- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
günaydın kızlar:gitme:dun gece felaketti hacer hiç susman sürekli ağladı iftardan sonra huysuzlugu başladı emzirdim uyudu uyandı hala aynı mızırdanıyo aglıyo babasıyla parka götürük kaymayı cok sevdiği halde kaymak istemedi biraz salladık getirdik hala ağlıyo mamasını yaptım yarısını içti ve nerdeyse sahura kadar ağladı dün hiç kaka yapamamıştı ıkındi felan ama yokk sanırsam gece karnı ağrıyodu minoset icirdik rezene cay yaptık kabızlık fitili attıp kakasını yaptırdık yokk hiç bişey fayda etmedi karnına masaj yapıyorum cok agrıyo olsa gerekki nasıl bagırıyo az bastırınca çıglık atarak aglıyo ne babasında ne bende hal kalmadı sinirimiz bozuldu hayret ettim ya bebeken bile hiç gaz problemi olmamıstı hatta bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok agladı off nazarda değmiş olabilir babası luzumsuz
yürüyo diye herkese söylemiş ki cocuk daha kalkıp kendi gidemiyo bile kısa mesafelere geliyo ama millet haceri kosuyo sanıyo galiba görevlinin bile haberi var
bizim oğlan 14 aylık daha ayakta duramıyoo yaaa dedi gece acile gidecektik artık babannesi geldi aldı sarkı söyereyek uyuttu da bizde bi nefes aldık sahurda sonrada ara ara alkıp emdi şimi iyi cok şükür belkide üst dişler gelecek ne oldu bilmiyom allahım bidaha böyle bi gece yaşatmasınn bana ve tüm annelere ,babalara yaşatabilr
canımm geçmiş olsun.yavrumun kabızlığı varsa o yüzden ağrı çekiypdur annesi.sen ona bir de kayısı kompostosu yap bakalım.sonra da yeşil üzüm yedir.bak nasıl düzene giriyo.ben hala o yulaf ununu kullanıyorum bize de çok iyi geldi.tekrar gwçmiş olsun kuzuma:1hug:a.s.günaydın kızlar:gitme:dun gece felaketti hacer hiç susman sürekli ağladı iftardan sonra huysuzlugu başladı emzirdim uyudu uyandı hala aynı mızırdanıyo aglıyo babasıyla parka götürük kaymayı cok sevdiği halde kaymak istemedi biraz salladık getirdik hala ağlıyo mamasını yaptım yarısını içti ve nerdeyse sahura kadar ağladı dün hiç kaka yapamamıştı ıkındi felan ama yokk sanırsam gece karnı ağrıyodu minoset icirdik rezene cay yaptık kabızlık fitili attıp kakasını yaptırdık yokk hiç bişey fayda etmedi karnına masaj yapıyorum cok agrıyo olsa gerekki nasıl bagırıyo az bastırınca çıglık atarak aglıyo ne babasında ne bende hal kalmadı sinirimiz bozuldu hayret ettim ya bebeken bile hiç gaz problemi olmamıstı hatta bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok agladı off nazarda değmiş olabilir babası luzumsuz
yürüyo diye herkese söylemiş ki cocuk daha kalkıp kendi gidemiyo bile kısa mesafelere geliyo ama millet haceri kosuyo sanıyo galiba görevlinin bile haberi var
bizim oğlan 14 aylık daha ayakta duramıyoo yaaa dedi gece acile gidecektik artık babannesi geldi aldı sarkı söyereyek uyuttu da bizde bi nefes aldık sahurda sonrada ara ara alkıp emdi şimi iyi cok şükür belkide üst dişler gelecek ne oldu bilmiyom allahım bidaha böyle bi gece yaşatmasınn bana ve tüm annelere ,babalara yaşatabilr
eliff orda yağmur kaygısız yazılacak yer yok ki.tek tek sayfalara bakmamız gerekiyo.o zaman sen kaçıncı sayfada olduğunu söle ben de atam hem de her 5 dakikada muhahahaha:roflol:
kaydirigubbakcemile3hay Allah iyiliğini versin emii.babalarada yaşatmasın canımm.günaydın kızlar:gitme:dun gece felaketti hacer hiç susman sürekli ağladı iftardan sonra huysuzlugu başladı emzirdim uyudu uyandı hala aynı mızırdanıyo aglıyo babasıyla parka götürük kaymayı cok sevdiği halde kaymak istemedi biraz salladık getirdik hala ağlıyo mamasını yaptım yarısını içti ve nerdeyse sahura kadar ağladı dün hiç kaka yapamamıştı ıkındi felan ama yokk sanırsam gece karnı ağrıyodu minoset icirdik rezene cay yaptık kabızlık fitili attıp kakasını yaptırdık yokk hiç bişey fayda etmedi karnına masaj yapıyorum cok agrıyo olsa gerekki nasıl bagırıyo az bastırınca çıglık atarak aglıyo ne babasında ne bende hal kalmadı sinirimiz bozuldu hayret ettim ya bebeken bile hiç gaz problemi olmamıstı hatta bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok agladı off nazarda değmiş olabilir babası luzumsuz
7.ci siradayim canim bende onu yazacaktim her bes dakikada bir bende oy vericem artik duyurlur herkese hadi anam bir el atinda su kizi yarismada bari sonuncu olmuyalim
kizlar moralim cok bozuk herifle papaz oldum öglen yagmur uyuyordu uyandi bende hem bilgisayarda sizin yazilari okuyorum bir yandanda oturdugum yerde yagmuru emziriyorum bu hödük hödük diyorum baska uygun kelime yok cünkü bana durup dururken aksama kadar bilgisayarin basindasin su bilgisayari kapatsanda kizinla ilgilensen demezmi anlamadim sen bana kizimla ilgilenmedigimimi söylüyorsun diye sordum evet aynen öyle hic kizina bakmiyorsun demezmi kafamdan kaynar sular döküldü ama esime bir bakisim vardi anlatamam cok kirdi beni hic beklemedigim bir lafti ve hic haketmiyorum ben böyle bir lafi süsüm yok makyajim yok giyimim yok hic bir lüksüm yok sadece yagmur uyudugu zaman biraz sizlerle sohbet etmek icin bilgisayara bakiyorum oda yarim saati gecmez demekki bu heriflere yaranilmiyor ben bunu anladim ama ben bu lafin intikamini cok fene alirim sinirlerim cok bozuk cok agladim ya kimsem yok burda ki gidiyim dertlesiyim offff cok bunaldim coksenağlamasenağlama
Kizlar size ilginc bi seyi soyliyip gidecem cok enteresan simdi dun gece haceri uyutamadik surekli agladi babasida bende sinirlerimiz oynadi demistimya gercekten cok kötüydüm sonra babannesi geldi hacere sarki soyleyerek uyuttu da bi nefes aldik demistim gece hacerin aglamasini kayinvaldem hic duymamis iftari acip namazi kilinca nasil uyumussa hic duymamis gece odasinin kapisina 2 kere tik tik vurulmus ve uyanmis hacer agliyo sanmis ki haceri susuramadilar bana seslendiler geldi ne hikmetse haceri aldi benim saatlerdir susturup uyutamadigim bebeyi kucagima aldi sarki soyledi ve uyuttu gitti sabah ben duymadim aglamasini kapi sesine uyandim diyince anlasildi kapiya biz vurmadik gorumcemde uyuyodu oda vurmamis kim vurdu da uyandirdi benim imdadima yetisti cok zor durumdaydim artik kul sıkısmayinca hizir yetismezmis lafinin bu olsa gerek olduguna inandik
:1shok::1shok:kız tüylerim ürperdii:1shok:
aynen öyle canım Allah kuluna kaldıramayacağı sıkıntıyı vermezmiş.sen daralınca kayınvaliden yetişti
:lepi:
7.ci siradayim canim bende onu yazacaktim her bes dakikada bir bende oy vericem artik duyurlur herkese hadi anam bir el atinda su kizi yarismada bari sonuncu olmuyalim
kizlar moralim cok bozuk herifle papaz oldum öglen yagmur uyuyordu uyandi bende hem bilgisayarda sizin yazilari okuyorum bir yandanda oturdugum yerde yagmuru emziriyorum bu hödük hödük diyorum baska uygun kelime yok cünkü bana durup dururken aksama kadar bilgisayarin basindasin su bilgisayari kapatsanda kizinla ilgilensen demezmi anlamadim sen bana kizimla ilgilenmedigimimi söylüyorsun diye sordum evet aynen öyle hic kizina bakmiyorsun demezmi kafamdan kaynar sular döküldü ama esime bir bakisim vardi anlatamam cok kirdi beni hic beklemedigim bir lafti ve hic haketmiyorum ben böyle bir lafi süsüm yok makyajim yok giyimim yok hic bir lüksüm yok sadece yagmur uyudugu zaman biraz sizlerle sohbet etmek icin bilgisayara bakiyorum oda yarim saati gecmez demekki bu heriflere yaranilmiyor ben bunu anladim ama ben bu lafin intikamini cok fene alirim sinirlerim cok bozuk cok agladim ya kimsem yok burda ki gidiyim dertlesiyim offff cok bunaldim coksenağlamasenağlama
yuh :1shok: bunlarda anlaşamalı bence.sabah yazmıstım bende herifle kavga ettik küsüz die.aynen dün gece bizdede bu olay oldu :1shok: ben cemreye bakmıomusum butun gün netteymişim :1shok: len angut kafa benm burda kimi var vaska dertleştiğim sohbet ettiğim :mymeka: bırakta 2 kurusluk keyfimde bu osun :mymeka:7.ci siradayim canim bende onu yazacaktim her bes dakikada bir bende oy vericem artik duyurlur herkese hadi anam bir el atinda su kizi yarismada bari sonuncu olmuyalim
Kismetcim canim ya uzulme bosver takma kafana bunlar hoduk iste aslinda oyle demek istememistir sonucta onu bu zamana kadar buyuttun ve cok ilgili bilincli bi annesin farkinda ama bu onlarin isine gelmiyo iste bizimkide bi ara pc yi yaninda goturecem diyoduu sanki ben pc yi acacak vakit buluyom da aksma kadar onun basindayim saniyo yedigi yemegi evi temizligi cocugu hepsini kim yapiyosa sanki bende benimkinin hacere ilgisizliginden dertliyim en basit oremek dun ikimiz pc de bisey bakiyoduk hacerde kucaamda durmuyo bana dediki yere birak sal gitsin nasil olsa alan biri olur dedi yuh evde halasi babannesi varya hep onlara guveniyo durmaz ya dedim sen yere birak gider o ben hep oyle yapiyom dedi biraktim bende gitti bi baktik babannesinin kucagind ageldi geri zaten haceri ne zaman babasina versem 2 dk sonra hacer bacama yapisimis oluyo hic bakmiyoki saliyo cocugu
buldum yamırı :asigim: yanlız bu beke cok tatlıysa geri tıklayın diodu ona mı basıcaz analamdım ben yaw CADIARZU7.ci siradayim canim bende onu yazacaktim her bes dakikada bir bende oy vericem artik duyurlur herkese hadi anam bir el atinda su kizi yarismada bari sonuncu olmuyalim
slm
ufff şu Giray yüzünden eşimle yine atıştık yaa( bugün iftar saati bir başladı hadi ben oruçlu değilim ama babası oruçlu otur kalk otur kalk açlığımda geçti.babası balkona çıkardı sonra aşağı inip geldiler bu arada 2 kere emdi ama uyumuyuo.bende masayı topladım makineye yerleştirdim ama elde yıkanacak bulaşıklar vardı bu susmuyo babası bağırıyo bırak şunu gel emdir uyut diye ayyy delirdim yaa bende adama bağırdım bende ayağımı uzatıp dinlenmek istiyorum diye oda bana söylendi şimdi konuşmuyoruz (zaten hep tartışmalarımız giray yüzünden evde.
bu arada 10.diş çıkmış sırada 11. var sanırım el ağızda ve salyalar şakır şakır akıyo.azının yanı çıkmış.sanırım şimdi sağ taraftan çıkarıyor belki sıkıntısı bu yüzden.çok sık uyanıyo gözünü açmadan emiyo ve uyuyo yine kuzummmm:))
celenim naptınız bugün gezdinizmi İstanbuluuuuuuuuu:))
delikafadulden he gezdik :lepi:
2 bucukta evden cıktı herif anca dötünü kaldırdı küsüz ya :dilcikar: önce kanlıcaya gittik..olamaz bööle bişi hakkaten anlatıldıı kadar varmıs yoğurdu :1shok: cokacimcoook pudra şekerlisine bittim cokacimcoook cemreyede yedirdik bi kase :lepi: kızlar istanbula gelipte kanlıca yoğurdu yemeden gitmeyin emi :mymeka:
sonra hıdiv kasrına gittik..bambaska bir dünya opuyorumnanaktan mis gibi opuyorumnanaktan
sonra cengelköye gittik.o bi dizi vardı ya fiko vardı hani onların kaavesine gittik.kayve içtiksonra ordan kenardan kenardan beylerbeyine gittik.orda sarayın yan tarafında park var.oraya çömdük.arabada kilimimiz var bizim.onu serdik.kocam öküzü bişler yaptırdı.iftar okundu bişeler yedik.meyve neyin almıs ciğdem almıs bide caycı geldimi üstüne delikafadulden sol tarafımızda galata kulesi ve süleymaniye camii karsımızda ortaköy camii sağ tarafımızda boğaz köprüsü ileride fsm köprüsü boğpaz köprüsünün ışıkları yanmıs bööle ışıklı kolye gibi :asigim: ya bu sehir cok gzl :asigim: ama izmir daha gzl mafoldumben
ohhhhhhh sefanız olsun canım.beğendiğine sevindim Hidiv kasrı gerçekten çok güzeldir bende çok severim film çekimlerinde de çok kullanılırdı eskiden.rahmetli dedem Park ve bahçelerden emekliydi orasıda eskiden 20-25 yıl önce oraya bağlıydı ben kasrın eski halini yani restorasyon olmadan tozlu pis halini bilirim dedem gezdirmişti bize banyolarına kadarkaydirigubbakcemile3.
çengelden salatalık alsaydınız çok ucuzdur dadelikafaduldenburalarda 2-3 tl orda 5 tl den aşağı değil bide hani bağ bahçe olsa neyse yok bacım adam kandırmaca
kanlıca yoğurdu süperdir keşke ordanda Mihrabat korusuna çıksaydınız manzarası süperrrrrrrdir.neyse bir daha giderseniz mutlaka çıkınhihoyyyt
valla İstanbul çok güzel bir şehirdir gezmesini bilene ve tabiki parası olana yoksa paran yoksa zor bir şehir,Ortaköye de gidin bir haftasonu ama Ctesi git Pazar çok kalabalık olur.ordanda kısa boğaz turu yapın teknelerle bugün gezdiğin yerleri denizden görürsün yalıları falanyerimseniben
haftayada Yıldız Parkına gel bacım orayıda çok seversin benceopuyorumnanaktan Galata kuleside süperdir amaaaaaaa.üfffffff adı üstünde canım ya İstanbul masal gibi iştehihoyyyt
aaa hangi filmler meselaaaa delikafadulden bizde girdik içine..cok gzl büyüleyici opuyorumnanaktan
hıyartoları gördük valla gzl minicik ama değmez dediğin gibi kaydirigubbakcemile3 bizim sarıgazinin pazarı ne güne duruo dimi lülülülülülü tek üzüldüğüm kanlıcadan ufak yoğurtlardan alamdım cemreye :çok üzgünüm: ya bu aldıklarımızdan cok farklı bir yoğurt.resmen ananemin evde mayaladığı yoğurdun aynısı :1shok: keske alsaydım :mymeka:
mihrabat korusunu bizim lojmandakilerde cok tavsiye eti ama ben denize asığım :asigim: orman benm ayıcığa göre kaydirigubbakcemile3 özüne mözüne döner alimallah kaydirigubbakcemile3
ortaköye gittik kıştı ama orasıda gzl ama sıkıcı geldi biraz :uhm:
o yalılar evse suan bnm içnde bulunduum yer ahır :1shok: yok bööle bişi gamyoncuiremsudelikafadulden bnm herif dio zaten bu sehirde adam gibi yasıyorum demen için en az 5 milyar maaş alman gerekio ben de dedim e 5 milyar alıosak sarıgazide oturmayız heralde.yok dedi 5 milyarın olucak ama sarıgazide oturucan öteki taraflarda oturup yasamak istiosan en az 15 milyar maaş alıcan kaydirigubbakcemile3
ya ben bide en cok galata kulesini cok merak ediyorum:bide adaları delikafadulden
canım Adalar çok güzellllllll senin ulaşman kolay sayılır gel Bostancıya bin motorlara 15-20 dk sonra adadasın.haftaya falan gidin baride denize girersinizyerimseniben
Galata çok güzeldir hele manzarası süperrrrrrr.tv de trt 1 de adaları gösteriyo aç hemenhihoyyyt