Merhaba Aslıcım,Nasılsın canım?
Ben gece gece şok geçirdim.Sanberki uyuturken ben de uyumuşum.Şimdi uyandım uyanır uyanmaz hemen beşiğe baktım üzerine örtülümü diye ama sanberk orda yoktu ama ben hala nefesini duyuyordum,yanımda da yoktu.....en sonunda yatağın altında buldum mışıl mışıl uyor.....artık kendime hiç güvenim kalmadı ya.....
yok canım düşmemeiş O onu çok yapar yataktan kalkar bir yere gitmek ister de ama çok uykulu olunca hemen yatağın yanında yatıveriyor ama bu sefer yatağın altında buldum garip oydu.Ne yapacam bu çocuğu bilmem.Rüyasında mı gezecek acaba...
ayy amann canım düştü zannettim biran için. belkide tam uyumamıştır sen uyuyup kalmışsındır canım olabilirmi.
Çok geçmiş olsun canım,önemli bir şey olmadığına sevindim.Evet hafifi bir hastalık bile kalbe çok etkilermiş.Hasta olduğumuzda çok dinlemek lazımmış yoksa kalbimize büyük zarar verebilirmişiz.Bir arıştırmaya göre hasta olup da işe gidenler kalble sağlık sorunları yaşıyormuş.Nezne olunca bile evde yatıp geçmesini beklemek gerkiyormuş..ama nerdeeeeeeeeeeeeeFikriyecim tşk ederim. Ozan Egeye kalp ekosu çekildi o yüzden yazmışlardı arkadaşlar. doguştan beri vardı drumuz duyuyordu masumdur demişti bir ara duymamıştı geçti zannettik geçen hafta hasta oldu götürdüm dra tekrar duydu tetkik istedi eko yani. çarşamba günü randevumuz vardı çocuk kardiyologunda masum üfürüm dedi genellikle bebeklerde olur dedi ve geçermiş hasta oldugunda duyulurmuş.
tşkler fikriyecim senle benden başka kimse yok. bende ögrenci notlarını giriyorum burayı da takip ediyorum.
Fikriyecim yok niye tutasınki canım ben hem buraya bakıyorum hem işimi yapıyorum asıl senin uykun daha fazla kaçmadan sende yatıp dinlen istersen canım Sanberk sabahları erkenmi kalkıyor bilmiyorum ama.
geçmiş olsun canımFikriyecim tşk ederim. Ozan Egeye kalp ekosu çekildi o yüzden yazmışlardı arkadaşlar. doguştan beri vardı drumuz duyuyordu masumdur demişti bir ara duymamıştı geçti zannettik geçen hafta hasta oldu götürdüm dra tekrar duydu tetkik istedi eko yani. çarşamba günü randevumuz vardı çocuk kardiyologunda masum üfürüm dedi genellikle bebeklerde olur dedi ve geçermiş hasta oldugunda duyulurmuş.