2008 Anneleri

bulgaristanlımısınız fikriyecim

evet canım ben bulgaristanlıyım,farkındaysın kurduğum cümleler biraz karışık ve komik olabilir bazen ama olsun siz bana alıştınız.Başka seçeneğiniz yokki:))))))))))))))))))

kızlar arada oğlanlara gidip geliyorum hepsine mama verdim geldim eymeni uyumak istemiyor daha doğrusu uykusu varda ağşıyor

Hakılsın fikriyecim ne kadar geç o kadar zor...dr aylık kilosuna göre karar vericez demişti 18 aylıkken kontrolümüz ve aşımız var oa azamana kadar bekleyim diyorum bakayım dr ne diyecek...ama o azamana kadar en azından gündüzleri azaltayım..bizimkinin gece uykusu düzenli çünkü..ben bol bol yiyip süt içtiğim için sütüm yetiyor o yüzden sorun olmuyor...
Bu arada arada kaynadı fikriyecim hadi dökülün çabuk ne zaman oldu bu buluşma...

canım şey sormuşsunuz.arkadaşım il baştan sütüne neskuik koyardı daha sonra kako sanarim tatlandırmak için bal kayar.yarın sorarım bi bakalım o ne tavsye eder.

bende selanik göçmeniyim dedem zamanında balıkesire gelmiş yerleşmiş

canım akşam kk hizmet dışı oldu cevap veremdim san.Selanik bizden uzak sayilmaz 2 sat yol daha gitmedim kısmet ise yazın gitmeyi düşünüyoruz çok güzel bir şehir duyduğuma göre.:dance:

canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Fatmacım bu supravit vitaminmi bizdede nutri-zinc ile zincomega var ozan ege yine iştahsızlaştı eger faydası varsa birde ondan deneyelim diyecektim.
aynurcum geçmiş olsun neden oluyormuş acaba ben seven seans kullanıyorum ankaradaki dr verdi 2şise bitti ben memnun kaldım
sevenseans nasıl bir ilaçtırr arkadaşım siz onun faydasını görüyormusunuzz bilgi verirseniz sevinirim güzel anneler.
sİze gÜzel bİ haberİm var aİlemİze yenİ bİ bebek gelİyo yengem hamİleee
canım hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almak nasip etsin.
görük canım gördük ay biz de bizim çocuklarımızdan şikayetçiyiz.Bundan sonra sanberk yaramaz diye ağzımı açmam ayip olur bence.kaydirigubbakcemile
maşallah pek şekerler aynurcumm resimleriniz çok güzel çıkmış.
dün gece uyuyup kalmışım ama çok şey kaçırmışımm herkes burdaymışş ne güzel sohbetler edilmiş. bu gecede gelin hanımlarrr birde bakıyormuşunuz yine ben gelemiyormuşum:kedi:
kızlar birşey soracagım size fikirlerinize ihtiyacım var yaklaşık iki üç gündür ozan ege geceleri kalkıyor ve bir iki saat ayakta kalıyor yatakta oraya buraya dönüp duruyor konuşuyor ama yataktan kalkmıyor.sebebini bir türlü anlayamadım. ne olabilir. şimdi gün içerisindeki durumlarımızı anlatayım sabahları 8.30da 9da kalkar 11.30-12.00 gibi ögle uykusuna yatar 2,30-3 saat uyur gecede 9.30-10.30 gibi geri yatar ve bir haftadır annemle yatıyor normalde ben hep ozanın odasında yatıyordum ama anneannemiz gelince o yatıyor şimdi geceleri uyandıgında ben yanıma alıp yatırırdım geceleri bir kere falan uyanıyordu bazen böyle uyanmaları oluyordu ama öyle uzun süreli degil. şimdide annemle yatıyor. yeni dişlerimizde geliyor,acaba sebebi gündüzleri çok mu uyuyor, dişleri çıkıyor ondan mı yoksa anneanne ile yattıgı içinmi bir türlü çözemedim. birde gündüzleri biraz daha geç yatırıp azmı uyutsam ne yapacagımı bilemedim. annem gittikten sonrada böyle olmaya devam ederse okula uykusuz gidecegim ve benim için felaket demektir.biliyorum güzel annelerim biraz çok soru sordum ve uzun oldu ama kusuruma bakmayın. opuyorumnanaktan

aslıcım onurda normalde tüm gece hiç uyanmadan uyurdu ama bir haftadır her gece uyanıp ağlıyor süt istiyor hiç istemeyen çocuk bende şaşırdım kaldım gece gece kalkıp süt yapıyorum ben getirene kadar da bas bas bağırıyor aşağıda kaynanamlar filan uyanıyor onur ağlıyor diye bende bi çare bulamadım valla canım

supravit vitamin bildiğin a c d b vitaminleri var içerisinde bizim dr verirken iştah açar demişti onurda hastaydı bişey yemiyordu şimdi hastalığı geçti yemesi de düzeldi ama ilaçtan mı yoksa hastalığı geçtiğği için mi yoksa ben işten ayrıldım diye mi düzeldi tam anlamış değilim babaannesinde herleyi zzar zor yiyordu şimdi çok şükür gezmeden yedirebiliyorum

Fatmacım inan bende şaşırdım bugün nasıl olacagız bakalım supraviti bende alıp deneyeyim bir canım belki bize faydası olur.gerçi yememe sebepleri birçok şey olabilir ama bilmiyorum deneye deneye bulacagız artık tşkler canım.

Aslıcım sanberk de bu kadar uyuyor canım.bence fazla uyumuyordur.!0 aylıgından beri gece nobetler olurmuş bebeklerde.Dönem dönem 3 yaşina kadar görülebilir.Nedeni ise gün içinde yaşadıklardan çok etkileniyorlar,herşey yenidir onlar için ve herşeyden heycanlanırlar.Bİr süre sonra kendinden bu gece nöbetler bitiyor.Senin yapabilceğin şey onu tekrar yatırmaya çalışmak.Gece yatmadan önce yaptığınız şeyleri tekrar yapın .Çok alçak sesle şarkılar şöyle biraz kitap okuyun masaj yapabilirsin.Biraz gün içinde yaşıdıkları ilgili konuş onunla.Onun duygularını sen anlatmaya çalış.Mesela balkondan araba mı gördün evet gördün çok heycanlan dimi... gibi konuşursan ona ne hissetiğini anlamayi öğrencek ve rahatlayacaktır.Işığı açma tek gece lambası olsun ve ailede kimse kalkıp bakmasın herkez uyumuş gibi yapsın.Anlat ona şimdi gece ve herkes uyur.Sanberki uyuturken ona herkesin uyumasını anltıyorum...başlıyorum hadi Anne uyudu,bau bau uyudu,mayv mayuv uyudu en sonunda sanberk uydu diyorum,öyle bütün bildiği hayvanların uyduğunu anlatıyorum ve çok rahatlıyor.

Aslıcım benim ilk kullandığım vitamin supravit ve çok memnun kaldım,anberk çok ama çok iştahsızdı,bu şurubu içtiktek sonra iştahı baya açıldı.Ama Ozan Ege diş çıkartıyorsa geçici olarak birkaç iştahsız günleri olur.

iyi akşımlar Yamurcum,tam seni düşünüyordum.Yarın için bir planınız var mı diye sprcaktım.

Çağrını duydum canım ama ben zaten burdaydım...ne var ne yok nasılsın bakalım bugün?

Canım yarın sabaha kaynımlarla ikea ya kahvaltıya gidelim diyoruz...daha doğrusu onlar arayıp davet etti...ordanda forum ıstanbula geçeriz....sende gelebilirsen en azından biraz vakit geçirebiliriz ...aslında biz yalnız gidicektik ama onlar arayınca eşim yok diyemedi...sence nasıl yapalım?

yamurcum.kusura bakma şimdi eşimle konuşuyordum uçak aezalı ve eve ne zamn döneceği belli değil.Yarında evde kapandım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…