2008 Ekim Anneleri

canım benim geçmiş olsun yusufuma.artık sen de boşlar oldun siteyi.mafoldumbencanım çok sıkılıyo yine bu aralar.

herkeslere merhabaaaopuyorumnanaktanöncelikle ramazanınız hayırlı olsun diyorumturkbayragi
bugün oğluşum daha iyi çok şükür:Saruboceq:akşam eşimle baktık da baya bi soymuş adam pipiyi..etrafı hep kandı:çok üzgünüm:
ama önceki gibi ağlamıyo çiş yaparken.az önce altını aldım.nasıl kum gelmiş anlatamamfisfisfisama idrar tahlili temiz çıkıyo hiçbişey anlamadım ben bu işten:sm_confused:zambakım sizin kum olayıda bu kadar sürmüşmüydüü:uhm:

o kadar istedim ama sütüm gidecek diye korkumdan oruç tutmadım:1no2:eşim için sahura kalktığımda yemek ve yememek arasında gidip geldim ama yağız biberonu reddetmeye başladı..uyanıkken asla almıyo.o yüzden bi müddet daha emmek zorunda.Allah affetsin ve bi gün bu borçları ödememi nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

oyyyyyyyyyy sen anlattın benim içim cızz etti.çok çok geçmiş olsun kuzuma.Allah acil şifalar versin:Saruboceq:a.s.
teşekkür ederim canım:1hug:
ya kızlar bitik ne ben anlamadım.çok cahal gördüm kendimi
açıkcası isminin bitik olduğunu bile bilmiyorum.oğluşun pipisinin ucu dardı..doktor deriyi aşağı çekerek açtı.bu darlığa bitik deniyomuş sanırım..:uhm:
olcayımm hoşgeldinnnnŞenizözlettin len...arada bi gel:gitme:demek erkek oldu derinimizalkisalkisalkis..hayırlı olsun ya çok sevindim
phatosh çok üzüldüm yaaa dayanılmaz olduğunu tahmin edebiliyorum inşalllah hemen geçer
çok teşekkürler canım.bu arada Allah kavuştursun canım ya,tatildeydim ben eşin gitmiş sanırım.ilerde bu günlerin bi anı olarak kalcak...üzülme canım:teselli:
canım eşim çok istiyodu sünneti..aslında çoktaan olmuş olacaktı..ama 20 günlükken falan boynunda minik bi kist çıkmıştı yağızın.dr.mutlaka ameliayt dedi ama kist patladı kendiliğinden.dr.a göre kistin kökü içerdeymiş ve bi şekilde ameliyatla alınacak.zararlı bişey değil ama biraz büyüsün alalım dedi.bizde nasılsa ameliyat masasına yatacak:çok üzgünüm:,sünnetide o zaman olur diye erteledik.hastanedeki çoğu dr.kendi bebeklerini doğduğu gün sünnet ettirdi.ben de erken sünnetten yanayım.ilerde düğünde bol bol eğlenir minikler inşallah
:1shok:damacanadan su pompalamayı mı öğrendiiiiiiiiii:1shok:
yok anam senin kızın süper güçleri falan var..yakında gülçe uçmayı öğrendi dersen şaşırmıcam valla
tüü tüüü maşallah
:çok üzgünüm: çok geç çünkü pipisinin ucu konya ovası kadar geniş artık
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah hacereeeeçok tatlı görünüyo yaaaa
canım benim ya,karışmak gibi olmasın ama bebişi de tehlikeye atıyosun:çok üzgünüm:yığılıp kalma biyerlerde Allah korusun:Saruboceq:
öğren ve banada söyleeeeeedelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

amma da yazdım barnaklarım ağrıdı..oğluş da uyandı.biraz daha geçsin de yürüyüşe çıkalım sıkıldık evde kociş nöbetçi,annemler de kuşadasında halaa..
hadi kaçtım ben :a015:

fatoşş ben senin yerinde olsam başka hastaneye gider tekrar test yaptırırdım.kum çocuğun neresinden geliyo.tabiki de idrar yoluyla atıyo yavrum.bence tekrrar başka hastanede yaptır

ya dün sorucaktım zambakım unuttum şimdi patoşta görünce aklıma geldi bu damacanadan biz bile bastıra bastıra alıoruz suyu CADIARZU gülcenin gücü nasıl yetio kız :1shok:

Canım hayırlı olsun sünnette olmuş senin oğlan! Benim kızda 23 ekim doğumlu!!! :dance:

Küçükken sünnet dahamı rahat oluyor? Bez bağlıyorsun falan daha zor deilmi? :sm_confused:

Herkeze selam! Hayırlı Ramazanlar!

Aranızda niyetli olan yok demi? Sütünüz kesilir mazallah! Herkezin kendi kararı ama benca Allah görüyor sonuçta emzireceksiniz!
Ben maalesef sadece 2-3ay emzirebilmdim sonra sütüm kesildi! senağlama

Ay hepiniz tıkır tıkır bişiler yazıyonuz bende yazacak bişide yok bizde deişik bi olay olmuyor hep aynı neden? Bizim evde ekşin yok! Kaynanayla var ama! klava:
Şükür sorun benle deil oğluşunla! beni hiiiiççç ilgilendirmez :dilcikar:

temem leen deri fevziiçakmada gidin dye
leen kaynann yapsın yemekler yatt sen
buluşakta hacer öğretsin feyzaya
maşallah maşallahdarısı bize artık zemuszemus

amiiiinn

ne güzel çok matrak olur yaaa. İnsan oynaya oynaya kalkar. ben bu gece davul mavul duymadım. Ama benim kız sağolsun duymuş olsa gerek uyanıp saçımı çekerek kaldırdı anasını sahura! laelaelaelaelae Kakayıda doldurmuş :sinifsinif: mis gibi kokula uyandırdı sağolsun! Gece gece kakamı yapılır beya? lmaz:

Amin canım sağol! Emziriyormusun peki?

selam kızlar cee diyip gitcem umarım herkes iyidir efe kaan grip oldu onu getirdik doktora döncez tekrar..
bu arada bizde hala diş yok..yürümüyoda ayakta duruyo bikaç saniye ama adım atmaya korkuyo..ve çok yaramaz oldu bide hergün yeni bişeyler öğreniyo... hepinizi çok özledim..Allaha emanet olun...

Son düzenleme:

Slm ..... Hoşgeldin hemşo yaaa nerelerdesin sen össsssletttiinnnn! :1hug:
Nasılsın bakalım senin sıpacan napıyor? Eziyete devammı?

Bizim üst dişler daha patlamadı ama huysuzluklar devam ediyor . Dur bakalım ne zaman cee eee dicek üst dişlerimiz?

phatoşcum oğluşunu daha ii olmasına sevindim canım kıyamam yavrun dinmiştir inşaallah artık acısı.

Leylacım kızın çok tatlı maşaallah. Benimki tembel daha taytay bile durmaya üşeniyoruz. Emeklemeye devam!

Geçmiş olsun canım! İnşaallah tez zamanda iyileşir. a.s.

Amin canım sağol! Emziriyormusun peki?

Kız sen hamilesinya jeton köşeli geldi niyetliyim ya bütün gün burada işyerinde bile herşeyi birbirine karıştırdım yaaa İmdaaat diye bağırasım var!
delikafadulden

Zor olur ya hamileyken oruç tutmak bebişinin yemeye ihtiyacı var senin sık sık yemen lazım. Yine sen bilirsin ama Allahım böyle zamanlarda tutmak zorunda değilsin canım. opuyorumnanaktan

slm canım tam yazacakken giray mızmızlandı şimdi yazıyım sana hemencik.Feshane için 1 köprüden geçip haliç köprüsünü çıkıp ilk sağdan Eyüp sapağından ineceksiniz.çok kalabalık yalnızca bide ne bileyim gitsende hoş gitmesende çok bişey farketmiyo:sm_confused:gerçi sultanahmet daha beter ama madem istiyorsun gör bari ama ikisini aynı güne sığdırmaya çalışma çok yorulursun.eğer benim fikrimi sorarsan yarın için mademki merak ta ediyordun Hidiv kasrını öneririm güzel bir mekan.Yıldız parkı bizim yakada Beşiktaşı geçince eşin biliyodur mutlaka ırasıda olabilir yarın için güzeldir Cemreyide gezdirirsin ağaçların arasında serin serinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…