- 7 Eylül 2009
- 2.447
- 12
hoşbulduk yeşimcim (doğru hatırlıyorum dimi ismini)burcu hoşgeldin canım aynurcum sen nerde oturuyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk yeşimcim (doğru hatırlıyorum dimi ismini)burcu hoşgeldin canım aynurcum sen nerde oturuyordun
kızlar keşke benim oğlumda emseydi de bende nasıl bıraktırcam diye düşünseydim (
Aynurcum canım benim ya öyle söyleme bizide üzüyosun burda...gel diyoruz gelmiyosunda....hem anlattığım yer çok büyük çok karışık boşver senin üçüzler kesin kaybolur (aklın kalmasın diye böyle diyorum) bizimkini bile biz zor zapteddik hangisine koşacağını şaşırdı çocuk...bakarsın kısmet olur yolun düşer İsatanbula götürürüz senide arkadaşım dert ettiğin şeye bak...
Fikriyecim seninle kesin orda buluşalım...orda hem sıkılmazlar hemde mağaza çok beraber bakınırız çoculardan vakit kalırsa....
yok canım sana demedim onu :))yok be canım memem değl emziği nasıl braktırcaz diye düşünüyoruz.sanberk emziğie meme diyor da..hem de ben ögretmedim ya kendisi öyle demeye başladı.herhalde duydu bir yeden.
bizim burda bowling salomu var çocuklar için trenler lunapark gibi yapışlar annem varken götürdük çoook gürültülü çok korktular onlar için çok üzülüyorum uğluşlarım kaliteli zaman geçirsin mutlu olsunlar istiyorum ama 3 tane olmalarıda bizi çok engelliyor yeni mail gelmişti poyun bebekler için inanılmaz faydalıymış
saol yağmurcum inşallah
fikriyecigim benim yazımdan oldu loş ışıkta yazıyorum bana mail geldi dedi oyun bebkler için çok önemliymiş gelişim için
yağmur sus sus daha fazla anlatma ben de ağlayacağım şimdi biz bunların hepsinden mahrumuz mafoldumbenBizimki sesede gürültüyede alıştı artık...dediğin gibi kaliteli mekanda kaliteli vakit geçirmek önemli...bu dediğim yerde (e-bebek) playskol un vede fisher prishe nin tüm oyuncaklarını anneler oynatsın çocuklar severse alsınlar diye tek tek dizmişler en az 100 oyuncak vardı...çocuklar dizilmişler masalara yada minderlere oynuyorlar...bizimki zaten 5 dk oynayınca atıyo bir oyuncağı..almama gerek yok artık ...oarayı gideriz oynar eve geliriz ...evde zaten oynamıyo...