2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

canım allah analı babalı büyütmeni inşallah nasip eder

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin

benimde 2008 senesi çok kötü geçtisenağlama
günlerce hastanede yattım, beyin kanaması geçirdim, ölümden döndümsenağlama. hala o piskolojiden kurtulabilmiş değilim. aklıma geldikce hep ağlıyorum:çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun canım.umarım şimdi iyisindir.herşeyin başı sağlık.inşallah 2009 herkes için ilk önce sağlıklı ve huzurlu bir yıl olarak geçer.

seninde başın sağolsun canım:çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım.umarım şimdi iyisindir.herşeyin başı sağlık.inşallah 2009 herkes için ilk önce sağlıklı ve huzurlu bir yıl olarak geçer.
çok şükür şuan gayet iyiyim, geçen sene bu gün taburcu olmuştum. ama yinede ister istemez hep hatırlıyorum. . televizyonda bile bi hastane göreyim, anında gözyaşım akıveriyorsenağlama. OOofff yaa ben ne zaman kurtulacam bu piskolojiden bilmem... zamana bırakıyorum artık herşeyi napalım. bunuda yaşamam gerekiyormuş demekki:çok üzgünüm:

2008 de hamile olduğumu öğrendim süper bi haber bu am arkasından gelen tek tek acı haberler babam öldü aniden 47 yaşındaydı ve arkasında 3 ay geçmeden kayınpederim öldü ve 15 gün sonra yine güzel bi haber kızım kucağıma geldi hem iyi hem berbat bi yıl bu yıl 2009 da inşallah herkez mutlu olur

Son düzenleme:
benim için berbat bir yıl olaylar zinciri babamın başına gelen hastalık daha sonra oğlumun rahatsızlığı doktor doktor dolaştık eşimle yaklaşık 3 ay tartıştık ama aralıksız yani 2008 çok zordu ama inşallah 2009 mükemmel olur

başın sağolsun canım üzüldüm çok genç bir yaşta allah sabır versin

canım benim ya aynı zamanda ikimizin başınada aynı şey gelmiş bende hamileydim çok zor dimi seni çok çkok iyi anlıyorum bende aynı duygular içindeyim hala herşey gözümün önüne geliyo yatarken kalkarken hep nasıl aldatıldığımı düşünüyorum eşim bişey dese bana bin geliyo şimdi en ufak bişeyde onun öfkesini çıkartmak istiyorum ama yapacak bişey yok hatırlatmamamak daha iyi bizde unutmuş gibi yapmak zorundayız....onu sevginle aşkınla döv canım sen her sevgi şevkat gösterdiğinde o dahada pişman oluyo alcalıyo emin ol kocamızı elin şırpıntılarını yedirecek değiliz herhalde onlarda avucunu yalasınlar..

canım benim ya aynı zamanda ikimizin başınada aynı şey gelmiş bende hamileydim çok zor dimi seni çok çkok iyi anlıyorum bende aynı duygular içindeyim hala herşey gözümün önüne geliyo yatarken kalkarken hep nasıl aldatıldığımı düşünüyorum eşim bişey dese bana bin geliyo şimdi en ufak bişeyde onun öfkesini çıkartmak istiyorum ama yapacak bişey yok hatırlatmamamak daha iyi bizde unutmuş gibi yapmak zorundayız....onu sevginle aşkınla döv canım sen her sevgi şevkat gösterdiğinde o dahada pişman oluyo alcalıyo emin ol kocamızı elin şırpıntılarını yedirecek değiliz herhalde onlarda avucunu yalasınlar..

2008 yılı benim için berbat geçti. yılbaşı gecesi ablamla tartıştım ve hala konuşmuyoruz.eşim işten çıkarıldı yılın ikinci gününde. maddi sorunların içinde boğulduk tamamen. bu arada anladım ki ablalarım, akrabalarım ve arkadaşlarım sadece benim iyi günlerimde varmış. oysa ki ben her zaman onların zorluklarında yanlarındaydım. (hatta bunu kendileri söylüyomuş) dostum dediklerimi bu yıl içerisinde göremedim. sadece kendi sorunlarında kapım çalındı yada telefonla arandım. ben konuşmak istediğimde daha konuşamadan bu da geçer yanıtını aldım.

onun beni terk edişiydi en cok canımı yakan..ama neysseki şimdi beraberiz..ama birlikte olmak daha cok canımı yakıyor...

canım başın sağolsun allah mekanlarını cennet etsin bebeşinle uzun bi ömür sizlerin olsun

canım benim çok geçmiş olsun bende doktor doktor geziyorum kızımın boyun sorunu var 8ay oldu nere gitsem bişey yok diyolar ama kızım boynunu eğri tutyo napıcamı bende bilmiyorum allah inşallah benim evladımada sağlık sıhat versinde iyileşsin artık

unutmak çok zor arkadaşım malesef unutulmuyo evet unutmuş gibi görünmekten başka çare yok bende herşeyden artık şüphe eder oldum ne söylese altında bişeyler aramaya başladım malesef güven elden uçup gittimi bidaha geri gelmiyor bende her an nasıl beni aldattı diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum nekadar daha düşüneceğim orasınıda bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başınız sağolsun arkadaşlar allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…