2008 Ekim Anneleri

ya bende üst dişlerinden ümidi kesmeye başladım ya 3 buçuk ay oldu altları çıkaralı gerisi yok kabarıklık falan da yok salyası akıyo sadece öyle bi iğnemi varmış ya bzim doktor kazması niye bişe y demiyo yaa

kaçırdığını nerden biliyon sanırım bun katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
o en güzel yaz bebeğimiydi yoksa en mutlı bebekmi neydi.

he biz bi kere fethipaşaya gittikde araba yokusunda su kaynattı yanıo sandım :1shok: dahada ne ben ne kocam gider kaydirigubbakcemile3 ya o camlıcanında tepesindeki yer coook gzl :asigim: cok ormantik :jeyyar:
ayy terkencim evet o feshaneyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam :kedi: kocam öküzüne dedim de kalabalık olur dedi :dilcikar: demek ööle etkinlikler var he delikafadulden tarif et bakem hangi köprüden gidilir nasıl gidlir alkisalkisalkis

ahan o kazmadanda bi tane bizde var.d vitamininin iğnesiymiş terkenim.kız cok memnun.izmirde sağlık ocaana götürdüydüm ishali için orda doktora sööledim verin die.yok bunun kardesşi diş hekimiymiş o tavsiye etmiyomus.hersey dopal üreciyle olsunmus.e anam cocuk acı cekiosa hastalanıosa doğalada müdahale edicen dimi :mymeka: cocuk ters geliosa illa normal doğurtcam die uğrasıomusunuz :mymeka:

evet ya çok dik bi yokuşu var ama çok güzel bi yer eğer yokuşu çıkama dersen hemen aşağıda paşalimanı var denize sıfır çok güzel orasıda çocuk parkı falanda var neyse biz sultanahmete köprüden gitmiyoz haremden arabalı vapur kalkıyo eminönüne öyle geçiyoz ordan nasıl gidilir biliyonmu

ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi

hadi hayırlı olsun rahatlar inşallah yusuf sen napıyon kız işe başladınmı

hadi hayırlı olsun rahatlar inşallah yusuf sen napıyon kız işe başladınmı

napsın uyumuyo sıpa, kaşını gözünü ovup duruyo ama uyumuyo, bi uyusa bende uyucam acayip uykum var, işe başlamadım anam, annem ramazandan sonra başla dedi de benim herif iznin bitene kada r gitme diyo, nolcak bilmiyom, siz nettiniz, akif sıpası napıyo

unuttum kız leyla bu kız abla olmuş yaa maşallah Subhanallah darısı başımızaaaa
hepinize teşşekür edriz mucuk mucuk arısı sizin başınıza ben yandım sizde yanın delikafaduldendelikafadulden
Leyla hangi site bu ya
hangi ite bacım yarışmanın sitesini diyosan o kısmet yagmur bacm buara herke benle hatları kariştırıyo kayserii cık aradan

napsın ayağımın altından habire nereye gitsem peşimde benle yapışık ne kadar geç başlasan o kadar kar aslında bide diş çıkarma dönemi şu üstleri bizde bi çıkaraydık

he bilmiim ben ama herif biliidir heraalde :sm_confused: paşalimanını biliyoruz :lepi: coook gzl :lepi:
hadi gecmiş olsun...darısı bizlere inşallahhhh :Saruboceq:
bende kaçarr yeteri kdar kıllattık dinlenmeye gecelö

bende kaçar öküzümün yavrusu minik buzaam uyandı

selamun aleyküm canlarım.herkesin ramazanı mübarek ola.oruç tutan arkideşlerimede Allah güç kuvvet verekaydirigubbakcemile5

:teselli:burayada gelsinlerdelikafaduldenburayada gelsinlerr.
şşşttt leylaa balkondan bağız fevzi çakmağada gidin diyeekaydirigubbakcemile3
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
hiiiiiiiii anam kurban olurum ben onu veren Allah a.maaşallah barekallah.leyla buluşakta benim kıza bi tükürsün hacer
Allah orucunu kabul etsin canım.inşaallah sorunsuz tamamlarsın
iftardada bize dua etmeyi unutma.senin duan kabul olur şimdi:lepi:
terkencim akifin dişleri hiç çıkmamış deyilki 2 tanesi çıkmış geriside çıkar acelen ne.bak derinin daha hiç çıkmamışki normal.benim yeğenim 11 aylıktı ilk dişi çıktığımda şimdi hepsi tam hamdolsun.bence hiç gerek yok ek bişeylere zamanla çıkacaktır.
hoşgeldin bacım.gelmeme nedenin beni pek tatmin etmedi zira o senin sıpadan hepimizde var emme 2 satırda olsa yazıp kaçıyoruz.:sm_cool:biz seni özlüyoruz bilesinn:kedi:
yusufun üst dişleride hayırlı olsunopuyorumnanaktan
ben çıkıyım şimdilik datlu yapiciiim hadi byess
ayyy ne tatlısı yapacaksın kızzcokacimcoook
bende sahurdan sonra feyzayı emzireyim dedim emmedi sıpa.şu ilk adım sütü varya ondan vereyim diye ısıttım bu arada ısınmışmı diyede bir sürü içtimkaydirigubbakcemile3onuda mırın kırın içti.sonra yatınca aklıma geldi uleeenn ben oruçtum sütü bi güzel içtim diyeekaydirigubbakcemile3neyse oda Allah ın ikramıymış biz kullarınaa
bende kaçarr yeteri kdar kıllattık dinlenmeye gecelö

leyluuşşş ne yemek yapacen akşama bana bir fikir ver helee

hoşgeldin canım.kuzunun sünnetine çok sevindim.Allah her şeyi gönlünce versin:Saruboceqpuyorumnanaktan

onu ben de duydum canım ama almadım niye almadığımı da bilmiyorum.şimdi alsak işe yarar mı acaba?eşime sölim de yandaki eczaneden alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…