2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

2008 in son haftası okumuş olsam 2008in en güzel anları derdim ama şimdi düşününce en kötü anları... bir adamın aşkına inandım.

Evet evet kabul ediyorum ben aptalın tekiyim

2008 yılını her günü bir bebek diledim olmadı,bu yıl olur inşallah,hayırlısı

2008de dedemi kaybettim, hasta yatağında acılar içinde kıvranıyordu ölürken yanında olamadım ben öğlen evden çıktıktan sonra fenalaşmış sabah vefat etti..2008ime damga vurdu bu..

ama 2008in bana güzel getirileride oldu,

en önemlisi evlendim,
okulumu bitirdim
işe başladım
düzenimi kurdum,

2009dan beklentilerim çook var

biz 3 kiz 1 erkek kardestik.. 30.05.2008 de 3 kiz kardes kaldik.. 05.05.2008 en son birlikte benim dogum günümü kutladik hastanede ama ne bilirdik ki 25 gün sonra bizden ayrilcani.. abimi kayip ettimsenağlama

Eklentiler

• $DSC00251.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 46
Canım başınsağolsun... acını paylaşıyorum...allah kalanların acısını göstermesin...başka kardeşlerinde var...hiçdeğilse aynı acıyı yaşıyor ve paylaşabiliyorsun...benim gibi tek başına yaşamak ta var...allahım kimseciklere yaşatmasın...

]
canım ya...foto yu görmemişim! inan ki çok kötü oldum...çok ta gençmiş..allah sabır versin...

tsk ederim.. evet 35 yasindaydi.. 31 yasinda ALS hastalina tutuldu(futbolcu sedatin hastaligi) 4 sene sonra bizi terk etti.. hasretligi yakiyo.. birde mezari(yeni evi) türkiyede ziyaretini bile yapamiyorum..o bile üzüyo insani..

benim için 2005 den beri güzel bir yıl yok!!!
ne acıymış hayat,doğru bildiğim inandığım ne çok şey yalanmış..
ben şu 3-4 yılda okkalı bi hayat tokatı yedim hala sersem gibiyim...

çok haklısın ezo.bazı kadınlar gerçekten şeytan...aynı acıyı bende hamileyken yaşadım.son ayımda şüphelendim.günü birlik bişeydi dedi.herşeye rağmen sildim ve bebeğimle yeni bi hayata adım attım.daha kırkım çıkmadan beni en yakın arkadaşımla aldattığını öğrendim.işyerinde üçümüz çalışıoduk.beni hayal etsene..o ben ve eşim...hep beraberdik.o zamanlar 87 kiloydum.ama öyle bi inatla ve hırsla 60 kiloya indim.şimdi sıra bende.özgüvenim yerine geldi.tabiki onu aldatmam.şerefime leke sürmem ama her gören gençkız gibi olmuşsun dedikçe o çatlıyorr :)

2008 berbat ıgrenc bı yıl demek ıstıyorum ama allahın gücüne gıder dıyede korkuyorum...herkes gıbı banada cok olumsuzluklar getırdı iş yerımız battı bı suru borcla kaldık ortada annem kanser oldu sonra dayım pespese esım kısa surelıgıne işsiz kaldı sonra iş buldu belki tek guzel yanı buydu evet sadece buydu dıger hergunu hersanıyesı berbattı....hala devam edıyor ugursuzlugu ama ben umıt edıyorum kı bu yıl bole bıtmıyecek cunku cok yoruldum gercekten cok yoruldum mucadele etmekten ınancım kalmadı umutum kalmadı hayattan korkmaya basladım geceyı cok sevıyorum uyuyorum dıye sabah olunca kalbım sıkısarak uyuanıyorum ...neyse cok uzatmıyım bu yıl artık ersey degıssın allaım fazla bısey ıstemıyoruz huzur,huzur,huzur sadece bu.....

2008 bana en acı şeyleri yaşatı
çok cı olaylar yaşadım çok çok Çok üzgünüm çoook
d

Bende 21.03.2008 1sene 1 gün önce Canım anneannemi kaybettim beni büyüten emek harcayan nenoşumu acısı hala taze ve hala içim acıyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…