2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

ahh ahh çok zor şeyler yaşamışız bende en yakın arkadaşlarımı feci bi trafik kazasnda kaybettim..bazı sebeplerden dolayı üniversitemi bıraktım..pcos olduğumu öğrendim+şeker hastalığı+troid we kısırlk :çok üzgünüm: aile içi sorunları we borcları saymıorum bile senağlama

ama allah bunlara karşılık bana hayatımdaki en güzel şeyi sewgilimi werdi :asigim: sorunların üstesinden gelicez inşallah....

allah hepimize bu zorlukları aşma gücü wersin..en güzel günler sizinle olsun :1hug: biz herşeyin üstesinden gelebilirz kaydirigubbakcemile5

kuzenimin cocugunun su dolu bidonun icinde düsmesii ve bogulmasi en büyük aciydi daha henüz 2 yasinda bile degildi cocuk....2008...neleri kimleri alip gitmediki benden...önceee sevdigim arkadasimdan koptum....
sevgilim almanyaya geri dönüsümün 4.cü gübnü beni terk etti......
ailemle yasadigim sorunar......
bunada sükür...
allah beterinden saklasin hepimizi...insallah bu yil güzel gecer

canım benim allah sabırlar versin başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm

2008 hayatımda yaşadıgım en kara yıldı..bir insanin hayatında yaşayacagı en büyük acılardan birisini kardeş acısını yaşadım..abimi kaybettim 2008 de..hemde durupdururken hiç bir hastalıgı yokken uyurken kaybettım abımı...allah böle bir acıyı kımseye vermesın..evlat acısı kardes acısı ana baba acısı hepsı cok zor..allah bu acıyı yaşayanlara ve bizlere sabır versınnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım başın sağolsun allah sabır versin

Benim içinde 2008 de yaşadığım en acı olay en yakın arkadaşımın

uzağa tayini çıkması dolayısıyle gitmesiydi.

Bukadar uzağa gideceğini ummuyorduk.

Hepimiz için çok sürpriz oldu. ve de üzücü.

1983 dogumluyum. ama 2008 kadar kötü bir yıl yaşamadım. babamı kaybettim durup dururken bişeyi yoktu 48 yasındaydı biranda beyin kanaması geçirdi bizi bırakıp gitti.

Allah kuluna kaldırabileceği kadar dert verirmiş kimimiz çok güçlü oluyoruz işte buda bizlerin özelliği başkasının düşünürken bile tüyleri diken diken olan şeyler geçti benimde başımdan aile,borç,çok kötü bi hamilelik,ölüm vsvsvs ama herşey bişekilde atlatılıyo yaşamaya mecburuz.değilmiki nefes alıyoruz dertle yaşamayıda öğreniyoruz işte .Allah daha kötü gün vermesin inş.

2008 yili sanirim kimse icim mükemmel bir yil olmadi 2008 yilina yeni girmistikki oglum rahatsizlandi aniden bir kac gün icinde eridi bitti cok korkuttu bizi kabus gibidi her gün biraz daha yok oluyordu hergün baska bir tani yürüyemiyor yiyemiyor icemiyor göremiyor 10 günlük bir sürecti ama cok korkunctu aci endise korku anlatmasi imkansiz allah kimseye evlat acisi yasatmasin sükürki atlattik rabbim bidaha yasatmasin ...amin.

canım çok geçmiş olsun

bende 2008 agniden babaannemi kaybetim hic beklemiyodum onu cok seviyodum simdi bile dusundukce fena oluyuorum ;(((
bide en yakin arkadasim beni sirtimdan vurdu, canim cok acidi en sevdigim en guvendigim dostum dedigim insan bana darbe vurdu cok zor kabullendim onca yil arkadasligimiz bosunaymis ;((((

geçmiş olsun talım.evet doğru allah kimseyi evladıyla sınamasın.çok zor.bende yeni anne oldum.bunu şuanda daha iyi anlıyorum inan.şimdi iyi olmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile5.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.:1no2:

başın sağolsun canım.allah sabır versin sevdiklerine.senağlama

geçmiş olsun hayatım.inşallah 2009 senin için her yönden iyi geçer.ağlamak yerine hayata daha sıkı bağlan.kendine daha iyi bak.

benimde başımdan bir sürü olay geçti 2008 de..babannemi kaybettim sonrada anneannemi...bu yılın başında sigaraya başladım ve bırakamıyorum ailemlede birçok problem yaşadık bu yıl içinde...çok borçlarımız oldu neredeyse iflas edecektik...sevgilimden ayrıldım vs. yani kısaca benim için berbat bir yıldı 2009 da başlarda güzel gibiydi ama bu yıl benim için 2008 den dahada kötü geçiyor...

cnm başın sağolsun çok üzüldüm senin adına bende anneannemi kaybettim daha bir sürü şey kötü bi yıldı bu yıl allahımdan hakkımızda en hayırlısı nese onu versin vardır herşeyde bi hayır cnm olumlu düşünmeye çalış birazda iyi taraflarından bakmaya çalış çok zor biliyorum ama başka çaremiz yok...

=) ay çok hoşşunn bu topilkte güleceğim hiç aklıma gelmemişti ecrin1001=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…