• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

bende aileme karşı çıkarak eşimle evlendim ve hiç bişeyimi aileme anlatamıyorum malesef anlatsam zaten kendin ettin kendin buldun diyecekler onun için onlara anlatmaya bile yüzüm yok evlilikte ailenin onayı gerçekten çok önemliymiş şimdiki aklım olsaydı aileme danışmadan adım atmazdım ama olan oldu artık ah çekmekle olmuyo işete zamanında düşünmeliydim

boşver anlatma

Son düzenleyen: Moderatör:
boşver hiç anlatma daha iyi ben anlattımda ne oldu.eşime ise ailemin bana destek çıkmadığını hiçbirzaman yansıtmadım çünkü destek göremediğimi anlayınca daha çok aldatmasın diye.

evet canım aynen bende senin düşündüşündüğün gbi düşünüp anlatmadım kendim işin içinden çıkmaya çaba gösteriyorum aslında üzerinden 1 sene geçmesine rağmen o psikolojiyi üzerimden atamadım hiç atamayacağım sanırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende aileme karşı çıkarak eşimle evlendim ve hiç bişeyimi aileme anlatamıyorum malesef anlatsam zaten kendin ettin kendin buldun diyecekler onun için onlara anlatmaya bile yüzüm yok evlilikte ailenin onayı gerçekten çok önemliymiş şimdiki aklım olsaydı aileme danışmadan adım atmazdım ama olan oldu artık ah çekmekle olmuyo işete zamanında düşünmeliydim

kızlar tek benim başıma geliyor herşey derken demekki benim gibi bir çok arkadaşımız var. evet benim eşimde beni aldatdı. tanımadığım biri olsa tamam bide en yakın arkadaşımla bide eşimden 7-8 yaş büyük ibri düşünün. 2008 benim içinde çok kötü geçti eşimi gerçekten çok ama çok seviyoum. ama bazen çok sevmek yetmiyormuş. şimdiki aklım olsa teranın dediği gibi ailemden onay almadan evlenmezdim. içim çok dertli çıldırma noktasına geldim.:uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: of of.

sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti şu an beraberler... hayatımda yediğim en büyük kazıktı bu ve 2008 in son günlerinde oldu yaptı yapacağını 2008..........

herşeyden çok sevdiğim aşkım hastalandı. kanser:((

bunu yazdığımda hiç aklıma gelmezdi aşkımın vefat edeceği:( ölümü kimseye yakıştırmayız ama ben ona hiç yakıştırmazdım... hatta ben hastalığına bile inanamamışken o beni bırakıp gitti:(
keşke zamanında şükredebilsek Allah ın verdiği herşeye... hep iyileşmesi için dua ederken şimdi huzur içinde olması için dua ediyorum. kader
Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden. banada daha kötüsünü göstermesin:(

bunu yazdığımda hiç aklıma gelmezdi aşkımın vefat edeceği:( ölümü kimseye yakıştırmayız ama ben ona hiç yakıştırmazdım... hatta ben hastalığına bile inanamamışken o beni bırakıp gitti:(
keşke zamanında şükredebilsek Allah ın verdiği herşeye... hep iyileşmesi için dua ederken şimdi huzur içinde olması için dua ediyorum. kader
Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden. banada daha kötüsünü göstermesin:(

canım ya çok üzüldüm allah sabır versin allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın

2008in ilk ayında anneciğimi kaybettim daha babamın acısı tazeydi 7 aylıktı daha acıya katlanamam derken ekimde erken doğumyaptım az daha bebeğimiakybediyordum allahtan hep hayırlısını istemeyi çok güzel öğretti bana hayat şimdi çokşükürki kollarımda meleğim

canlarım yaa
sizin yazdıklarınızı okuyunca vallahi ben fani işlerle ugraşıp üzülüyormuşum
allah herkeze sevdikleriyle yaşamayı saglık sıhat vermeyi nasip etsin
2008 yılı bana çok kötü geldi kaynanamlar bizde huzur bırakmadı onların evinde oturuyorduk kaynanam evini istedi diye başka eve çıktık
taşındıktan sonra eşimin böbrek rahatsızlıgı atak yaptı
1 ay hastanede yattık böbreginden biyopsi oldu :çok üzgünüm:
o günleri hatırlamak bile istemiyorum
o bunu söylemiş bu şunu yapmış hep bahane önemli olan sağlıka.s.

2008 e gırerken esıme bu yıla gırmeyı hıc ıstemıyorum keske bu yılı yasamasak demıstım.ıcıme dogmus 2008 de babaannemı ve kayınvalıdemı kaybettım.tum yıl borc odedım.2008 de basıma gelen tek ıyı sey oglumun dogması oldu.yılın bıtmesıne cok sevınıyorum ve 2009 dan cok umutluyum

bu arada burda sevdıklerı ınsanları kaybeden arkadaslara bassaglıgı dılemek ıstıyorum.aldatılan ve bunu ogrenen arkadaslara da sabır.belkıde olumden sonra ınsanın canını en cok acıtan sey aldatılmak dıye dusunuyorum

Canım annemin trafik kazası geçirmesi...
Omiriliğinin zedelenmesi ve acil ameliyata alınması..
O geçen sürede öldüm öldüm dirildim diyebilirim..
Rabbim benden alsın anneciğime versin diye dua ettim hep..
Şimdi aradan geçen zamanda annecim iyileşti ama ben halen dün gibi hatırlarım..
Nasıl hastahane koridorlarında o gergin bekleyişlerimi,ameliyat esnasında babamdan gözyaşlarımızı saklayışımız,babamın yüüzne gülüp,iyileşecek annemiz,ayağa kalkacak deyişlerimiz(sakat kalma ihtimali vardı çünkü),ameliyat sonrasında annemin bilincinin açılması için hastahane odasında annecim diye haykırışlarımız,ben geldim annem,biz yanındayız demelerimiz,ablamın,abimin,kardeşlerimin sesleri halen kulaklarımda çınlar....
Geride kaldı ama aklıma geldikçe hemen annemi arar sesini duyarım..Rahatlarım,annemin sesi ile yeniden dünyaya gelmiş kadar olurum.
Yani Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın,Rabbim kaldıramıyacağımız acılar vermesin.

2008 e gırerken esıme bu yıla gırmeyı hıc ıstemıyorum keske bu yılı yasamasak demıstım.ıcıme dogmus 2008 de babaannemı ve kayınvalıdemı kaybettım.tum yıl borc odedım.2008 de basıma gelen tek ıyı sey oglumun dogması oldu.yılın bıtmesıne cok sevınıyorum ve 2009 dan cok umutluyum

başınız sağolsun canım allah sabır versin

bu arada burda sevdıklerı ınsanları kaybeden arkadaslara bassaglıgı dılemek ıstıyorum.aldatılan ve bunu ogrenen arkadaslara da sabır.belkıde olumden sonra ınsanın canını en cok acıtan sey aldatılmak dıye dusunuyorum

evet canım ölseydimde bunu yaşamasaydım diyorum çünkü ölünce birkere aldatılınca insan hergün ölüyooo

Canım annemin trafik kazası geçirmesi...
Omiriliğinin zedelenmesi ve acil ameliyata alınması..
O geçen sürede öldüm öldüm dirildim diyebilirim..
Rabbim benden alsın anneciğime versin diye dua ettim hep..
Şimdi aradan geçen zamanda annecim iyileşti ama ben halen dün gibi hatırlarım..
Nasıl hastahane koridorlarında o gergin bekleyişlerimi,ameliyat esnasında babamdan gözyaşlarımızı saklayışımız,babamın yüüzne gülüp,iyileşecek annemiz,ayağa kalkacak deyişlerimiz(sakat kalma ihtimali vardı çünkü),ameliyat sonrasında annemin bilincinin açılması için hastahane odasında annecim diye haykırışlarımız,ben geldim annem,biz yanındayız demelerimiz,ablamın,abimin,kardeşlerimin sesleri halen kulaklarımda çınlar....
Geride kaldı ama aklıma geldikçe hemen annemi arar sesini duyarım..Rahatlarım,annemin sesi ile yeniden dünyaya gelmiş kadar olurum.
Yani Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın,Rabbim kaldıramıyacağımız acılar vermesin.

çok geçmiş olsun canım

benin için 2008 hem güzel hem kötü geçti eşimin arkadaş sitelerine üye olduğunu öğrendim yıkıldım 5ay falan oluyor ama hala kızgınım hem kırgınım ne kadar belli etmesemde kabul edemiyorum kendime yediremiyom çok üzdü çok oyüzden ona eskisi gibi güvenemiyorum iyi olansa hamileyim bebişim cnm hayatta tek varlığım rabbim nasip ederse. tek tesellim.....

2008 yılı benim için güzel geçemedi.Canım anneannem vvefat etti.tontonumuzu kaybettik...Zaten hiç bir zaman sıcak ilişkiler kuramadığımız eşimin ailesiyle dahada resmileştik.hatta mecbur kalmadıkça görüşmedik.Umarım 2009 herkes için güzel geçer.

Back