• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

benim içinde çok kötü bir yıldı hiç hatırlamak bile istemiyorum o kadar berbat bir yıldı sevgilimden ayrıldım o zman 19.07.2008 doğum gününde sevgilisinden ayrılan bir benim gibi bahtı karalardır :( off offf içim yanıyor

senin adına çok üzüldüm gerçekten canım ya ama herşeyde vardır bi hayır sıkmacanını sen :1hug::1hug:

canım benim okardar büyük bi acıki üstelikte hamilesin düşünki bende doğum yapmıştım eve geldiğimde eşim ve o kızın gitmiş olduğu sinema biletlerini buldum ve zaten sonrada öğrendim bebeğimle bile ilgilenemedim doğru dürüst bunalıma girdim kimseye anlatmadım yaşadığım bu olayı aileme falan kendim işin içinden çıkmak için mücadele ettim hep bigün görümceme söyledim bu olayı görümcemde sanıyorumki kaynanama söylemiş bi ara aldatılma konusu geçti ve kaynanam eğer kadın kocasının isteklerini yerine getiremiyorsa tabiki aldatıcak dedi o an başımdan kaynar sular döküldü bide onlardan bu lafı duyunca iyice yıkıldım:delphin::delphin:

böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum.malesef bazı kadınlar erkek çocuklarını yanlış eğitiyolar.sanki eşlerinin en küçük hatalarında aldatmak haklarıymış gibi bir fikir sokuyolar oğullarının aklına sonra bunun acısını zavallı eşler çekiyo.oğlunu karşısına alıp yuvana çocuğuna karına sahip çık.mutluluğu yuvanda ar diyeceklerine kaynananın söylediği söze bak.şimdi eşin annesinin bu tavrı karşısında aldatmada haklı olduğunu düşünücek.ben senin yerinde olsam orda kaynanamin ağzının payını verirdim sen ne dedin merak ettim
allahım böyle cahil kadınlara akıl fikir ver

senin adına çok üzüldüm. bu tür olayları duyduğumda içim acıyor.
benim içinde 2008 kötü geçti. eşim 2 defa işten çıkarıldı. tam düzeldik bebek düşünelim derken her defasında hüsrana uğradık.
şu an abimle ortak bir işyeri açtılar. maddi durumlar yine kötü gidiyor. cebimde parasız dolaşıyorum.
umarım yeni yılda herşey düzelir ve bebek sahibi olmaya hazır oluruz.:çok üzgünüm:

2008 benim içinde başı iyiydi ama sonunda son darbesini vurdu ve gitti evet içim çok yanıyor çünkü babamı kaybettim.inşallah 2009 da sevdiklerimizle beraber mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz.ama babamın acısının hafifleyeceğini sanmıyorum işte böyle

cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:

Ahhhh yavrummm içim yandı be eda...Allah yaşatmasın birdaha..Allah bir gözden diğerine uzaklaştırmasın edacım...Valla şimdi bütün gece gözümün önüne gelir evladım ya...:a015:

beni aglattın benimde içim acıdı çokkkk yeni eve tasındık ev tasıma telası ile çocuklara bakamadım bide haber geldiki kızım havuza dusmus ve babsı havuzu akrabalara gosterirken görmus kızımı dogum gununde aldıgımız elbise vardı ustunde ve boylu boyunca havuzda yatıyor babası kucaklamıs ne ses var ne soluk mosmor buz gibi yavrum hemen suni tenefus yapmıs bi kaç kez velhasılı kelam kızım kurtuldu ama bide bana sor ramazanın son gunleri bogazımdan lokmalar gecmedi 7 eylul benim için çok ama çok acı olucaktı rabbim bize bagısladı ama hala etkisi ustumde şimdi ne babası ne ben bogulma sahnelerini izleyemiyoruz.senağlama[/QUOTE

Allah bir daha yaşatmasın..Çok üzüldüm çok...Allah korumuş melek onlar zaten...

böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum.malesef bazı kadınlar erkek çocuklarını yanlış eğitiyolar.sanki eşlerinin en küçük hatalarında aldatmak haklarıymış gibi bir fikir sokuyolar oğullarının aklına sonra bunun acısını zavallı eşler çekiyo.oğlunu karşısına alıp yuvana çocuğuna karına sahip çık.mutluluğu yuvanda ar diyeceklerine kaynananın söylediği söze bak.şimdi eşin annesinin bu tavrı karşısında aldatmada haklı olduğunu düşünücek.ben senin yerinde olsam orda kaynanamin ağzının payını verirdim sen ne dedin merak ettim
allahım böyle cahil kadınlara akıl fikir ver

bende azıma ne gelirse söyledim tabi ama benim kaynanam vurdum duymazdır bi kulağı tencere bi kulağı pencere misali tek suçlu olarak beni görür hep artık onun cahilliğine veriyorum napıyım canım ya elimden bişey gelmiyoki başka,:delphin::delphin:

senin adına çok üzüldüm. bu tür olayları duyduğumda içim acıyor.
benim içinde 2008 kötü geçti. eşim 2 defa işten çıkarıldı. tam düzeldik bebek düşünelim derken her defasında hüsrana uğradık.
şu an abimle ortak bir işyeri açtılar. maddi durumlar yine kötü gidiyor. cebimde parasız dolaşıyorum.
umarım yeni yılda herşey düzelir ve bebek sahibi olmaya hazır oluruz.:çok üzgünüm:

umarım canım herşey gönlünce olur ömür boyu

2008 benim içinde başı iyiydi ama sonunda son darbesini vurdu ve gitti evet içim çok yanıyor çünkü babamı kaybettim.inşallah 2009 da sevdiklerimizle beraber mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz.ama babamın acısının hafifleyeceğini sanmıyorum işte böyle

canım benim başın sağolsun allah mekanını cennet etsin babanın

genel itibariyle çok kötü bir yıl değildi. ailemin ufak tefek sağlık sorunları dışında bir sorun olmadı. her evde olduğu kadar maddi sorunlar....
ama en yakın, can dostum diyebileceğim (bir zamanlar yani) birinden yediğim kazık 2008 'i bana unutturmayacak. Allah daha beterinden , kötülüklerden korusun diyerek 2009'un herkese hayırlar getirmesinin dilerim.

2008'te yakınlarını kaybeden arkadaşların başı sağolsun
.

hızlı hızlı geçti gitti işte ben doğduğumdan beri öyle. zaman akıp geçti. ben bir role alışamadan başka roller geldi. bakalım bu imtihan dünyasında kazanan taraf oluruz inallah.

benim kayınvalidemde öyle söyledi eğer ben sabahları kalkıp giyinip kuşanıp makyajımı yapıp karşısına dikilseymişim beni aldatmayacaktı görevlerimi yapamadım ona göre ama eşimin mazareti ise benim hamile olmamdı

kendi oğullarını savunmak için bir bahane bunlar,benim kayınvalidemde söylediğimde inanmamıştı,benim oğlum yapmaz öyle şey demişti,yaptı işte yaptı dedim bende,senin oğlun zemzem suyuylamı yıkanmış ki yapmazmış dedim.sonra bana akıl vermeye kalktı,işte evlilikte hep kadın alttan almalıymış ta,ben biraz dik kafalıymışımda,ben onlara uyum sağlamışımda,akrabalarıyla fazla girip çıkmıyormuşumda,onun oğlu benim hiç bir akrabamı tanımaz.kendi oğullarının kusurlarını örtmeye çalışıyorlar işte!oğluda bende kusur olmadığını değişiklik aradığı için yaptığını söylemişti, neyse 2009 inşallah evinde huzursuzluğu olan herkese hayırlı gelir,mutluluk verir,2009 da aldatan kocalar inşallah adam olur,allah herkesin gönlüne göre verir inşallah!

ne çok kötüydü neden çook iyiydi 2008
ama inşallah 2009 çok iyi gelir hepimize,
sağlık,mutluluk,huzur,bol kazanç getirir herkesee:Saruboceq:

öyle bi felaketle başladı ki...
bu yılın 10 ocağında babacığımı kaybettik...

2008 hım berbat bi yıldı hayatımın en zor yılıydı diyebilirim ve durum öyle gösteriyoki 2009 da aynı olacak çünkü ben acıyı laftan sözden anlamayan kızım yüzünden çekiyorum.

Back