bulgaristanlımısınız fikriyecim
bende selanik göçmeniyim dedem zamanında balıkesire gelmiş yerleşmiş
kızlar parktaki halimizi gördünüzmü
canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim..fikriye eşim sormuş vitamini dr. ben demiştim dr. yazdıgıyla özel satılanların arasındaki farkı dr. çok bir fark yok demiş mesela o firmalar çocuk daha rahat içsin diye pekmez esanslı bitki esanlı yapıyorlar bitkisel oluncada devlet ödemiyor demiş zaten herşeyi yiyen sağlıklı çocugada vitamin verip durmak çokta uygun değil demiş balık yagını bile şişe bittikten sonra 15-20 gün vermeyin daha sonra başlayın ağır gelebilir demiş o yüzden polivit yazmış..
onurumun kanında birşey çıkmamış dr. ağız mantarı için ilaç verdi geçmezse tekrar getirin ndeiş ama çok şükür 2 gündür baya iyi
Fatmacım bu supravit vitaminmi bizdede nutri-zinc ile zincomega var ozan ege yine iştahsızlaştı eger faydası varsa birde ondan deneyelim diyecektim.aynurcum geçmiiş olsun mantar mı olmuş onurda neden olabilir ki
bir de bu balık yağını doktor filan vermedi bize siz devamlı kullanıyor musunuz nelere faydası var alıp kullansam mı acaba
bize de supravit verdi dr geçen gün onur hasta olmuştu o zaman vermiş onu içtikçe iştahı biraz düzeldi iki üç gündür güzel yiyor herşeyi
sevenseans nasıl bir ilaçtırr arkadaşım siz onun faydasını görüyormusunuzz bilgi verirseniz sevinirim güzel anneler.aynurcum geçmiş olsun neden oluyormuş acaba ben seven seans kullanıyorum ankaradaki dr verdi 2şise bitti ben memnun kaldım
canım hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almak nasip etsin.sİze gÜzel bİ haberİm var aİlemİze yenİ bİ bebek gelİyo yengem hamİleee
maşallah pek şekerler aynurcumm resimleriniz çok güzel çıkmış.görük canım gördük ay biz de bizim çocuklarımızdan şikayetçiyiz.Bundan sonra sanberk yaramaz diye ağzımı açmam ayip olur bence.kaydirigubbakcemile
aslıcım onurda normalde tüm gece hiç uyanmadan uyurdu ama bir haftadır her gece uyanıp ağlıyor süt istiyor hiç istemeyen çocuk bende şaşırdım kaldım gece gece kalkıp süt yapıyorum ben getirene kadar da bas bas bağırıyor aşağıda kaynanamlar filan uyanıyor onur ağlıyor diye bende bi çare bulamadım valla canım
supravit vitamin bildiğin a c d b vitaminleri var içerisinde bizim dr verirken iştah açar demişti onurda hastaydı bişey yemiyordu şimdi hastalığı geçti yemesi de düzeldi ama ilaçtan mı yoksa hastalığı geçtiğği için mi yoksa ben işten ayrıldım diye mi düzeldi tam anlamış değilim babaannesinde herleyi zzar zor yiyordu şimdi çok şükür gezmeden yedirebiliyorum