2008 Anneleri

aslıcım geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
tşkler canım Yeşimcim biz geçen hafta kontrolümüzü olduk sonuçta hemen çıkıyor ultrason gibi zaten çok şükür masum üfürümmüş geçermiş hasta oldugunda duyulurmuş. genelde bebeklerde olurmuş doguştan.
geçmiş olsun canım
tşkler canım.
Aynurcum merhaba canım sayfayı açmıştım ama bakamadan ogluşum rahat bırakmadı onu uyutup öylelikle gelebildim nasılsınız canım ogluşlarımız nasıl.

iyi akşımlar Aslıcım yine tek biz varız galiba.Burcu ve aynur gelip gitmişler.
Canım akşam için kusurama bakma ama Sanberk uyanıp ağladı ben de hemen yanına gitmek zorundaydım.
Bugün nasıl geçti neler yaptınız,

fikriye merhaba canım geçen gece naptınız öyle
önce anlamadım sonra yatağın altında deyince ne güldüm
ama tabi sen o an kimbilir nasıl şok yaşadın ohaoldumsmile

Merhaba canım,ay hiç sorma şimdi ben de gülüyorum ama dün kabus görüyordum sandım.Sanberkin nefes alıp vermesi duyordum ama onu göremiyordum..beşikte yoktu yatakta yoktu,yerde de yoktu....meer yatağın altındaymış.EEE tozları silmiş en azından.boshayallersmile

Fikriyecim ince düşünceli arkadaşım ayy olurmu hiç öyle şey tabiki gidecektin hatta ben tam yazdım sana sen önce yazıp çıkmışsın bence uykun dagılmadan sende gidip yat istersen diyecektim ki sen gidiyorum yazmışsın. iyi yaptın canımcım.
Burcu hoşgeldin canım.

teşekkür ederim canım.Ben nöbetteyim demiştin.Canım niye gece nöbettesin ben anlamadım.

nasıl gitsin Burcucum yarın iş günü şimdiden pazartesi sendromu yaşıyorum. koşturmaca başlayacak. kızlar sizlere soracaklarım var ozan ege hiçbirşey yemiyor iki gündür zorla biberonla süttü muhallebiydi falan verebiliyorum ne yapacagımı şaşırdım sizde durumlar nasıl eylül anneleride aynı şekilde anlatıyorlar sürekli. canım çok sıkılıyor açıkçası.

Burcu sen nasılsın canım.siz neler yaprnız hafta sonu.Biz bu hafta sonun akşamları hep misafirliğe gittik.Yorulum biraz.Yarın bir yere gitmeme herhalde.biraz evde oturcam

teşekkür ederim canım.Ben nöbetteyim demiştin.Canım niye gece nöbettesin ben anlamadım.

Fikriyecim dün gece pek uykum yoktu ozan egeyle gündüz uyumuştum ki bilerek uyudum gece uyumayayım biraz okul işlerim vardı onları yapayım diye çocukların notlarını girdim milli egitime o yüzden uyumayacagım ben nöbetteyim sitede demek istedim şekercim boshayallersmile

amann canım iştah konusu benide iyice çileden çıkarmaya başladı ısrar etmek istemiyorum ama hiç bir şeyde yediremiyorum özelliklede kahvaltı etmiyor bir çok şey denedim ama ama ne yapacağımı bende şaşırdım

Burcucum sizin nasıl gidiyor hayat.
Fikriyecim biz bugün yine ogluşumla güzel bir ögle uykusu çektik bu hafta sonu hiç iş yapmadım geceleri hariç, uykudan kalktıktan sonra babamız hadi dışarı çıkalım dedi maltepe carfoura gittik epey bir gezdik ogluşuma ciciler aldık seven hillde indirim var ve güzel şeyler var haberiniz olsun arkadaşlar. sonra eve geldik ev işleri derken gece oldu.birazdanda yatarım malum yarın iş var.

canım ne olsun cumartesi eşim istanbuldaydı bende de annem vardı o olunca egenin tüm yükünü alıyor benden sağolsun bende temizlik yaptım. bugünde bol bol gezdik egeyi yine biraz annemlere bıraktık :) bi yemek yedik yarın pazartesi bende eşim işe gideceği için sendrom yaşıyorum evde bana cok yardımcı oluyor bayanssulusmile

Sorma burcu canım bizde aynı pişmiş yumurta sevmiyor diye, peynirli sütlü omlet, yada kıymalı omlet,soganlı omlet hergün degişik şeyler yapıyorum,sütaşın süzme yogurdunu sütle ezip çok sulu olmayacak şekilde tereyagını iyice kızdırıp içine atıyorum degişiklik olsun diye, yanına zeytin ıhlamur yada doğadanın meyve çayı var çocuklar için ondan yapıyorum yine degişiklik olsun diye ama yok yemiyorda yemiyor ne yapacagımı şaşırdım valla yemiyor diye çok üzülüyorum.

hepinize iyi geceler arkadaşlar egeye mamasını verip bende yatacağım bu aralar erken uyanıyor oğlum

Anneler hep öyle Burcucum benimde 2 hafta önce biliyorsun annem yanımdaydı çok bunalmıştım işleri yetiştirememekten yorulmuş annem geldi sagolsun azıcıkta olsun dinlendim ev işleri yemekti ozan egeydi herşeyi anneme yükleyivermiştim farkında olmadan annem benim birazda yerinde duramayan iş yapmadan duramayan birisidir onun için herşey vız gelir maşallahı var çok rahattım inşlah tatilde memlekete gidecegim biraz ordada dinlenirim kardeşimde var ozan egeyle çok güzel ilgilenirler.

Aslıcım ben temuzz anneleri takip ediyorum onların durumu da aynı,sanberk de iyi besleniyor ama son 2 hafta yemeyi azaldı.Belki de büyüdükleri için daha az yemek ihtiyacı var,veya yeni bir diş dünemi geldi gibime geliyor.Hava da bi garip bi soğuk bi bahar gibi bence bundan da etkileniyorlar.Bide sanberk günde dışırıya çıkmasa daha yemek yiyor.

aslıcım ben yedirebildiğim gün 1 tane bıldırcın yumurtası yediriyorum tabi yerse yanında içecek olarak kurutulmuş papatya aldım onunla cay hazırlıyorum içine cok az tarcın ve bal ekliyorum onu seviyor dilimlenmiş zeytin aldım tabağına koyuyorum oynayarak bir kaç tane yiyor

Burcu sana iyi geceler canım.
Yemek konusu gelince bu son zanlarda sanberk de oturup yeemz bir top veriyorum onunla oynarken yidiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…