2008 Ekim Anneleri

ya dün sorucaktım zambakım unuttum şimdi patoşta görünce aklıma geldi bu damacanadan biz bile bastıra bastıra alıoruz suyu CADIARZU gülcenin gücü nasıl yetio kız :1shok:
canım benim çocuk değil bir afet benimki mutfakta işim varsa mecburen beraber gidiyoruz ya damacanayla oynuyo ya da buzdolbını açıyorum içindekilerle oynuyo işte dün yine damacanayla oynuyodu bi baktım üstü ıslanmış nasıl oldu diye düşünürken baktım elleriyle en üstünden tutup asılıyo sonra da elini hortumunun altına koyuyo çok garip ben su alırken dikkat etmiş demkki benim iki telefonumu bozdu içinden salya çıkıyo hep telefon patlıyo 3.yüde almayacağı yerlere koyuyorum evvelki gün masanın köşesindeydi bi baktım uzanmış alıyo parmaklarının ucunda dinelip telefonu aldı çok şaşırdım inanmayacaksınız belki ama uzanmayacağı bi yer olunca barfiksi çeker gibi çok az kendini kaldırabiliyo
ben de geldin diye sevinmiştim :gitme:

fatoşş ben senin yerinde olsam başka hastaneye gider tekrar test yaptırırdım.kum çocuğun neresinden geliyo.tabiki de idrar yoluyla atıyo yavrum.bence tekrrar başka hastanede yaptır
ay ne biliyim anlıkmı atıyoki bencede çok saçmaa..ama laboratuvarına güveniyorum..ben idrar kültürü yaptırtmayı düşünüyorum dr.tahlile bakalım ona göre kültür isteriz dedi..sonuç iyi olunca kültür yazmadı.bence kültürde çıkar oCADIARZU
phatoşcum oğluşunu daha ii olmasına sevindim canım kıyamam yavrun dinmiştir inşaallah artık acısı.

sağol canım teşekkür ederim..herhalde artık canı yanmıyoki altını alırken eli hep pipidekaydirigubbakcemile3hem oynuyo hem gülüyonaniknanik

off canım çooook sıkılıyoooo:çok üzgünüm:komşuya gittim,dışarda gezdik,parka gittik..yinede sıkılıyorum.ne güzel herkes iftar yaptı..Allah kabul etsin.vicdan azabı duyuyom sanırım ondanda canım sıkılıyo.:çok üzgünüm:.bide kocişte yok..şu herifler olsa bi dert,olmasa bi dert valla:uhm:ama özellikle yağızdan sonra daha çok yanımda ister oldum eşimi..önceden 10 gün yatıya gidiyodum bu kadar kötü olmuyodum yaa

bızdıkım dün emziren annenin oruç tutmaması haline fidye olmaz demiştin..bende olabileceğini yazmıştım..diyanetin sitesine mail attım oruç tutmama hakkında...sen haklıymışsın arkadaşım.burdan arkadaşları yanlış yönlendirmiş olmayayım diye paylaşayım dedim..şöyle bi cevap gelmiş;

Ramazan orucunu tutmamayı mubah kılan mazeretlerden biri de gebelik veya çocuk emzirmektir. Gebe veya emzikli olan kadınlar, kendilerine yahut çocuklarına bir zarar gelmesinden korkmaları halinde oruç tutmayabilirler. Bunlar bir yönüyle hasta hükmünde oldukları gibi, onlara bu ruhsatı tanıyan hadisler de bulunmaktadır(Nesaî, “Sıyâm”, 50-51, 62; İbn Mâce, “Sıyâm”, 3).

Hamilelik ve çocuğunu emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan bayanlar, bu oruçlarını şartların elverişli olduğu başka zamanlarda kaza ederler. Fidye veremezler.
Fidyeyi oruç tutmaya ve tutamadığı bu oruçlarını daha sonra kaza etmeye gücü yetmeyen yaşlılar ile iyileşme ümidi olmayan hastalar verir. Böyle kişiler de eğer ileride tutabilecek duruma gelirlerse tutamadıkları oruçları kaza etmeleri gerekir. Önceden verdikleri fidyelerin hükmü kalmaz, bunlar nafile bağış sayılır.

herkese iyi geceler..kocaman öpüyorummopuyorumnanaktan

allah razı olsun fatoşuma.s herkes bilip bilmeden konuşuyo da sen ne güzel hadislerle bulmuşsun sağol canıma.s.
yağız iyiymiş bugün hadi gözün aydın canım ya geçmişler olsun.

günaydın kızlar:gitme:dun gece felaketti hacer hiç susman sürekli ağladı iftardan sonra huysuzlugu başladı emzirdim uyudu uyandı hala aynı mızırdanıyo aglıyo babasıyla parka götürük kaymayı cok sevdiği halde kaymak istemedi biraz salladık getirdik hala ağlıyo mamasını yaptım yarısını içti ve nerdeyse sahura kadar ağladı dün hiç kaka yapamamıştı ıkındi felan ama yokk sanırsam gece karnı ağrıyodu minoset icirdik rezene cay yaptık kabızlık fitili attıp kakasını yaptırdık yokk hiç bişey fayda etmedi karnına masaj yapıyorum cok agrıyo olsa gerekki nasıl bagırıyo az bastırınca çıglık atarak aglıyo ne babasında ne bende hal kalmadı sinirimiz bozuldu hayret ettim ya bebeken bile hiç gaz problemi olmamıstı hatta bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok agladı off nazarda değmiş olabilir babası luzumsuz
yürüyo diye herkese söylemiş ki cocuk daha kalkıp kendi gidemiyo bile kısa mesafelere geliyo ama millet haceri kosuyo sanıyo galiba görevlinin bile haberi var
bizim oğlan 14 aylık daha ayakta duramıyoo yaaa dedi gece acile gidecektik artık babannesi geldi aldı sarkı söyereyek uyuttu da bizde bi nefes aldık sahurda sonrada ara ara alkıp emdi şimi iyi cok şükür belkide üst dişler gelecek ne oldu bilmiyom allahım bidaha böyle bi gece yaşatmasınn bana ve tüm annelere ,babalara yaşatabilr

Son düzenleme:
efekaaanada gecmiş olsun kısmetcim ben yagmuru hala bulamadım ya 10 sıradada yok ya yada benmi görmüyom

günaydin herkese gecmis olsun leyla insallah bu son olur belkide gercekten nazara geliyor bebekler her yaptiklarini sevincle söylüyoruz sonrada rahatsizlaniyorlar :çok üzgünüm:
ayrica hepicinize küstük kizimla:dilcikar::dilcikar: hala bir oydayiz uleeeeeen:roflol::roflol: valla cok kirildik söyliyim helede yagmur:dilcikar::dilcikar::dilcikar:konusmuycaz hicbirinizle küstük iste küstük:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aman teyzesi inş son olur ya valla bak dünde bugunde aradım bulamadım yagmuru 10. sıradada yok her sayfaya tek tek bakamadım ama 20.sayfalara kadar baktım yoktu aratma olsa adını yazardım cıkardı ama aratmada yok sanırım

herkese merhabalaropuyorumnanaktan
güzel bi haftasonu olur inşallah.kociş öğleden sonra gelcek.bugün ona sevdiği yemekleri yapıyorum.evde ilk iftarı olcak..yağız bey sürekli ayaklarımın altında dolanıyo.yemek yapmak bile çok zor artıkkafamçokkarıştıneyse bugün gelemem pek..işlerii bitireyim

allah razı olsun fatoşuma.s herkes bilip bilmeden konuşuyo da sen ne güzel hadislerle bulmuşsun sağol canıma.s.
yağız iyiymiş bugün hadi gözün aydın canım ya geçmişler olsun.
sağol canım iyi çok şükür:Saruboceq:
evet ya bende kararsız kaldım.fisfisfis.diyenet işlerinden geldi mail.rahatladım sonraa.s

geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:çok zor oluyo bilirim..yağızla çok yaşadık o geceleri..bi sıkıntısı olmuştur mutlaka hacerin.konuşsalarda dertlerini anlatsalar.bölye çok zor..tahminlere göre bişeyler yapıyoruz.inş.bidaha olmaz canım:Saruboceq:

tünaydın len milet :smiley-cool: cemreye dün gece calpol verdim yatmadan önce..cok şükür geceyi süper gecirdi demek dün gece ağrısı coktu :çok üzgünüm:

gecmişler olsun kuzuma :teselli: bencede dişlerinden leylusum :çok üzgünüm:
yok anam bende baktım cok bebek var.senin dediğin 150, sırada baska bebek varçyağmur onun altında.ama ordanda oy verilmio.oy verilcek yere tıklayınca tek tek bakılıo.cok arastırdım ama yamura rastşamadım.sanırım sonlardaydı.ama cok zman gecirmek gerek abasında..artık müsait bir zamanda rahat rahat bakarım yerimseniben
aynen aratmada yok.:1no2:

kolay gelsin patoşum a.s.
bizde dün gece heriflen kavga ettik bakam bugun nolcek :dilcikar: sevimsiz sey hiç sevmiom bazen bu herifi :dilcikar:

Kızlar yağmura oy vermek için akillibebek.com u tıklayın "Yarışma" tıklayın sonrada "Oylama Sayfalarını" tıklayın. Yağmur Kaygısız diyin Oylarınızı bekliyoruz. ( Valla nasıl olduysa deneyeyim dedim iki kere oy verdim ):dilcikar:

Yarışmacılara başarılar dileriz... :tomato:

KOlay gelsin analar! İşimiz zor bizim bu bebişlerle he bu ekimliler hepsi anlaşmalımıdır nedir?

Çete başı hangisi acaba? CADIARZU Bence HACER !!! :1ninca:

Ayaklandığına göre ?!? vereliniortak

sagol canim iste bu be bak arayan nasil buluyorvereliniortak duydunuzmu eylül hanim :dilcikar:celen hanim :dilcikar:
en büyük elif baska büyük yok:hooray::hooray::1hug:Şeniz

sagol canim iste bu be bak arayan nasil buluyorvereliniortak duydunuzmu eylül hanim :dilcikar:celen hanim :dilcikar:
en büyük elif baska büyük yok:hooray::hooray::1hug:Şeniz

Ay ay ay kız hindi gibi kabardım haaa! :dilcikar: :tomato: Duygulandırdın beni :çok üzgünüm: Çok teşekkür ederim cicim! Ben seninle varım :lepi:

Hadin kız analar! Oylayın leyn! :mymeka:

Ama bak benda buraya yazıyom bu yarışmada şike var bi i...lik var! :1ninca:

Duyurulur her beş dakkada bir aynı resme oy atma şansı var ve karıların resimleri 800bilmem kaç oya ulaşmış bu da iki gün içersinde! lmaz: Ben bunu yemem!
cokacimcoook

klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…