yok zeynepcim iftar için sultanahmet planım var cok istiyorum orda olmayı ezan saatinde opuyorumnanaktanoyyy kuzuma ne oldu yaaa:sm_confused:geçmiş olsun sancı falanmı giriyo acaba:uhm:
canım bu dediğin yerlerin ikisi birbirine çok tersler.bir sana yakın sayılır yani Hidiv kasrı beykoz tarafında Çubuklu da belediyenin çok güzel işletmesi var Kasrın içinde restoranı mevcut.eğer o tarz ortamları seversen Yıldız parkı da çok güzel belediyeye ait yine.ama sosyal tesisler gibi değil tabiki.Florya ya gelmek istersen ayrı bir gün tercih et iftar için mi istiyosun sen buraları canımyerimseniben
anaaa ne orkestrası leyn turkbayragi çok eğlenceli ama burda davul bile çalmıyorlar :1closedeyes: tekbaşıma oruç tutuyom çok kötü ya kaç gündür yemek bile yapıp yemiyorum bugün bile hiç yapasım yok sahura da kalkmadım yalnız hiçbirşeyin tadı olmuyo
Slm Kızlar
Olcayım hoşgeldin hayırlı olsun Derinimin sünneti bu arada tşk ederim iyi dileklerin için canım benim sık sık gel tel ile de görüşelim
Celenim çok üzüldüm adına sen bui geceye birde sahuru mu sıkıştırdın hiç uyumamışındır canım Allah sana sabır versin
Zeynepcim sanada çok tşk ederim sağolasın
Tüm ekim annelerinin Cuması ve Ramazanı mübarek hayırlı uğurlu olsun
Kızlar Ramazanın ilk günü diye tutabiliyo muyum deneyim dedim niyetlendim Allah'ım tamamına erdirsin şimdilik iyi gidiyor Cuma saatinde dualarınızı eksik etmeyin benden de olur mu
Rabbim cümlemize bu Ramazanı ağız tadıyla huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin....
Slm Kızlar
Olcayım hoşgeldin hayırlı olsun Derinimin sünneti bu arada tşk ederim iyi dileklerin için canım benim sık sık gel tel ile de görüşelim
Celenim çok üzüldüm adına sen bui geceye birde sahuru mu sıkıştırdın hiç uyumamışındır canım Allah sana sabır versin
Kızlar Ramazanın ilk günü diye tutabiliyo muyum deneyim dedim niyetlendim Allah'ım tamamına erdirsin şimdilik iyi gidiyor Cuma saatinde dualarınızı eksik etmeyin benden de olur mu
Rabbim cümlemize bu Ramazanı ağız tadıyla huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin....
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
ayyyyy maşallaahhh kırkbinkere maşallaahhnasılda buyudu sıpacan gözlerim doldu kız :1hug:
Valla bebişim açlıktan tekmeler savurmaya başladı 15:30 da işten çıkıyorum ama servisi beklersem iyi olacak o da saat 16:00 te aksi takdirde yüürümem gerekecek sıcakta yapamam yani 16: 00 da bir çıksam eve bir atsam kendimi iftara kadar yatarım yalnız Esmayı ablamdan almam lazım onlarda oruç yemeklerini falan yapsınlar eve 10 dk lık yol var o zaman diliminde bişey olmazsa olmaz gayrı anneme bırakır yatarım ya tansiyon düşüklüğü bitiriyor beni yoksa bir sorunum yok ta inşallah bir yerlerde bayılmam
herkese hayirli cumalar canim ya nasil dayanacaksin sen genede sen bilirsin ama allahim kabul etsin:Saruboceq:Slm Kızlar
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
burdayim emir ve görüslerinize hazirim komutanimturkbayragi yagmurda kucagimda emiyor yeni uyandi bir ümit belki gene uyur diye memeyi dayadim agzina:roflol::roflol:len kısmet karısı gel buraaaa yakaladım seni Çok üzgünüm çoook nerlerdesin sen bakem :mymeka: yamır napii :1hug:
he gönderde bizde oylayak hayret öslem bunu nasıl kacırmıs kaydirigubbakcemile3:
herkese hayirli cumalar canim ya nasil dayanacaksin sen genede sen bilirsin ama allahim kabul etsin:Saruboceq:
canim ya cok tatli masallah sanadarisi benim yagmuruma insallah:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar bir sitede yarisma vardi en tatli uyuyan bebek yarismasi bende heveslendim katildimalkisalkisalkisalkisalkisalkis sadece ve sadece 1 oy almis kizim oda benim kendi oyum:roflol::roflol: cok moralim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerde oy verebilrmisiniz acaba yerimsenibenbir el atsanizda el birligiyle kizimi sampiyon yapsak:hooray::hooray: ha kizlar desteklerinizi bekliyoruzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
burdayim emir ve görüslerinize hazirim komutanimturkbayragi yagmurda kucagimda emiyor yeni uyandi bir ümit belki gene uyur diye memeyi dayadim agzina:roflol::roflol:
sen ne yapiyosun senin cadi ne yapiyoryerimseniben
canim gecmisi okuyunca gördüm gecmis olsun kizina biryerimi agridi acaba ya ha allah umarim önemli bir sorunu yoktur:Saruboceq:len kısmet karısı gel buraaaa yakaladım seni Çok üzgünüm çoook nerlerdesin sen bakem :mymeka: yamır napii :1hug:
he gönderde bizde oylayak hayret öslem bunu nasıl kacırmıs kaydirigubbakcemile3
:1closedeyes: ii uyuyi lülülülülülü butun geceyi telef etti şimdi keyif catii :mymeka:
günaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık
puhahaa orkstra he :roflol: allahtan solistleri yok :roflol:
zeyneeeeeeeeeeppppppp nerdeydin len kılsız :mymeka: "yarına bana itanbul planı yap bakem şutarafagitti ben en cook floryayı ve hıdiv kasrını merak ediyorum birbirlerine uzakmı?:uhm:
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
canim gecmisi okuyunca gördüm gecmis olsun kizina biryerimi agridi acaba ya ha allah umarim önemli bir sorunu yoktur:Saruboceq: