- Konu Sahibi prenses tera
-
2008 yılının başından beri kabus dolu bir sene geçirdim bana en büyük atılan tokat aldatılmak oldu çok canım yandı içim acıdı eski beni arıyorum ama yok aldatıldığımı senin başında öğrenmiştim kızıma doğum yapmıştım ozaman şimdi yine ocak geliyo ve çok mutsuzum bu olayı sanki dün yaşamış gibi içimde yaşatıyorum hala hiç bir şekilde unutamıyorum eşim derseniz şuanda bana karşı çok iyi ama ben hala onun yüzüne baktığımda bana yapmış olduğu ihaneti görüyorumsenağlama çok üzgünüm:a015:
canım benım ya kıyamam sana.........
2008 de bana oyle bir darbesini vurduki anlatamam yani.............
iyikide olmuş yani...............
ama çok şükür mutluyum ve huzurluyum.........
sende çok üzülme mutlu ol.........
geçmişi unutmaya bırak.
inan oda sana baktığında yaptığı hatalar ihanet tokat gibi ona çarpar hiç üzüme........
aldatılmak biziim kaderimiz herhalde bende bir hafta önce aldatıldığımı öğrenndim insan nelere alışıyo bunu anladım 2008 çok güzel diyordum ben hep düne kadar ama artık hayatımın en kötü yılıymış..umarım bundan sonrası herkees için güzel olurrr
aldatılmak biziim kaderimiz herhalde bende bir hafta önce aldatıldığımı öğrenndim insan nelere alışıyo bunu anladım 2008 çok güzel diyordum ben hep düne kadar ama artık hayatımın en kötü yılıymış..umarım bundan sonrası herkees için güzel olurrr
bana 2008 iyi geldi çünkü evlendim evim oldu erim oldu....
sonra eşimin ailesiyle ilgili problerim oldu ve onları hayatımdan sildim attımm...
iyi iş teklifleri aldım ama kabul etmedim....
umarım 2009 daha iyi olur maddi çok beklentim var...
2008 yılı içerisinde annemi kaybettim ..Korkunç bir yıldı , hala bu kabustan uyanmayı bekliyorum ....
Kurban bayraminin ikinci günü Anneannemi kaybettim. Ani bir sekilde, Rabbime kavustu. Mekani cennet olur insallah.
canım benim başın sağolsun annenin mekanı cennet olsun inşallah
Kurban bayraminin ikinci günü Anneannemi kaybettim. Ani bir sekilde, Rabbime kavustu. Mekani cennet olur insallah.
cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:
cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?