tşkler canım Yeşimcim biz geçen hafta kontrolümüzü olduk sonuçta hemen çıkıyor ultrason gibi zaten çok şükür masum üfürümmüş geçermiş hasta oldugunda duyulurmuş. genelde bebeklerde olurmuş doguştan.aslıcım geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
tşkler canım.geçmiş olsun canım
Aynurcum merhaba canım sayfayı açmıştım ama bakamadan ogluşum rahat bırakmadı onu uyutup öylelikle gelebildim nasılsınız canım ogluşlarımız nasıl.aslı merhaba
fikriye merhaba canım geçen gece naptınız öyle
önce anlamadım sonra yatağın altında deyince ne güldüm
ama tabi sen o an kimbilir nasıl şok yaşadın ohaoldumsmile
Fikriyecim ince düşünceli arkadaşım ayy olurmu hiç öyle şey tabiki gidecektin hatta ben tam yazdım sana sen önce yazıp çıkmışsın bence uykun dagılmadan sende gidip yat istersen diyecektim ki sen gidiyorum yazmışsın. iyi yaptın canımcım.iyi akşımlar Aslıcım yine tek biz varız galiba.Burcu ve aynur gelip gitmişler.
Canım akşam için kusurama bakma ama Sanberk uyanıp ağladı ben de hemen yanına gitmek zorundaydım.
Bugün nasıl geçti neler yaptınız,
Burcu hoşgeldin canım.fikriye merhaba canım geçen gece naptınız öyle
önce anlamadım sonra yatağın altında deyince ne güldüm
ama tabi sen o an kimbilir nasıl şok yaşadın ohaoldumsmile
teşekkür ederim canım.Ben nöbetteyim demiştin.Canım niye gece nöbettesin ben anlamadım.Fikriyecim ince düşünceli arkadaşım ayy olurmu hiç öyle şey tabiki gidecektin hatta ben tam yazdım sana sen önce yazıp çıkmışsın bence uykun dagılmadan sende gidip yat istersen diyecektim ki sen gidiyorum yazmışsın. iyi yaptın canımcım.
Burcu hoşgeldin canım.
teşekkür ederim canım.Ben nöbetteyim demiştin.Canım niye gece nöbettesin ben anlamadım.
canım ne olsun cumartesi eşim istanbuldaydı bende de annem vardı o olunca egenin tüm yükünü alıyor benden sağolsun bende temizlik yaptım. bugünde bol bol gezdik egeyi yine biraz annemlere bıraktık :) bi yemek yedik yarın pazartesi bende eşim işe gideceği için sendrom yaşıyorum evde bana cok yardımcı oluyor bayanssulusmile