ilk günü diye tutabiliyo muyum deneyim dedim niyetlendim Allah'ım tamamına erdirsin şimdilik iyi gidiyor Cuma saatinde dualarınızı eksik etmeyin benden de olur mu
Rabbim cümlemize bu Ramazanı ağız tadıyla huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin....
ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi
selam kızlar cee diyip gitcem umarım herkes iyidir efe kaan grip oldu onu getirdik doktora döncez tekrar..
bu arada bizde hala diş yok..yürümüyoda ayakta duruyo bikaç saniye ama adım atmaya korkuyo..ve çok yaramaz oldu bide hergün yeni bişeyler öğreniyo... hepinizi çok özledim..Allaha emanet olun...
Amin canım sağol! Emziriyormusun peki?
o en güzel yaz bebeğimiydi yoksa en mutlı bebekmi neydi.
he biz bi kere fethipaşaya gittikde araba yokusunda su kaynattı yanıo sandım :1shok: dahada ne ben ne kocam gider kaydirigubbakcemile3 ya o camlıcanında tepesindeki yer coook gzl :asigim: cok ormantik :jeyyar:
ayy terkencim evet o feshaneyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam :kedi: kocam öküzüne dedim de kalabalık olur dedi :dilcikar: demek ööle etkinlikler var he delikafadulden tarif et bakem hangi köprüden gidilir nasıl gidlir alkisalkisalkis
valla o sebebş ben bi bulsam göstercem gününüde sebebi bulamıyorum CADIARZUgünaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık
Sebep :1shok: Bi ağrısı falanmı varki kuzumun? :1hug:
aayyy bende döndünüz sandım :çok üzgünüm: gecmiş olsun benm minik paşama :çok üzgünüm: allahım acil şifa versin :Saruboceq:selam kızlar cee diyip gitcem umarım herkes iyidir efe kaan grip oldu onu getirdik doktora döncez tekrar..
bu arada bizde hala diş yok..yürümüyoda ayakta duruyo bikaç saniye ama adım atmaya korkuyo..ve çok yaramaz oldu bide hergün yeni bişeyler öğreniyo... hepinizi çok özledim..Allaha emanet olun...
canıımmmmmm cok saol :1hug: demek feshaneyi ve sultanahmeti önermiyorsun CADIARZU halbuki cok mistik bir hava olur die düşünmüştüm :uhm:slm canım tam yazacakken giray mızmızlandı şimdi yazıyım sana hemencik.Feshane için 1 köprüden geçip haliç köprüsünü çıkıp ilk sağdan Eyüp sapağından ineceksiniz.çok kalabalık yalnızca bide ne bileyim gitsende hoş gitmesende çok bişey farketmiyo:sm_confused:gerçi sultanahmet daha beter ama madem istiyorsun gör bari ama ikisini aynı güne sığdırmaya çalışma çok yorulursun.eğer benim fikrimi sorarsan yarın için mademki merak ta ediyordun Hidiv kasrını öneririm güzel bir mekan.Yıldız parkı bizim yakada Beşiktaşı geçince eşin biliyodur mutlaka ırasıda olabilir yarın için güzeldir Cemreyide gezdirirsin ağaçların arasında serin serinopuyorumnanaktan