- Konu Sahibi prenses tera
-
kuzenimin cocugunun su dolu bidonun icinde düsmesii ve bogulmasi en büyük aciydi daha henüz 2 yasinda bile degildi cocuk....2008...neleri kimleri alip gitmediki benden...önceee sevdigim arkadasimdan koptum....
sevgilim almanyaya geri dönüsümün 4.cü gübnü beni terk etti......
ailemle yasadigim sorunar......
bunada sükür...
allah beterinden saklasin hepimizi...insallah bu yil güzel gecer
2008 hayatımda yaşadıgım en kara yıldı..bir insanin hayatında yaşayacagı en büyük acılardan birisini kardeş acısını yaşadım..abimi kaybettim 2008 de..hemde durupdururken hiç bir hastalıgı yokken uyurken kaybettım abımı...allah böle bir acıyı kımseye vermesın..evlat acısı kardes acısı ana baba acısı hepsı cok zor..allah bu acıyı yaşayanlara ve bizlere sabır versınnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
1983 dogumluyum. ama 2008 kadar kötü bir yıl yaşamadım. babamı kaybettim durup dururken bişeyi yoktu 48 yasındaydı biranda beyin kanaması geçirdi bizi bırakıp gitti.
2008 yili sanirim kimse icim mükemmel bir yil olmadi 2008 yilina yeni girmistikki oglum rahatsizlandi aniden bir kac gün icinde eridi bitti cok korkuttu bizi kabus gibidi her gün biraz daha yok oluyordu hergün baska bir tani yürüyemiyor yiyemiyor icemiyor göremiyor 10 günlük bir sürecti ama cok korkunctu aci endise korku anlatmasi imkansiz allah kimseye evlat acisi yasatmasin sükürki atlattik rabbim bidaha yasatmasin ...amin.
başın sağolsun canım.allah geride kalanlara uzun ömür versin inşallah,senağlama1983 dogumluyum. ama 2008 kadar kötü bir yıl yaşamadım. babamı kaybettim durup dururken bişeyi yoktu 48 yasındaydı biranda beyin kanaması geçirdi bizi bırakıp gitti.
geçmiş olsun talım.evet doğru allah kimseyi evladıyla sınamasın.çok zor.bende yeni anne oldum.bunu şuanda daha iyi anlıyorum inan.şimdi iyi olmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile5.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.:1no2:2008 yili sanirim kimse icim mükemmel bir yil olmadi 2008 yilina yeni girmistikki oglum rahatsizlandi aniden bir kac gün icinde eridi bitti cok korkuttu bizi kabus gibidi her gün biraz daha yok oluyordu hergün baska bir tani yürüyemiyor yiyemiyor icemiyor göremiyor 10 günlük bir sürecti ama cok korkunctu aci endise korku anlatmasi imkansiz allah kimseye evlat acisi yasatmasin sükürki atlattik rabbim bidaha yasatmasin ...amin.
başın sağolsun canım.allah sabır versin sevdiklerine.senağlama2008 hayatımda yaşadıgım en kara yıldı..bir insanin hayatında yaşayacagı en büyük acılardan birisini kardeş acısını yaşadım..abimi kaybettim 2008 de..hemde durupdururken hiç bir hastalıgı yokken uyurken kaybettım abımı...allah böle bir acıyı kımseye vermesın..evlat acısı kardes acısı ana baba acısı hepsı cok zor..allah bu acıyı yaşayanlara ve bizlere sabır versınnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun hayatım.inşallah 2009 senin için her yönden iyi geçer.ağlamak yerine hayata daha sıkı bağlan.kendine daha iyi bak.benimde 2008 senesi çok kötü geçtisenağlama
günlerce hastanede yattım, beyin kanaması geçirdim, ölümden döndümsenağlama. hala o piskolojiden kurtulabilmiş değilim. aklıma geldikce hep ağlıyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?