2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

dünyada en tatlı şey olan annemi kaybettim (
babamıda kaybetmiştim artık ikiside yoklar ve onları çok özlüyorum (
o yüzden hiçbir yeni yıl beklentim kalmadı artık (

allah herkese sabırlar versin arkadaşlar
insanlar gerçekten zor
benimde 2008 de en çok üzüldüğüm olay
ablam 2,5 yaşında kızıyla boşanırken benim evlenmem oldu inanın çok zor :1shok:
sevinemedim bile bu mutlu günlerime
ama napalım hayat süprizlerle dolusenağlama
allah beterinden korusunyerimseniben

off of neler olmadı ki 2007 sonunda eşimi denemek için sahte msn açıp sonrada yakalandığım için tokat yedim,ondan önce eski sevgilisi ile hala görüşüyorlardı bende strsten bebeğimi kaybetmiştim,sonra kendi evime eski sevgilini benm olmadığım bi gece getirmiş ve sabah eve geldiğimde eşim evde hışımla çıktı bende bi selm bile vermeden çıkıp gttiği için yattım uyuya kalmışım telefon sesiyle uyandım arayan eşim hazırlan hadi dışarı çıkalım bende itiraz ettim falan neyse hazırlanmak içib diğer odaya tam gittim ki bir bayan çantası içine baktım kimliğe eski sevgililerinden biri ölür müsün öldürür müsün kaynımı aradım falan filan barıştırdılar,bu arda 2008 sonu tekrar hamile kaldım ve yine olmadı gelişemedi bebeğim oda alındı yani benim için tam bi cehennem senesiydi :çok üzgünüm:

babam. 10 ay önce vefat etti. o zaman ağlayıp bağrınıp yaşayamamıştım acımı şimdi çıkıyor fitil fitil her günüm azap her gün ağlıyorum dayanamıyorum babam olmadan kendimi yalnız ve değersiz boş hiçbir şey gibi hissediyorum. çok kötüyüm çok

babam abimin düğününde yoğun bakıma girdi ve kanser teşhisi kondu 40 gün öncede kaybettim

Nişanlanarak hayatımın hatasını yaptım, mutlu olmayı beklerken zehir zemberek bir altı ay nişanlılık sürecinden sonra nihayet doğru kararı verip ayrıldım. Allah bir daha yaşatmasın..

2008 hayatımın en kötü yılıydı.Hep sonunda ''keşke'' dedigim olaylarla bitti bnm için.ınşallah ALLAH o günleri aratcak dert keder vermez.2008 bana insanlara tam anlamıyla güvenmemeyi de ögretti acı bi şekilde olsada.hemde bu insan cnm dediğin canını verecek kadar sevdiğin biri olursa....sayesinde ne sevgiye ne insanlara güvenim kalmadı.bana yaşattıklarını oda yaşasın yada bi şekilde oda üzülsün demek geçiyo içimden ama diyemiyorum....bilmem neden

Ben 2008 icin cok güzel seyler düsünüyrdum taaki 25 ocakta oglumun karnimda kalp atislari durana kadarsenağlamasenağlama. Bir kizim vardi birde oglum olacakti ama güle oynaya doguma gidip hastaneden kucagim bombos ciktim. Allah kimseye yasatmasin böyle birsey. Gecen sene bana hayatimin en zor senesi geldi bu yüzden

benim içinde 2009 en güzel yıl olarak başlamıştı ama mart ayında bebğimi kaybettim.o kadar üzgünümki hala atlatamadım rabbim hiç kimseye yaşatmasın.

2008 mi :çok üzgünüm: bana bi yandan çok kötü bi yandanda çok iyi geliyor kötü derken ailemle çok sorunlar yaşadım kimse anlayamaz bunu güvenzilik yaşadım ailemle çok kavga ettim neler olmadıki bi yandanda 2008 in 9. ayında sevgilimle nişanlandım tamda bn 2008 den nefret ederken nişanlımı çok seviyorum 2008 kötümü iyimi desem anlamadım hiç ama çoğu kötü geçti:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…