- Konu Sahibi prenses tera
-
benim için genel olarak 2008 kötü geçmedi.bu sene ev sahibi oldum.tekrar araba sahibi oldum.
ama en kötü yanı 2 yaşındaki kızımın merdivenden düştükten sonra gözlerinin kaymasıydı.inşallah 2009 da kızımın gözleri düzelir.2009 dan en büyük beklentim bu:çok üzgünüm:
2009 inşallah hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur:Saruboceq:
2008 benimm içinn çok kötüü geçtii ömrümünn enn kötüü yılı diebilirimm
bazı arkadaşlarcaa inanılmaz iftiralara maruz kaldım
bebeğimii kaybettimm
herşeydenn önemlisii
insanlara güvenimii kaybettimm
umarımm en kötüü yılımm 2008 olarak kalırr ve aynı şeylerii ve
2009 bana eşime aileme tümm arkadaşlarımaa ve sizleree istediğii herşeyii en hayırlısıylaa verir daha fazlasınıı birdaha yaşamamm
2008 başlarda kötü bir yıl değildi aslında..
mutlu sayılabilirdim.
son aylara doğru önce erkek arkadaşımdan ayrılmam hayatımın darbesi oldu.
süründüm.
sonra teyzemin kanser olduğunu öğrenmem yerle bir etti beni.
o dönemde yanımda kimseyi bulamamak (ki buna eski erkek arkadaşım da dahil)..
sonrasında bu ay içinde teyzemi kaybetmekle 2008 tamamlandı.
acı kotam son bi kaç ayda doldu.
dilerim 2009da en küçük üzüntü yaşamayız.. bütün acılar 2008de kalır.
2008 hastalıklarla uğrsuzluklarla geçti
2008 i tanımlamam gerekirse mutsuzluk yılıydı benim için
2008 in ocak ayında kardeşim ayağı kırık bir şekilde askerden geldi onla 3 ay uğraştık
sonra annem hastalandı hastane hastane koşturduk doktorlar hep yanlış teşhis koyup yanlış yanlış ilaçlar verdiler anneme...kalp hastası olmadığı halde 2 ay kalp ilaçları kullandırdıalr kadına...iyiki bişey olmadı..
sonra 1 ağustosta dedem vefat etti çok hastaydı oda annem kadın hasta hasta az koşturmadı..
sonra ÖSS den iyi bir puan almıştım ben 2. kez okumak istemiştim bayağı ümitlendim ama olmadı ona çok üzüldüm...
şimdide yine dedem hasta bu sefer babamın babası...hastaneye falan yatırdık şimdi daha iyi..hiç yemek yemiyordu 35 kilo kaldı zorla morla yediriyorum ..
işte böyle...inşallah dilerim ki 2009 harika ötesi mutluluklarla dolu bir yıl olsun
para sıkıntısı olanlara piyango çıksın...işi olmayanlar rahat bir iş bulsun ... kilolular 1 ayda ideal kilosuna kavuşsun çırpıcık kalsın kaydirigubbakcemile2 ...bebek isteyenlerin ikizi olsun :CüvCüv: ...evde kalmışlar koca bulsun Şeniz ...saçsızların saçı çıksın -tatlicadiarzu- .... kaydirigubbakcemile3
AMİNNNNNNNNNNNNN delikafadulden
:enbuyukkk: a.s.
bende aldatıldım 20 gün önce üstelik 7,5 aylık hamileyim şu an deprasyondayım.nasıl atlatacağım bilemiyorum.kocama baktıkça hep onu bir kadınla beraber o işi yaparken hayal ediyorum.çok ama çok acı çekiyorum değil 2008 hayatımda yaşadığım en acı olay diyebilirim
benim kayınvalidemde öyle söyledi eğer ben sabahları kalkıp giyinip kuşanıp makyajımı yapıp karşısına dikilseymişim beni aldatmayacaktı görevlerimi yapamadım ona göre ama eşimin mazareti ise benim hamile olmamdı
benim kayınvalidemde öyle söyledi eğer ben sabahları kalkıp giyinip kuşanıp makyajımı yapıp karşısına dikilseymişim beni aldatmayacaktı görevlerimi yapamadım ona göre ama eşimin mazareti ise benim hamile olmamdı
2,5 aylık bebeğimide alarak babaevine dönmek zorunda kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?