2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

Vallahi bana da 2008 çok uğursuz geldi.Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde. Hala da uğursuzluklar devam ediyor.

Allah'tan dileğim 2009 herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirsin.

:asigim:

benim için genel olarak 2008 kötü geçmedi.bu sene ev sahibi oldum.tekrar araba sahibi oldum.
ama en kötü yanı 2 yaşındaki kızımın merdivenden düştükten sonra gözlerinin kaymasıydı.inşallah 2009 da kızımın gözleri düzelir.2009 dan en büyük beklentim bu:çok üzgünüm:
2009 inşallah hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur:Saruboceq:

başıma gelen en kotü şey aşık olmak..2009 bana ve herkese mutluluk sağlık huzur getırsın..2008de yatıp sabah 2009 da kalkınca hayatımızda sankı ne değişecek.gece sıhırli bi değnekmi değecek.ama napalım züğürt tesellisi edıyoruz kendimizi

2008 maddi açıdan bizi bitirdi.. Eşim iş kurdu aynı yıl içinde battı... Bir an önce bitsin 2008 yılı çünkü bize hiç uğurlu gelmedi..

Gecmis olsun arkadasim. Insallah minik kizinin gözleri düzelir. Üzülme tip cok ilerledi. artik herseye bir cözüm bulunabiliyor.bende aldatildigimi düsünüyorum. ama bunu bir türlü ispatlayamiyorum. Eger gercekten aldatildiysam 2009 benim icin cok kötü gececege benziyor. Cünkü ozaman esimle ayni cati altinda yasamam.Bana aldatmadigina dair yeminler ediyor, herseyi yapiyor ama yinede icime bir kurt düstü iste.
kafamçokkarıştı

2008 benimm içinn çok kötüü geçtii ömrümünn enn kötüü yılı diebilirimm
bazı arkadaşlarcaa inanılmaz iftiralara maruz kaldım
bebeğimii kaybettimm
herşeydenn önemlisii
insanlara güvenimii kaybettimm
umarımm en kötüü yılımm 2008 olarak kalırr ve aynı şeylerii ve
2009 bana eşime aileme tümm arkadaşlarımaa ve sizleree istediğii herşeyii en hayırlısıylaa verir daha fazlasınıı birdaha yaşamamm

öncelikle evden kovulmam ve ailemde yaşadığım diğer bütün sorunlar:çok üzgünüm:
eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı kabus dolu 2 ay..
hipoglisemi hastası olduğumu öğrenmem ( buna da şükür gerçi )

çok şükür şu an ailem ve özel hayatımdaki sorunlar yok oldu2009 yüreği temiz olan herkesin dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur inşallah:Saruboceq:

öyle büyük acılar yaşadım denemez Allah korusun:Saruboceq:
ama sıkıntılı geçti diyebilirim
kendimde sorun beklerken eşimde varikosel çıkması ve ameliyat olması beni baya üzdü hatta düzelip düzelmediğini bile bilmiyorum o 2009 a kaldı
babamla atıştık ama şükür rabbime
kayınvalide sıkıntısı falan
yinede rabbime şükürler olsun:Saruboceq:
bide kardeşim istanbula atandı görüşemememizin büyük özlemi var

2008 başlarda kötü bir yıl değildi aslında..
mutlu sayılabilirdim.
son aylara doğru önce erkek arkadaşımdan ayrılmam hayatımın darbesi oldu.
süründüm.

sonra teyzemin kanser olduğunu öğrenmem yerle bir etti beni.
o dönemde yanımda kimseyi bulamamak (ki buna eski erkek arkadaşım da dahil)..

sonrasında bu ay içinde teyzemi kaybetmekle 2008 tamamlandı.
acı kotam son bi kaç ayda doldu.
dilerim 2009da en küçük üzüntü yaşamayız.. bütün acılar 2008de kalır.

2008 hastalıklarla uğrsuzluklarla geçti

2008 i tanımlamam gerekirse mutsuzluk yılıydı benim için

2008 in ocak ayında kardeşim ayağı kırık bir şekilde askerden geldi onla 3 ay uğraştık

sonra annem hastalandı hastane hastane koşturduk doktorlar hep yanlış teşhis koyup yanlış yanlış ilaçlar verdiler anneme...kalp hastası olmadığı halde 2 ay kalp ilaçları kullandırdıalr kadına...iyiki bişey olmadı..

sonra 1 ağustosta dedem vefat etti çok hastaydı oda annem kadın hasta hasta az koşturmadı..

sonra ÖSS den iyi bir puan almıştım ben 2. kez okumak istemiştim bayağı ümitlendim ama olmadı ona çok üzüldüm...

şimdide yine dedem hasta bu sefer babamın babası...hastaneye falan yatırdık şimdi daha iyi..hiç yemek yemiyordu 35 kilo kaldı zorla morla yediriyorum ..

işte böyle...inşallah dilerim ki 2009 harika ötesi mutluluklarla dolu bir yıl olsun

para sıkıntısı olanlara piyango çıksın ...işi olmayanlar rahat bir iş bulsun ... kilolular 1 ayda ideal kilosuna kavuşsun çırpıcık kalsın kaydirigubbakcemile2 ...bebek isteyenlerin ikizi olsun :CüvCüv: ...evde kalmışlar koca bulsun Şeniz ...saçsızların saçı çıksın -tatlicadiarzu- .... kaydirigubbakcemile3

AMİNNNNNNNNNNNNN
delikafadulden

:enbuyukkk: a.s.

teşekkürler canım.haklısın tıp çol ilerledi.inşallah kızımın gözü eskisi gibi olur.
sanada tavsiyem eşin yeminler ediyorsa boşver hiç üsteleme eğer seviyorsan eşini ve çocukların varsa hayatına devam et .hiç bişeyi ispatlamaya çalışma.belkide eşin doğruyu söylüyodur yazık onada kendinede hayatı zindan etme
bırak içindeki kurt 2008 de kalsın 2009 hepimize sağlık ve huzur getirsin:Saruboceq:

canım benim çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin inşallah başınız sağolsun

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin gerçekten çok büyük bi acı ölüm

allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım herşey herkesin gönlüne göre olsun

ah be canım inşallah 2009 çok iyi olur ama benim için 2009da farklı geçmeyecek sanırım çünkü ben ben değilim artık

canım benim çok üzüldüm gerçekten nediyeceğimi bilemiyorum allah rahmet eylesin canım benim

aman allahım çok geçmiş olsun canım çok kötü bi olay yaşamışsınız allah birdaha böyle olaylarla karşılaştırmasın allah evlatlarımızı koruyup kollasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…