- Konu Sahibi prenses tera
-
2008 başında aldatıldım,hayatımda yaşadığım en kötü şeydi,kabus dolu günlerdi,babamın ölümünden sonra,berbat bir yıl geçirdim,allah bir daha bu kadar kötü bir yıl yaşatmasın.
canım benim sende 2008 i benim gibi kabus içerisinde geçirmişsin bu seneyi ve yapılan ihaneti asla unutmayacağım galiba pekiya şimdi nasılsın kendini toparlaya bildinmi
toparladım toparlamasına kendimi canım,eşimin o kadınla ilişkisi bitti,ama bende bir türlü unutamıyorum,sürekli aklıma geliyor,geceleri uyuyamadığım ,evin içinde boğulduğu hissettiğim günler çok oldu,ama oğlum var onun için dik durmalıyım.hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir darbe aldım.bu seneyi hayatımda çıkarıp atmayı gerçekten çok isterdim öyle bir imkanım olsaydı!bende şubatın başında aldatıldığı öğrendim,aynı zamanlarda aynı acıyı yaşamışız seninle,benimde eşim eskisine kıyasla bana çok iyi davranıyor,bir dediğimi iki etmemeye çalışıyor,ama benden giden gitti,(
2008 yılı içerisinde annemi kaybettim ..Korkunç bir yıldı , hala bu kabustan uyanmayı bekliyorum ....
beni aglattın benimde içim acıdı çokkkk yeni eve tasındık ev tasıma telası ile çocuklara bakamadım bide haber geldiki kızım havuza dusmus ve babsı havuzu akrabalara gosterirken görmus kızımı dogum gununde aldıgımız elbise vardı ustunde ve boylu boyunca havuzda yatıyor babası kucaklamıs ne ses var ne soluk mosmor buz gibi yavrum hemen suni tenefus yapmıs bi kaç kez velhasılı kelam kızım kurtuldu ama bide bana sor ramazanın son gunleri bogazımdan lokmalar gecmedi 7 eylul benim için çok ama çok acı olucaktı rabbim bize bagısladı ama hala etkisi ustumde şimdi ne babası ne ben bogulma sahnelerini izleyemiyoruz.senağlamacumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?