N
neden
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prenses tera
-
bende aileme karşı çıkarak eşimle evlendim ve hiç bişeyimi aileme anlatamıyorum malesef anlatsam zaten kendin ettin kendin buldun diyecekler onun için onlara anlatmaya bile yüzüm yok evlilikte ailenin onayı gerçekten çok önemliymiş şimdiki aklım olsaydı aileme danışmadan adım atmazdım ama olan oldu artık ah çekmekle olmuyo işete zamanında düşünmeliydim
boşver hiç anlatma daha iyi ben anlattımda ne oldu.eşime ise ailemin bana destek çıkmadığını hiçbirzaman yansıtmadım çünkü destek göremediğimi anlayınca daha çok aldatmasın diye.
bende aileme karşı çıkarak eşimle evlendim ve hiç bişeyimi aileme anlatamıyorum malesef anlatsam zaten kendin ettin kendin buldun diyecekler onun için onlara anlatmaya bile yüzüm yok evlilikte ailenin onayı gerçekten çok önemliymiş şimdiki aklım olsaydı aileme danışmadan adım atmazdım ama olan oldu artık ah çekmekle olmuyo işete zamanında düşünmeliydim
herşeyden çok sevdiğim aşkım hastalandı. kanser(
bunu yazdığımda hiç aklıma gelmezdi aşkımın vefat edeceğiölümü kimseye yakıştırmayız ama ben ona hiç yakıştırmazdım... hatta ben hastalığına bile inanamamışken o beni bırakıp gitti
keşke zamanında şükredebilsek Allah ın verdiği herşeye... hep iyileşmesi için dua ederken şimdi huzur içinde olması için dua ediyorum. kader
Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden. banada daha kötüsünü göstermesin
2008 e gırerken esıme bu yıla gırmeyı hıc ıstemıyorum keske bu yılı yasamasak demıstım.ıcıme dogmus 2008 de babaannemı ve kayınvalıdemı kaybettım.tum yıl borc odedım.2008 de basıma gelen tek ıyı sey oglumun dogması oldu.yılın bıtmesıne cok sevınıyorum ve 2009 dan cok umutluyum
bu arada burda sevdıklerı ınsanları kaybeden arkadaslara bassaglıgı dılemek ıstıyorum.aldatılan ve bunu ogrenen arkadaslara da sabır.belkıde olumden sonra ınsanın canını en cok acıtan sey aldatılmak dıye dusunuyorum
Canım annemin trafik kazası geçirmesi...
Omiriliğinin zedelenmesi ve acil ameliyata alınması..
O geçen sürede öldüm öldüm dirildim diyebilirim..
Rabbim benden alsın anneciğime versin diye dua ettim hep..
Şimdi aradan geçen zamanda annecim iyileşti ama ben halen dün gibi hatırlarım..
Nasıl hastahane koridorlarında o gergin bekleyişlerimi,ameliyat esnasında babamdan gözyaşlarımızı saklayışımız,babamın yüüzne gülüp,iyileşecek annemiz,ayağa kalkacak deyişlerimiz(sakat kalma ihtimali vardı çünkü),ameliyat sonrasında annemin bilincinin açılması için hastahane odasında annecim diye haykırışlarımız,ben geldim annem,biz yanındayız demelerimiz,ablamın,abimin,kardeşlerimin sesleri halen kulaklarımda çınlar....
Geride kaldı ama aklıma geldikçe hemen annemi arar sesini duyarım..Rahatlarım,annemin sesi ile yeniden dünyaya gelmiş kadar olurum.
Yani Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın,Rabbim kaldıramıyacağımız acılar vermesin.
en büyük üzüntümm sevdiğim adamm başkaıylaa evlendiii senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?