2008 Anneleri

tesekkür ederim canım
aklınıza gelmem ne güzel
seviyorum ben sizi yaaa :asigim:

Fatmacım seninki yine babanın ve senin peşindeymiş...bizimki sadece benin peşimde babaya pek düşkün değil...ölüyorum artık akşama kadar...babanın eve gelmeside pek bişeyi değiştirmiyor anlayacağın...
Burcucum sende hoşgeldin bu arada...bende haftalardır ilk defa yakaladım bu ortamı...hala şoktayım...

ayy yağmur valla hüngür hüngür ağlayasım geldi benim oğluşlarım hep mahrum bunlardan çocuklar marketten başkayere gitmiyorlar valla inanmazsınız gözlerim doldu çoook üzüldüm oğluşlarım için

ay canım sorma zaten orayı girmeyi düşündük ama ondan önce bu akvariuma gittik zaten daha orda jarjim bitmişti.dedim artık babasıyla oraya gideriz artı gücüm yok dedi.hadi o zamn seninle oraya buluşalım.bi ordaki raflari işgal edelim.kaydirigubbakcemile

neler kaçırdım bakalım

ama benim erken yatmam lazım sabah doktora gitcez egenin aşısı var

neler kaçırdım bakalım

ama benim erken yatmam lazım sabah doktora gitcez egenin aşısı var
canım ne aşısı olcak.işte ne konuştuk.ben bebek ve cocuk psiholoji hakında kitap arıyorum,sizin önerlerinizi bekliyorum.

bizim burda küçük bi alışveriş merkezi var
içinde de oyun evi ama cok kaliteli bi mekan değil
inanın oraya gitmek bile biizm için bi lüks

kızlar bende nasıl memeyi bıraktırıcam diye kara kara düşünüyorum çok düşkün ne yaptıysan normal sütte aptamilde içmiyor büyüdükçe daha zor oluyor alışkanlıklarından vazgeçmek benimki emzik hiç almadı

valla aynı şeyler bizim için de geçerli hiç bi yere gidemiyoruz

bizde maflor kullandık canım aynısı birde probiyotik yoğurtlardan yedirdim ama nara duyduğum iyi oldu fikriyecim sağol bu bilgileri nerden buluyorsun canım

ahmet marankini şifalı bitki kitabım var,ama ben daha orta okuldayken bitkilerle ilgilendim.başka da kitaplarım var öyle okurum onlar ve gerekenleri not ederim.birçok internetten araştırdım.mesela su sezondeki meyveler sebzeler neye ne iyi gelir falan.

canım biz burda yokken aşı olamamıştık ya onun için sanırım doktor söylemişti bu aydan için aşımız var diye yarın gideceğiz bakalım bundan sonra ki 18. ayda sanırım

bizim burda bowling salomu var çocuklar için trenler lunapark gibi yapışlar annem varken götürdük çoook gürültülü çok korktular onlar için çok üzülüyorum uğluşlarım kaliteli zaman geçirsin mutlu olsunlar istiyorum ama 3 tane olmalarıda bizi çok engelliyor yeni mail gelmişti poyun bebekler için inanılmaz faydalıymış

kızlar keşke benim oğlumda emseydi de bende nasıl bıraktırcam diye düşünseydim (

Aynurcum canım benim ya öyle söyleme bizide üzüyosun burda...gel diyoruz gelmiyosunda....hem anlattığım yer çok büyük çok karışık boşver senin üçüzler kesin kaybolur (aklın kalmasın diye böyle diyorum) bizimkini bile biz zor zapteddik hangisine koşacağını şaşırdı çocuk...bakarsın kısmet olur yolun düşer ısatanbula götürürüz senide arkadaşım dert ettiğin şeye bak...
Fikriyecim seninle kesin orda buluşalım...orda hem sıkılmazlar hemde mağaza çok beraber bakınırız çoculardan vakit kalırsa....

canım oyun ekmek gibi su gibi bi cocuk için ve onunla geçirdiğin zaman da tabii
vee oyuncaklar ... ama oyuncak derken bilirsiniz evdeki her şey oyuncak onun için ne kadar farklı mekan ve eğitici oyuncak sunarsak o kadar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…