2008 Anneleri

ohhh burcucum iyi olmuş götürüyordun valla

yagurcum bende hiç kestirmedim saçlarını

ay canım çok incesin.bak şimdi burda gözyaşları dökecez.beni biri durdursun yoksa ağlarım.lülülülülülü ama canım sen fotoraflardan daha güzelsin ve canlı olunca daha sıcak geldin bana.Seninle tanışmama gerçekten çok sevindim.
Arkadaşlar umarım sizinle de görüşürüz.sizi görmesem de çok yakın hissediyorum ve hepiniz iyi insan olduğunuza inaniyorum.:gitme:

aynen katılıyorum canım yorumuna opuyorumnanaktan

canlarım hepinize iyi geceler

iyi geceler canım tatlı rüyalar

iyi geceler burcucum

fikriye bize yazıcaksın diymi ordan... bakın bir foto daha sizde koysanıza yaaaaa

ıyi geceler burcucum ..yeni bebişinizde hayırlı uğurlu olsun...
Fatmacım kafam karıştı şimdi gecemi kessem önce bilemedi...bence gündüz kesmek mantıklı...en azından yemek yer...bilemedim ama yinede...doktoramı sorsam acaba...

ben kakao çilek ne varsa denedim aç karınla bile anında anlıyor sütlü çorba bile yemez dr biri internette okudum dondurmay yavaş yavaş sut ekleyerek alıştırabılirsiniz yazmış onu deniyeceğim

canım benim ilk önce gece kesmemin nedeni gece çok sık uyanıp 20 kez filan devamlı emmek istemesiydi tabi o kadar emince süt de kalmıyordu doymuyordu iyice ağlıyordu bende kesip süte başladım bu yüzden gündüz de birikince emziriyordum gece uykusu düzene girmesi için önce geceyi kesmiştim

kızlar buluştunuz sa uluşma resmi koyun da görelim güzelliğinizi

Aylık traş ha.....bizimki hala okadar bebekki gözümüzde kıyamıyorum ben...daha doğrusu kesilmiş saçlarla çocuk gibi duracak istemiyorum..nedense....yanlış belki ama...

canım aynur bulgaristandan mı diyorsun.bu sefer büyk ihtimalle neti açmaycam çünkü fazla kalmayız en fazla 10 gün falan.ve 30leve vermek istemiyorum açıkçası.

yamurcum Kaan iştahsız diye ben sana gündüz kes derim bu şekilde bir süre sonra biraz daha iyi yemeye başlar.daha sonra geceyi de kesersin.Aslında bu konuda tam bir fikir yok her bebek farklı ve farklı şekilde sütten kesmesi olr.kimi çok kolay vezgeçiyor kimi çok zor ama 1 kesin birşey var ne kadar geç o kadar zor.

Söyleyin çabuk ne saklıyosunuz bizden...aşkolsun size....

tamma be tamam çatlamayın.msn diye bişey var canlarım ha işte o bildiğiniz msn kamerayı açıyorsun ve karşındakini görüyorsun.:)))))))))))))))))))))))9:roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…