- Konu Sahibi prenses tera
-
benin için 2008 hem güzel hem kötü geçti eşimin arkadaş sitelerine üye olduğunu öğrendim yıkıldım 5ay falan oluyor ama hala kızgınım hem kırgınım ne kadar belli etmesemde kabul edemiyorum kendime yediremiyom çok üzdü çok oyüzden ona eskisi gibi güvenemiyorum iyi olansa hamileyim bebişim cnm hayatta tek varlığım rabbim nasip ederse. tek tesellim.....
2008 yılı benim için güzel geçemedi.Canım anneannem vvefat etti.tontonumuzu kaybettik...Zaten hiç bir zaman sıcak ilişkiler kuramadığımız eşimin ailesiyle dahada resmileştik.hatta mecbur kalmadıkça görüşmedik.Umarım 2009 herkes için güzel geçer.
benimde 2008 senesi çok kötü geçtisenağlama
günlerce hastanede yattım, beyin kanaması geçirdim, ölümden döndümsenağlama. hala o piskolojiden kurtulabilmiş değilim. aklıma geldikce hep ağlıyorum:çok üzgünüm:
çok şükür şuan gayet iyiyim, geçen sene bu gün taburcu olmuştum. ama yinede ister istemez hep hatırlıyorum. . televizyonda bile bi hastane göreyim, anında gözyaşım akıveriyorsenağlama. OOofff yaa ben ne zaman kurtulacam bu piskolojiden bilmem... zamana bırakıyorum artık herşeyi napalım. bunuda yaşamam gerekiyormuş demekki:çok üzgünüm:Çok geçmiş olsun canım.umarım şimdi iyisindir.herşeyin başı sağlık.inşallah 2009 herkes için ilk önce sağlıklı ve huzurlu bir yıl olarak geçer.
2008 de hamile olduğumu öğrendim süper bi haber bu am arkasından gelen tek tek acı haberler babam öldü aniden 47 yaşındaydı ve arkasında 3 ay geçmeden kayınpederim öldü ve 15 gün sonra yine güzel bi haber kızım kucağıma geldi hem iyi hem berbat bi yıl bu yıl 2009 da inşallah herkez mutlu olur
2008 yılının başından beri kabus dolu bir sene geçirdim bana en büyük atılan tokat aldatılmak oldu çok canım yandı içim acıdı eski beni arıyorum ama yok aldatıldığımı senin başında öğrenmiştim kızıma doğum yapmıştım ozaman şimdi yine ocak geliyo ve çok mutsuzum bu olayı sanki dün yaşamış gibi içimde yaşatıyorum hala hiç bir şekilde unutamıyorum eşim derseniz şuanda bana karşı çok iyi ama ben hala onun yüzüne baktığımda bana yapmış olduğu ihaneti görüyorumsenağlama çok üzgünüm:a015:
benimde 2008 senesi çok kötü geçtisenağlama
günlerce hastanede yattım, beyin kanaması geçirdim, ölümden döndümsenağlama. hala o piskolojiden kurtulabilmiş değilim. aklıma geldikce hep ağlıyorum:çok üzgünüm:
2008 de hamile olduğumu öğrendim süper bi haber bu am arkasından gelen tek tek acı haberler babam öldü aniden 47 yaşındaydı ve arkasında 3 ay geçmeden kayınpederim öldü ve 15 gün sonra yine güzel bi haber kızım kucağıma geldi hem iyi hem berbat bi yıl bu yıl 2009 da inşallah herkez mutlu olur
benim için berbat bir yıl olaylar zinciri babamın başına gelen hastalık daha sonra oğlumun rahatsızlığı doktor doktor dolaştık eşimle yaklaşık 3 ay tartıştık ama aralıksız yani 2008 çok zordu ama inşallah 2009 mükemmel olur
canım benim ya aynı zamanda ikimizin başınada aynı şey gelmiş bende hamileydim çok zor dimi seni çok çkok iyi anlıyorum bende aynı duygular içindeyim hala herşey gözümün önüne geliyo yatarken kalkarken hep nasıl aldatıldığımı düşünüyorum eşim bişey dese bana bin geliyo şimdi en ufak bişeyde onun öfkesini çıkartmak istiyorum ama yapacak bişey yok hatırlatmamamak daha iyi bizde unutmuş gibi yapmak zorundayız....onu sevginle aşkınla döv canım sen her sevgi şevkat gösterdiğinde o dahada pişman oluyo alcalıyo emin ol kocamızı elin şırpıntılarını yedirecek değiliz herhalde onlarda avucunu yalasınlar..
babacığımın sol bacağının diz altından kesilmesi.
Bende amcamı yengemi onun kızı ve çocuklarını trafik kazasında kaybettim hemde gçzümün önunde oldu o kadar kötü bi kazaydı ki anlatamam ALlah kimseye sevdiklerinin acısını yasatmasın geceleri gözümün önüne hala onların yaptıgı kaza geliyor.Ve aynı sekilde annemi babamı kardeslerimi ve esimi kaybedecekmisim gibi geliyor
Senin durumun daha zor tabi anne hickimseye benzemez Allah diger sevdiklerini korur insallahh senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?