2008 Anneleri

kızlar yanlış anlaşılma oldu sanırım onur emmeyi 1 yaşında bıraktı ben de emzikten bahsediyorum

yagmurcum sende bendensin süte alışmıycak diye memeyi bırakamıyorum ne yapacağız bilmiyorum benim kızım iştahlı bir çocukta değil

Aynrcum çok tatlı çıkmış maşşallah senin yaramazlar...bu arada saçları gür görünüyo merak ettim hiç kestirdinmi...ben daha hiç kestirmedimde....
üzülme burcucum senide misafir ederiz canım buyur gel...bol bol gezdiririz seni...olmaz mı?

aynurcum fotorafa bakınca ne kadar şanslı olduğunu düşündüm.

buara kızlar aynur öyle asık suratlı değil,hatta çok neşeli ve gülen yüzlü.Aaaaaaaaaaa bi de çok öemli 3 cocgun annesi değil zanedeceksiniz o kadar güzelki...kocası çooooooooook şanslı.

sen cağırırsında ben gelmez miyim
insallah bi gün olur

sİze gÜzel bİ haberİm var aİlemİze yenİ bİ bebek gelİyo yengem hamİleee

tebrik ederim canım

ben yatabilir miyim sabah erken kalkacağım
ve cok uykum geldi
bu arada kan şekerim diye diye yemekten kilo almışım olacağı buydu

hiihhiih sen miydin bizim canımızı yemek çektiren gece gece oh olsun zemuszemus

burcucum hayırlı olsun sağ salim annesi kucağına alır kızımı kucağıma aldığım günü hatırladım sanki daha önce hiç yaşamamış gibiydim nasıl bir huzur kaplamıştı beni

yeşim yamur sanırım sütten kesmeden süte zor alışırlar.bak bir temüz annesi önce gündüz emzirmeyi braktı daha sonra gece de azıltı ve bebeği bu şekilde süt içmeye başladı.ilk baştan içine kakao koyarı yavaş yavaş kako miktarı azaltı ve şimdi bebeği süt içiyor.

yagmurcum sende bendensin süte alışmıycak diye memeyi bırakamıyorum ne yapacağız bilmiyorum benim kızım iştahlı bir çocukta değil
Aynen Yeşimcim aynen bizimkide çok iştahsız...sürekli meme meme diye geziyor...yiyor aslında günde 5 öğün mutlaka veriyorum ama azar azar yiyor...toplasan günde küçük bir kase çorba,yarım kase yoğurt,yarım kase meyve püresi,çeyrek kasede kahvaltı karışımı anaca yiyor...bazen bunların yarısını anca yiyor..dr memeye bağlıyor bi problem yok diyor..

ayyyy fikriyecigim saol inan sende çok tatlısın ben insanları bir görüşte anlarım senin fotografında dahi demiştim canlı görünce iyice anladım arkadaşım kalbinin güzelligi yüzüne vurmuş çok iyisin

bence da gayet iyi yiyor aslında emen bi cocuk olmasına rağmen

Aaaaaaaaaaaa...gerçekten kolay olmuş...bende deneyeyim bari...önce gündüz mü kesmek gerekiyomuş bilmiyordum...hemen denemeye başlıyacam ..kakao bildiğimiz kakao değilmi...nesguik falan değil...

bende önce gece emzirmelerini kestim
süt verdim hemen kabul ettiii hiç yadırgamadı sonra da gündüz emzirmeye devam edecektim aslında ama 4 ay filan daha gündüz emdi sonra bıraktı kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…