2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğinin gözleri düzelir

canım benim bebeğini kaybetmiş olman beni çok üzdü gerçekten başın sağolsun canımbenim

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inşallah

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin

prenses tera ve bir arkadaş daha vardı
benim 2008 hikayem sizlerinkine benziyor ama benimki 2007 ile başladı ne yazıkki
ilk önce 2007 eylülde babamı kaybettim daha sonra 3.5 aylık kızımla eşimin yanına döndüğümde beni aldattığını öğrendim ki 2007 aralıktı bu
şu an tam bir sene oldu çok mücadele ettim ama olmadı şimdi boşanıyorum
sizler şanslıymışsınız 2. bir şans vermişsiniiz eşlerinize belki de ben şanslıyım bilemiyorum çünkü hala içinizde şüpheleriniz ve kırgınlıklarınız var
belkide sizler için birleşmek benim için de ayrılmak hayırlısıymış
umarım 2009 bu iki yılım gibi kötü geçmez:

benım sizin analattıklarınız kadar kötü geçmedi çok şükür sevgilimi askere gönderdim bu üzücüydü ama karadenize düştü bu yibir haberdi.. ben üniversiteyi kazandım bu çok guzeldi ama şehir dışı oldu bu okadar iiolmadı ama herşer de bir hayır her hayır da bir şer var derler bu günümüze herzaman çok şükürler olsun..2009 allah inziyle inşallah herkese çok ii gelir..

2008 benim içinde acı dolu bir yıldı. Daha başında, şubat ayında dedem vefat etti,çok ani ve beklenmedik oldu bizim için.Çok acı çektik.Ablamın düğün arefesiydi,düğün ertelendi..Sonra mart ayının sonunda ablam evlendi fakat Antalya'ya gelin gitti.Tabi bu başından belliydi ama yokluğuna alışmak çok zor oldu.. Tam herşey bitti derken ağustos ayında diğer dedemi kaybettik. Oda yine çok ani ve beklenmedik bi şekilde oldu. Onun üzüntüsünü öyle böyle yenmeye çalıştık ama 1 ay önce dayımızın kanser olduğunu öğrendik,şu anda halen tedavi oluyo,iyileşmesini unud ediyoruz.. Ve dün! Kardeşlerime ve bana manevi annelik yapan kadın, kadersiz Birgül Teyzem,bir kalp kriziyle hayata veda etti.. Çok acı bir yıldı benim ve ailem için. Umarım 2009 böyle olmaz..

gecemedigim bir ders yüzden okulum bir sene daha uzadi...
yazin izmirde tatildeyden dedem vefat etti...
dedem yoklugu bize cok koydu cok zor günler gecirdik....
arada yasadigim ayrilikta üstüne tuz biber oldu....
ama neyseki bu ay yoluna girmeye basladi hersey...
insallah 2009 hepimiz icin güzel gecer...
ve 2008de yasadigimiz acilari bir daha yasamayiz...

Deli gibi sevdigim adamla nisanlandim ve nisandan 2 hafta sonra terk edildim...

Annem ve Babam bosanmak üzere...

hayatimin en kötü senesi kisacasi...

canım benim okardar büyük bi acıki üstelikte hamilesin düşünki bende doğum yapmıştım eve geldiğimde eşim ve o kızın gitmiş olduğu sinema biletlerini buldum ve zaten sonrada öğrendim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst bunalıma girdim kimseye anlatmadım yaşadığım bu olayı aileme falan kendim işin içinden çıkmak için mücadele ettim hep bigün görümceme söyledim bu olayı görümcemde sanıyorumki kaynanama söylemiş bi ara aldatılma konusu geçti ve kaynanam eğer kadın kocasının isteklerini yerine getiremiyorsa tabiki aldatıcak dedi o an başımdan kaynar sular döküldü bide onlardan bu lafı duyunca iyice yıkıldım

benim eşiminde mazereti bi an için boşluktaydım onun için oldu dedi biz neden boşluğa düşmüyoruz acaba hep bahane hep bahane söyleyecek başka bişeyleri yok malesef

benim içinde çok kötü bir yıldı hiç hatırlamak bile istemiyorum o kadar berbat bir yıldı sevgilimden ayrıldım o zman 19.07.2008 doğum gününde sevgilisinden ayrılan bir benim gibi bahtı karalardır off offf içim yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…