2008 Anneleri

kızlar keşke benim oğlumda emseydi de bende nasıl bıraktırcam diye düşünseydim (

yok be canım memem değl emziği nasıl braktırcaz diye düşünüyoruz.sanberk emziğie meme diyor da..hem de ben ögretmedim ya kendisi öyle demeye başladı.herhalde duydu bir yeden.

saol yağmurcum inşallah

fikriyecigim benim yazımdan oldu loş ışıkta yazıyorum bana mail geldi dedi oyun bebkler için çok önemliymiş gelişim için

canım haftaya biz bulgarisatagideriz allah izin verirse.ama onda önce pazar günümüz boş eğer musaitsiniz gidelim oraya.

yok be canım memem değl emziği nasıl braktırcaz diye düşünüyoruz.sanberk emziğie meme diyor da..hem de ben ögretmedim ya kendisi öyle demeye başladı.herhalde duydu bir yeden.
yok canım sana demedim onu :))
sanırım bls ve fatmaydı bıraktırmak isteyen

sende bendensin biliyorum :))

benim eymenle burak emzikle uyuyor (zor alıştırdım ) ama onları takıyorum asıl onur biberonla uyuor o beni düşündürüyor nasıl bıraktırıcam size fotolarını koymuşmuyduk lastikli emzikli hallerini

aynurcum seninkilerde paylaşmayı ,kardeş sevgisini . ve daha bir çok şeyi bizimkilerden önce öğrenecek benim kızımda seslerden korkar oldu herhalde buda bir dönem gececek

Bizimki sesede gürültüyede alıştı artık...dediğin gibi kaliteli mekanda kaliteli vakit geçirmek önemli...bu dediğim yerde (e-bebek) playskol un vede fisher prishe nin tüm oyuncaklarını anneler oynatsın çocuklar severse alsınlar diye tek tek dizmişler en az 100 oyuncak vardı...çocuklar dizilmişler masalara yada minderlere oynuyorlar...bizimki zaten 5 dk oynayınca atıyo bir oyuncağı..almama gerek yok artık ...oarayı gideriz oynar eve geliriz ...evde zaten oynamıyo...

saol yağmurcum inşallah

fikriyecigim benim yazımdan oldu loş ışıkta yazıyorum bana mail geldi dedi oyun bebkler için çok önemliymiş gelişim için

kosura bakma canım.tabı canım ama onlar zaten oyun buluyorki kendine 1 dk boş kalmıyorlar.zaten sizinki o yönde eksik kalmaz zaten 3 taneler birşekilde oyun oynuyorlar.

kızlar cok geç yazoyorsunuz ya ben yatıcam şimdi
calıştırın biraz parmakları

Bende memeden kessem diye düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilemiyorum...süte alıştıramam diye cesaret edemiyorum açıkcası....

yağmur sus sus daha fazla anlatma ben de ağlayacağım şimdi biz bunların hepsinden mahrumuz mafoldumben

sıze gÜzel bı haberım var aılemıze yenı bı bebek gelıyo yengem hamıleee

sanberk de öyle dışırdan seslerden korkmaya başladı.ama duyduğu sesleri hep bildiği seslere bağladım ben ve hep ak arba motor süpürge deyip gösteriyorum ve baya rahatladı.Bu dönemde bilmediğ seslerden korkarlarmiş.geçiciyimiş.

ınşallah fıkriyecim gidelim şimdilik engelimiz yok...yalnız geçen hafta biz pazar gittik eşim arabayı tam 1.5 saate zor parketti...tüm ıstanbul ordaydı diyebilrirm...aşırı trafik vardı girişinde...

burcu ne güzel canım,aileniz genişliyor. annalı babalı bir bebek büyüsün hayırlı evlat olsun.

ben yatabilir miyim sabah erken kalkacağım
ve cok uykum geldi
bu arada kan şekerim diye diye yemekten kilo almışım olacağı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…