- Konu Sahibi prenses tera
-
Gecmis olsun arkadasim. Insallah minik kizinin gözleri düzelir. Üzülme tip cok ilerledi. artik herseye bir cözüm bulunabiliyor.bende aldatildigimi düsünüyorum. ama bunu bir türlü ispatlayamiyorum. Eger gercekten aldatildiysam 2009 benim icin cok kötü gececege benziyor. Cünkü ozaman esimle ayni cati altinda yasamam.Bana aldatmadigina dair yeminler ediyor, herseyi yapiyor ama yinede icime bir kurt düstü iste.benim için genel olarak 2008 kötü geçmedi.bu sene ev sahibi oldum.tekrar araba sahibi oldum.
ama en kötü yanı 2 yaşındaki kızımın merdivenden düştükten sonra gözlerinin kaymasıydı.inşallah 2009 da kızımın gözleri düzelir.2009 dan en büyük beklentim bu:çok üzgünüm:
2009 inşallah hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur:Saruboceq:
Gecmis olsun arkadasim. Insallah minik kizinin gözleri düzelir. Üzülme tip cok ilerledi. artik herseye bir cözüm bulunabiliyor.bende aldatildigimi düsünüyorum. ama bunu bir türlü ispatlayamiyorum. Eger gercekten aldatildiysam 2009 benim icin cok kötü gececege benziyor. Cünkü ozaman esimle ayni cati altinda yasamam.Bana aldatmadigina dair yeminler ediyor, herseyi yapiyor ama yinede icime bir kurt düstü iste.
kafamçokkarıştı
2008 mart ayında erkek arkadaşımın 15 yaşındaki kardeşini kan kanserinden malesef kaybettik benim için en kötü olay buydu.hala düşündükçe gözlerim doluyo ve o gencecik delikanlı gözümün önüne geliyo . Acıların hepsi çok zor hepsi çok kötü ama kardeş acısının ne demek olduğunu erkek arkadaşımla beraber yaşadım halada yaşıyoruz.
başınız sağolsun canım benim allah rahmet eylesinbani en çok üzen biricik dedem vefat etti hala inanmak gelmiyor içimden ama o artık yok fani dünyaaa((
2008de yaşadığım en büyük acı babamı kaybetmemdi, bunun üstüne daha başka büyük bi acı tanımıyorum zaten, babamın hastalıkları,sıkıntıları ve vefatı bana en büyük acıydı bu yıl. artı en sevdiğim insanın bir başka kız istettiğini duydum o açıdan da berbat bi yıldı, ve bir iki de kazık ekleyelim bu kötü tabloya...çok güvendğim birinin tamamen başka özelliklere sahip birisi olduğunu,gösterdiği gibi birisi olmadığnı gördüm ve iki de kazık yedim ondan..eh daha nolsun...umarım 2009da herşey birazcık olsun olumluya doğru değişir...
ilk yarısı berbat ikinci yarısı muhteşem geçti ne garip bir yıldı ya.
çok severek başladığım işimden iğrenç bir şahıs yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. tandığım iki adam ş.. önde gideniydi.
ama ikinci yarısında çok istediğim mesleğe kavuştum. bankacı oldum. hayatımında tanıdığım en muhteşem kişiyle beraberim. pek çok yeni dosta sahip oldum.
2008 ahh 2oo8güle güle git bidaha gelme canın cehennemmeeee...svgiyle huzurla mutlulukla parayla sağlııkkkkllaaaaaaaaaaaaa aşkla yepyeni bir hayatlaa bol suyla zamsıızzzzzzz ucuz hayatlaa boll işle serin bir yazla sıcak bir kışla bol meyve sebzeyle bebeği olmayanlara bebekle bütün güzelliklerle vatana ve milletee bol rızıkla gellll 2oo9.. tek umudummmm 2oo9 bizi hayal krıklığına uğratmaaa
Pazartesi anneannemi kaybettim. Hala ruh gibi dolaşıyorum. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın benim bitanecik anneannem. Öyle çok özlüyorum ki onu =(
2008 benim için hem ii hem kötüü şeyler getirdi
hayatımda en çok istediğim şeylerden biriydi anne olmak ve ANNE oldum çok şükür,,,ama bebeğimi kaybettimmm 2008 de yaşadığım büyük acılardan biri ONUREFE mi kaybettimmsenağlama,,Rabbim 2009 da herkesin gönlünde ne dileği varsa onu versin inş..:Saruboceq:
beni aglattın benimde içim acıdı çokkkk yeni eve tasındık ev tasıma telası ile çocuklara bakamadım bide haber geldiki kızım havuza dusmus ve babsı havuzu akrabalara gosterirken görmus kızımı dogum gununde aldıgımız elbise vardı ustunde ve boylu boyunca havuzda yatıyor babası kucaklamıs ne ses var ne soluk mosmor buz gibi yavrum hemen suni tenefus yapmıs bi kaç kez velhasılı kelam kızım kurtuldu ama bide bana sor ramazanın son gunleri bogazımdan lokmalar gecmedi 7 eylul benim için çok ama çok acı olucaktı rabbim bize bagısladı ama hala etkisi ustumde şimdi ne babası ne ben bogulma sahnelerini izleyemiyoruz.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?