- Konu Sahibi prenses tera
-
2,5 aylık bebeğimide alarak babaevine dönmek zorunda kaldım...
benim içinde çok kötü bir yıldı hiç hatırlamak bile istemiyorum o kadar berbat bir yıldı sevgilimden ayrıldım o zman 19.07.2008 doğum gününde sevgilisinden ayrılan bir benim gibi bahtı karalardıroff offf içim yanıyor
canım benim okardar büyük bi acıki üstelikte hamilesin düşünki bende doğum yapmıştım eve geldiğimde eşim ve o kızın gitmiş olduğu sinema biletlerini buldum ve zaten sonrada öğrendim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst bunalıma girdim kimseye anlatmadım yaşadığım bu olayı aileme falan kendim işin içinden çıkmak için mücadele ettim hep bigün görümceme söyledim bu olayı görümcemde sanıyorumki kaynanama söylemiş bi ara aldatılma konusu geçti ve kaynanam eğer kadın kocasının isteklerini yerine getiremiyorsa tabiki aldatıcak dedi o an başımdan kaynar sular döküldü bide onlardan bu lafı duyunca iyice yıkıldım
cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:
senin adına çok üzüldüm gerçekten canım ya ama herşeyde vardır bi hayır sıkmacanını sen :1hug::1hug:
beni aglattın benimde içim acıdı çokkkk yeni eve tasındık ev tasıma telası ile çocuklara bakamadım bide haber geldiki kızım havuza dusmus ve babsı havuzu akrabalara gosterirken görmus kızımı dogum gununde aldıgımız elbise vardı ustunde ve boylu boyunca havuzda yatıyor babası kucaklamıs ne ses var ne soluk mosmor buz gibi yavrum hemen suni tenefus yapmıs bi kaç kez velhasılı kelam kızım kurtuldu ama bide bana sor ramazanın son gunleri bogazımdan lokmalar gecmedi 7 eylul benim için çok ama çok acı olucaktı rabbim bize bagısladı ama hala etkisi ustumde şimdi ne babası ne ben bogulma sahnelerini izleyemiyoruz.senağlama[/QUOTE
Allah bir daha yaşatmasın..Çok üzüldüm çok...Allah korumuş melek onlar zaten...
canım benim ya hayırdır ne olduki:sm_confused:
böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum.malesef bazı kadınlar erkek çocuklarını yanlış eğitiyolar.sanki eşlerinin en küçük hatalarında aldatmak haklarıymış gibi bir fikir sokuyolar oğullarının aklına sonra bunun acısını zavallı eşler çekiyo.oğlunu karşısına alıp yuvana çocuğuna karına sahip çık.mutluluğu yuvanda ar diyeceklerine kaynananın söylediği söze bak.şimdi eşin annesinin bu tavrı karşısında aldatmada haklı olduğunu düşünücek.ben senin yerinde olsam orda kaynanamin ağzının payını verirdim sen ne dedin merak ettim
allahım böyle cahil kadınlara akıl fikir ver
senin adına çok üzüldüm. bu tür olayları duyduğumda içim acıyor.
benim içinde 2008 kötü geçti. eşim 2 defa işten çıkarıldı. tam düzeldik bebek düşünelim derken her defasında hüsrana uğradık.
şu an abimle ortak bir işyeri açtılar. maddi durumlar yine kötü gidiyor. cebimde parasız dolaşıyorum.
umarım yeni yılda herşey düzelir ve bebek sahibi olmaya hazır oluruz.:çok üzgünüm:
2008 benim içinde başı iyiydi ama sonunda son darbesini vurdu ve gitti evet içim çok yanıyor çünkü babamı kaybettim.inşallah 2009 da sevdiklerimizle beraber mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz.ama babamın acısının hafifleyeceğini sanmıyorum işte böyle
sıkılmayacak gibi değil ama prensescim çok üzüldüm şimdi unutmak zor....
Birsürü şey oldu :a015:...konum var bununla ilgili...
benim kayınvalidemde öyle söyledi eğer ben sabahları kalkıp giyinip kuşanıp makyajımı yapıp karşısına dikilseymişim beni aldatmayacaktı görevlerimi yapamadım ona göre ama eşimin mazareti ise benim hamile olmamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?