2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

2008 başında aldatıldım,hayatımda yaşadığım en kötü şeydi,kabus dolu günlerdi,babamın ölümünden sonra,berbat bir yıl geçirdim,allah bir daha bu kadar kötü bir yıl yaşatmasın.

canım benim sende 2008 i benim gibi kabus içerisinde geçirmişsin bu seneyi ve yapılan ihaneti asla unutmayacağım galiba pekiya şimdi nasılsın kendini toparlaya bildinmi

canım benim sende 2008 i benim gibi kabus içerisinde geçirmişsin bu seneyi ve yapılan ihaneti asla unutmayacağım galiba pekiya şimdi nasılsın kendini toparlaya bildinmi

toparladım toparlamasına kendimi canım,eşimin o kadınla ilişkisi bitti,ama bende bir türlü unutamıyorum,sürekli aklıma geliyor,geceleri uyuyamadığım ,evin içinde boğulduğu hissettiğim günler çok oldu,ama oğlum var onun için dik durmalıyım.hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir darbe aldım.bu seneyi hayatımda çıkarıp atmayı gerçekten çok isterdim öyle bir imkanım olsaydı!bende şubatın başında aldatıldığı öğrendim,aynı zamanlarda aynı acıyı yaşamışız seninle,benimde eşim eskisine kıyasla bana çok iyi davranıyor,bir dediğimi iki etmemeye çalışıyor,ama benden giden gitti, (

Son düzenleme:

ben doğum yapmıştım o esnada şok oldum öğrenince nasıl olurdiye benimde 2 tane bebeğim var biri 3 yaşında biri ocak 1de yaşına girecek aynen dediğin gibi onlar için ayakta kalıyorum ve onlar için affettim eşimi bana öyle geliyoki ölenedek unutulmayacak bi acı benim için kızım doğduğuna bile sevinememiştim çökmüştüm resmen

2008 mart ayında erkek arkadaşımın 15 yaşındaki kardeşini kan kanserinden malesef kaybettik benim için en kötü olay buydu.hala düşündükçe gözlerim doluyo ve o gencecik delikanlı gözümün önüne geliyo . Acıların hepsi çok zor hepsi çok kötü ama kardeş acısının ne demek olduğunu erkek arkadaşımla beraber yaşadım halada yaşıyoruz.

2,5 ay önce 2 yıllık ilişkim bitti... çok şükür başka da acı bir anım olmadı... olduysa da hatırlamıyorum... demek ki olmamış... herkese huzur getirsin 2009 ...

2008de yaşadığım en büyük acı babamı kaybetmemdi, bunun üstüne daha başka büyük bi acı tanımıyorum zaten, babamın hastalıkları,sıkıntıları ve vefatı bana en büyük acıydı bu yıl. artı en sevdiğim insanın bir başka kız istettiğini duydum o açıdan da berbat bi yıldı, ve bir iki de kazık ekleyelim bu kötü tabloya...çok güvendğim birinin tamamen başka özelliklere sahip birisi olduğunu,gösterdiği gibi birisi olmadığnı gördüm ve iki de kazık yedim ondan..eh daha nolsun...umarım 2009da herşey birazcık olsun olumluya doğru değişir...

ilk yarısı berbat ikinci yarısı muhteşem geçti ne garip bir yıldı ya.
çok severek başladığım işimden iğrenç bir şahıs yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. tandığım iki adam ş.. önde gideniydi.
ama ikinci yarısında çok istediğim mesleğe kavuştum. bankacı oldum. hayatımında tanıdığım en muhteşem kişiyle beraberim. pek çok yeni dosta sahip oldum.

2008 den hiç hoşlanmadım beni bi yaş yaşlandırdı...
sevdigim askere gitti 2008 başından beri aklımda gidecegi vardı şubatta gitti
ayrılık her zmn acıdır....
2009da gelicek hihoyyyt

2008de yediğim darbeleri tek tek anlatmayayım ama bir tek mutlu günüm olmadı tüm yıl boyunca.Çok yoruldum,çok üzüldüm ve hep yüreğimde bir sıkıntıyla geçti günlerim.darbe falan önemli değil,hepsine bağışıklığım var da,şu içimdeki sıkıntı geçse bari yeni yılda,nefes alsam biraz,başka da bişey istemiyorum.

3 gün önce terkedilmem en büyük darbe oldu herhalde.onun dışında da hiçbirşey hatırlayamayacak kadar uyuşmuş bir haldeyim zaten.

6 aydır evimden, yurdumdan, ailemden, sevdiklerimden, arkadaşlarımdan, sevgilimden uzağım.... 6 aydır.. her şeyden uzak sadece kendimleyim, tek başımayım, yalnızım hem de yapayalnız, hiç bu kadar yalnız kalmamıştım... hayatımda aldığım en kötü en yanlış karardı buraya gelmek ama bitiyor kabus 2 ay daha sabretmem gerekiyor sadece. güzel olur inşallah hepimiz için 2009...

2008 ahh 2oo8güle güle git bidaha gelme canın cehennemmeeee...svgiyle huzurla mutlulukla parayla sağlııkkkkllaaaaaaaaaaaaa aşkla yepyeni bir hayatlaa bol suyla zamsıızzzzzzz ucuz hayatlaa boll işle serin bir yazla sıcak bir kışla bol meyve sebzeyle bebeği olmayanlara bebekle bütün güzelliklerle vatana ve milletee bol rızıkla gellll 2oo9.. tek umudummmm 2oo9 bizi hayal krıklığına uğratmaaa

Pazartesi anneannemi kaybettim. Hala ruh gibi dolaşıyorum. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın benim bitanecik anneannem. Öyle çok özlüyorum ki onu =(

2008 benim için hem ii hem kötüü şeyler getirdi
hayatımda en çok istediğim şeylerden biriydi anne olmak ve ANNE oldum çok şükür,,,ama bebeğimi kaybettimmm 2008 de yaşadığım büyük acılardan biri ONUREFE mi kaybettimmsenağlama,,Rabbim 2009 da herkesin gönlünde ne dileği varsa onu versin inş..:Saruboceq:

beni aglattın benimde içim acıdı çokkkk yeni eve tasındık ev tasıma telası ile çocuklara bakamadım bide haber geldiki kızım havuza dusmus ve babsı havuzu akrabalara gosterirken görmus kızımı dogum gununde aldıgımız elbise vardı ustunde ve boylu boyunca havuzda yatıyor babası kucaklamıs ne ses var ne soluk mosmor buz gibi yavrum hemen suni tenefus yapmıs bi kaç kez velhasılı kelam kızım kurtuldu ama bide bana sor ramazanın son gunleri bogazımdan lokmalar gecmedi 7 eylul benim için çok ama çok acı olucaktı rabbim bize bagısladı ama hala etkisi ustumde şimdi ne babası ne ben bogulma sahnelerini izleyemiyoruz.senağlama

ben de tedavi gördüm hamile kaldım ama gelişim bozukluğu nedeniyle aldırdım ondan sonra engeller çıktı tedavi sonuçlanamadı
tedavi görmem herkese yayıldı
yüzüme kısır mısın dendi
konuşmadığım ve sevmediğim biri müdürüm oldu
inşallah 2009 iyi olur

2008 e mükemmel bir giriş yapmıştım ve hayatımda hiç yaşamadığım mutluluklarla dolu her yönden mükemmel bir hayat yaşarken birden insanların nasıl ikiyüzlü,yalancı,çıkarcı ve bencil olduklarını gördüm....

bu benim için dönüm noktasıydı.birden çöktüm ve hayatımda 10000 m yukarıdan yeryüzüne çakılmış bir insanın yaşadığı tüm psikolojiyi 2008 in 2. yarısında yaşadım.hayatta kimselere güvenilmeyeceği,çoook iyi görünen ve hatta çok iyi olan insanların gün gelir yılana dönebilir diyenlerin ne kadar haklı olduklarını gördüm.

yani insanları tanımaya başladım....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…