- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o en güzel yaz bebeğimiydi yoksa en mutlı bebekmi neydi.kaçırdığını nerden biliyon sanırım bun katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
aynı şekilde biz öyleyiz geceleri ağlıyor ancak battaniyeyle sallıyoduk korkuyor bence bizimkide başucuna kuran koyduk şimdi rahat huzurlu şükürler olsun ama senin kız hastalıktan dolayı olabilir ya anacım bu idrar yolu enfeksiyonu helede kızlarda çok sık tekrarlayabiliyor çok hassas demekki benim kızkardeşimde o sondalı şeyden çektirmişlerdi annemler daha birkaç aylıktı hala daha en ufak bişeyde hastalanır geçen yıl havuza girdi yine nüksetti ama dedğin gibi kardeşimnki kalıtsal çünkü babamdada varmış ve farkedilmediği için ilerleyip böbreği eritmiş babam şimdi tek böbrekli bebekken farkedilseydi tabiki böyele olmazdı babaannem ne bilsin oğlu idrar yolu enfeksiyonumu olmuş kaydirigubbakcemile3 saldım çayıra mevkaydirigubbakcemile3lam kayıra
kız bide şey diyecem bak sultanahmette bu yıl 30 günde 360 tane etkinlik olacakmış geçen yıl gidememiştim kitap fuarıda oluyor orda eyüp feshane ramazanda çok güzel oluyor bide belediyenin sosyal tesisleri var iftar veriyorlar çok uygun ve ortamı çok nostaljik ama önceden rezervasyoın yaptırmazsan yer bulamıyosun ben en çok fethi paşayı seviyorum üsküdarda
[
ya bende üst dişlerinden ümidi kesmeye başladım ya 3 buçuk ay oldu altları çıkaralı gerisi yok kabarıklık falan da yok salyası akıyo sadece öyle bi iğnemi varmış ya bzim doktor kazması niye bişe y demiyo yaa
o en güzel yaz bebeğimiydi yoksa en mutlı bebekmi neydi.
he biz bi kere fethipaşaya gittikde araba yokusunda su kaynattı yanıo sandım :1shok: dahada ne ben ne kocam gider kaydirigubbakcemile3 ya o camlıcanında tepesindeki yer coook gzl :asigim: cok ormantik :jeyyar:
ayy terkencim evet o feshaneyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam :kedi: kocam öküzüne dedim de kalabalık olur dedi :dilcikar: demek ööle etkinlikler var he delikafadulden tarif et bakem hangi köprüden gidilir nasıl gidlir alkisalkisalkis
ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi
hadi hayırlı olsun rahatlar inşallah yusuf sen napıyon kız işe başladınmı
Leylacım 41 kere maşallah bebişine büyümüş de adam olmuş yürüyomuş darısı bizim tembellerin başına bizimki ancak kısa süre ayakta durabiliyor ama daha düzgün ortopedik bir ayakkabı bile alamadım kızıma ben
:
herkese hayirli cumalar canim ya nasil dayanacaksin sen genede sen bilirsin ama allahim kabul etsin:Saruboceq:
canim ya cok tatli masallah sana darisi benim yagmuruma insallah:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar bir sitede yarisma vardi en tatli uyuyan bebek yarismasi bende heveslendim katildimalkisalkisalkisalkisalkisalkis sadece ve sadece 1 oy almis kizim oda benim kendi oyum:roflol::roflol: cok moralim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerde oy verebilrmisiniz acaba yerimsenibenbir el atsanizda el birligiyle kizimi sampiyon yapsak:hooray::hooray: ha kizlar desteklerinizi bekliyoruzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah hacere alkış da yapıyo gülçe de yürüken alkış yapıyo çok seviniyo ben de fotoğrafını çekim dedim kaç kere ama fotoğraf makinesini görünce kendini yere atıp koşa koşa makineyi almaya geliyo kaç defa denedim en son pes eden ben oldum
hepinize teşşekür edriz mucuk mucuk arısı sizin başınıza ben yandım sizde yanın delikafaduldendelikafaduldenunuttum kız leyla bu kız abla olmuş yaa maşallah Subhanallah darısı başımızaaaa
hangi ite bacım yarışmanın sitesini diyosan o kısmet yagmur bacm buara herke benle hatları kariştırıyo kayserii cık aradanLeyla hangi site bu ya
napsın uyumuyo sıpa, kaşını gözünü ovup duruyo ama uyumuyo, bi uyusa bende uyucam acayip uykum var, işe başlamadım anam, annem ramazandan sonra başla dedi de benim herif iznin bitene kada r gitme diyo, nolcak bilmiyom, siz nettiniz, akif sıpası napıyo
he bilmiim ben ama herif biliidir heraalde :sm_confused: paşalimanını biliyoruz :lepi: coook gzl :lepi:evet ya çok dik bi yokuşu var ama çok güzel bi yer eğer yokuşu çıkama dersen hemen aşağıda paşalimanı var denize sıfır çok güzel orasıda çocuk parkı falanda var neyse biz sultanahmete köprüden gitmiyoz haremden arabalı vapur kalkıyo eminönüne öyle geçiyoz ordan nasıl gidilir biliyonmu
hadi gecmiş olsun...darısı bizlere inşallahhhh :Saruboceq:ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi
bende kaçarr yeteri kdar kıllattık dinlenmeye gecelö
:teselli:burayada gelsinlerdelikafaduldenburayada gelsinlerr.alıntıları bitirdim hrkeseeee günaydınzemuszemus
demekki dün fazla girememişim akşam cok işim vardı sahura börek felan yaptım bugün oruç değiim regl olduğum için 2 gün flan tutamam galiba ama tutacam yani deneyecem an azından insanın ramazanda için ne güel bi çosku geliyo ya sonradan zoruma gider 2 ay tutmak zor olur diy düşünüyorum kızlar bizi gece sahura sadece davul kaldırmıyo puhahha cok hoş orkestr gelio desem inanın bugece uyududm görmedim ama gecen sene tam 9 kişi dolaşıyodum sırf balkona çıkıp bakmıştım davul hatta iki tane zurna saz tef ney mızıka bile çalan vardı bunların en başında bayrakla biri yürüyo bi geçiyolar binanın önünden uyanmamak imkansız bide herğün farklı şarkı söylüyolarrdı sonlara doğru laif doğanın küstüm de takılıp kaldılar istek paca çalmazlamı diyoduk geçen sene çok eğlenmiştik gece bi uyanıyoz herifle yatakta halay çekiyodukk puhahhaa hatta o ara görümcem gitar kursuna gidiyodu eşim git sende kariş aralarına bi sen eksiksin diyo gülüyodukk busenede aynıymış kayseride sadece bu mahlede herhalde annemlerin oraya sadece davul gelyo çünkü
hiiiiiiiii anam kurban olurum ben onu veren Allah a.maaşallah barekallah.leyla buluşakta benim kıza bi tükürsün hacerceleeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
Allah orucunu kabul etsin canım.inşaallah sorunsuz tamamlarsınValla bebişim açlıktan tekmeler savurmaya başladı 15:30 da işten çıkıyorum ama servisi beklersem iyi olacak o da saat 16:00 te aksi takdirde yüürümem gerekecek sıcakta yapamam yani 16: 00 da bir çıksam eve bir atsam kendimi iftara kadar yatarım yalnız Esmayı ablamdan almam lazım onlarda oruç yemeklerini falan yapsınlar eve 10 dk lık yol var o zaman diliminde bişey olmazsa olmaz gayrı anneme bırakır yatarım ya tansiyon düşüklüğü bitiriyor beni yoksa bir sorunum yok ta inşallah bir yerlerde bayılmam
terkencim akifin dişleri hiç çıkmamış deyilki 2 tanesi çıkmış geriside çıkar acelen ne.bak derinin daha hiç çıkmamışki normal.benim yeğenim 11 aylıktı ilk dişi çıktığımda şimdi hepsi tam hamdolsun.bence hiç gerek yok ek bişeylere zamanla çıkacaktır.ya bende üst dişlerinden ümidi kesmeye başladım ya 3 buçuk ay oldu altları çıkaralı gerisi yok kabarıklık falan da yok salyası akıyo sadece öyle bi iğnemi varmış ya bzim doktor kazması niye bişe y demiyo yaa
hoşgeldin bacım.gelmeme nedenin beni pek tatmin etmedi zira o senin sıpadan hepimizde var emme 2 satırda olsa yazıp kaçıyoruz.:sm_cool:biz seni özlüyoruz bilesinn:kedi:ben geldim millet, hayırlı ramazanlar herkese, bu aralar artık giremiyorum, tam giriyorum okuyayım diyorum sonra bu sıpacanla ilgilenmek zorunda kalıyorum, dün de acayip hırçınlığımız vardı akşam, koca gündüz neşesi yerinde olan çocuk akşam çıldırdı, gece yarılarına kadar yarım saatte bir uyandı, nezle olmuş galiba, burnu da akıyo, uyutmadı beni, bi de 1,5- 2 saatlik uykuyla sahura kalktım, sonra eşim 5den 7ye kadar çockla ilgilendi o ara uyudum ama toplam 4 saat ancak uykum var, yatacam bu sıpa uyumuyo, bu arada bütün bu hırçınlığımızın nedeni dişmiş, bugün sabah baktım üst damağında iki tane yarık var, herkeş nasıl iimi
ayyy ne tatlısı yapacaksın kızzcokacimcoookben çıkıyım şimdilik datlu yapiciiim hadi byess
bende kaçarr yeteri kdar kıllattık dinlenmeye gecelö
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
herkese günaydın ve de hayırlı ramazanlar
rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah..........
celeeenresim sorduydun bacıımm işte zilli hacer adım atarken titrk çıkıyo resimler ama ayakta alkiş yaparkenalkisalkisalkis çektiğim :teytey:
valla bilmiyorum ki :sm_confused: gecen haftada yapmıstı bunu..hatta yanlızdım evde kocam ökğzğ nöbetciydi..ya ben dişlerinden şüpheleniyorum.üstler feci kabarmıs ve zorluyor anladığım kadarıyla :çok üzgünüm:
bbenm izmirden bi arkadasın bebişi var kasım doğumlu.ona doktoru 7. ayında bi iğne vermiş.iğneyi kırıp ağğzından damlatmıslr.3 günde 4 dişide cıktı bebeğin dedi.ne ağrı ne sızı ne ates hiç bişi olmamıs.acaba bende doktora sorssammıki :uhm: cok üzülüyorum yaa :çok üzgünüm: