Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sağolburcu ne güzel canım,aileniz genişliyor. annalı babalı bir bebek büyüsün hayırlı evlat olsun.
pardon ya ben yanlış anladım o zaman :dilcikar:kızlar yanlış anlaşılma oldu sanırım onur emmeyi 1 yaşında bıraktı ben de emzikten bahsediyorum
ben yatabilir miyim sabah erken kalkacağım
ve cok uykum geldi
bu arada kan şekerim diye diye yemekten kilo almışım olacağı buydu
sen cağırırsında ben gelmez miyimAynrcum çok tatlı çıkmış maşşallah senin yaramazlar...bu arada saçları gür görünüyo merak ettim hiç kestirdinmi...ben daha hiç kestirmedimde....
üzülme burcucum senide misafir ederiz canım buyur gel...bol bol gezdiririz seni...olmaz mı?
sİze gÜzel bİ haberİm var aİlemİze yenİ bİ bebek gelİyo yengem hamİleee
ben yatabilir miyim sabah erken kalkacağım
ve cok uykum geldi
bu arada kan şekerim diye diye yemekten kilo almışım olacağı buydu
Aynen Yeşimcim aynen bizimkide çok iştahsız...sürekli meme meme diye geziyor...yiyor aslında günde 5 öğün mutlaka veriyorum ama azar azar yiyor...toplasan günde küçük bir kase çorba,yarım kase yoğurt,yarım kase meyve püresi,çeyrek kasede kahvaltı karışımı anaca yiyor...bazen bunların yarısını anca yiyor..dr memeye bağlıyor bi problem yok diyor..yagmurcum sende bendensin süte alışmıycak diye memeyi bırakamıyorum ne yapacağız bilmiyorum benim kızım iştahlı bir çocukta değil
:icecream:tebrik ederim canım
hiihhiih sen miydin bizim canımızı yemek çektiren gece gece oh olsun zemuszemus
bence da gayet iyi yiyor aslında emen bi cocuk olmasına rağmenAynen Yeşimcim aynen bizimkide çok iştahsız...sürekli meme meme diye geziyor...yiyor aslında günde 5 öğün mutlaka veriyorum ama azar azar yiyor...toplasan günde küçük bir kase çorba,yarım kase yoğurt,yarım kase meyve püresi,çeyrek kasede kahvaltı karışımı anaca yiyor...bazen bunların yarısını anca yiyor..dr memeye bağlıyor bi problem yok diyor..
Aaaaaaaaaaaa...gerçekten kolay olmuş...bende deneyeyim bari...önce gündüz mü kesmek gerekiyomuş bilmiyordum...hemen denemeye başlıyacam ..kakao bildiğimiz kakao değilmi...nesguik falan değil...yeşim yamur sanırım sütten kesmeden süte zor alışırlar.bak bir temüz annesi önce gündüz emzirmeyi braktı daha sonra gece de azıltı ve bebeği bu şekilde süt içmeye başladı.ilk baştan içine kakao koyarı yavaş yavaş kako miktarı azaltı ve şimdi bebeği süt içiyor.