tesekkür ederim canımburcuuuuu şimdi seni andık iyi insan lafının üstüne gelirmiş
yeşim aynen eymende öyle oldu ishali başladı ilaçla bile geçmedi dr. götürdük tahlillerde birşey çıkmadı megerse çocuk azı dişi çıkarıyormuş kesin sizdede öyledir
Canım benim Sanberki eğlenmesine çok sevindim...iyi gelmiştir yaramaza bol bol dağıtmıştır artık....biz oradan bıktık artık gitmiyoruz...şu ara favori mekanımız FORUM İSTANBUL...ikea nın tam karşısı...muhteşem biryer...ikeanın havası söndü onun yanında...ilk katta e-bebek var içini bir görsen raflardaki tüm oyuncakların aynısını parka alanları yapmışlar çouklar oynuyor...salıncaktan tutta kaydırağa kadar herşey var...Jokerland var mesela...her katta çocuk parkı var...öyleki gözlükçü dükkanları bile gözlükçünün içüne çocuklar için çimli park alanı yaptırmış...bayıldık...mutlaka gitmelisin...biz gidince en az 4 saat oyalanıyoruzda zor eve getiriyoruz Kaanı...
canım ne aşısı olcak.işte ne konuştuk.ben bebek ve cocuk psiholoji hakında kitap arıyorum,sizin önerlerinizi bekliyorum.neler kaçırdım bakalım
ama benim erken yatmam lazım sabah doktora gitcez egenin aşısı var
haluk yavuzer önerebilirmcanım ne aşısı olcak.işte ne konuştuk.ben bebek ve cocuk psiholoji hakında kitap arıyorum,sizin önerlerinizi bekliyorum.
bizde maflor kullandık canım aynısı birde probiyotik yoğurtlardan yedirdim ama nara duyduğum iyi oldu fikriyecim sağol bu bilgileri nerden buluyorsun canım
tesekkür ederim canım
aklınıza gelmem ne güzel
seviyorum ben sizi yaaa :asigim:
canım oyun ekmek gibi su gibi bi cocuk için ve onunla geçirdiğin zaman da tabiibizim burda bowling salomu var çocuklar için trenler lunapark gibi yapışlar annem varken götürdük çoook gürültülü çok korktular onlar için çok üzülüyorum uğluşlarım kaliteli zaman geçirsin mutlu olsunlar istiyorum ama 3 tane olmalarıda bizi çok engelliyor yeni mail gelmişti poyun bebekler için inanılmaz faydalıymış