2008 Anneleri

biz iyiyiz kızlar sağolun hep yaramazlık peşindeyiz artık bi sn dinlenmek yok durmak yok sanki benim ve babasının kuyruğu biz nerdeysek o da orda ne tv seyreder ne oyuncak oynar böyle bi çocuk işte :ecrin_bebek: bu arada bebekken zar zor alıştırmıştım emziğe şimdiyse devamlı soruyor emme meme diye bırakmak biraz zor olacak sanırım

aynen öyle oldu aynurcum ilk defa böyle kalabalık olduk ismim yeşim canım

eymen ishal oldugunda reflor vermiştim dr. vermişti daha önce iyi geliyor

tahlil sonucu temiz cıktı 1 hafta sürdü canım ateş yok halsizlik yok dr ağızdan mikrop almış olabilir dedi

geçmişi okumakla vakit kaybetmeyim kızlar ne kaynatıyodunuz bakimmm

kız bende deniycem fikriye narı hiç denemedim çekirdekli yaa kesin çıkarırlar burak yiyebilir nar çok faydalı birde temizlemesi sıçraması olmasa

ah be canım sorma ben de bu emziği nasıl braktıcam diye düşünüyorum.sanberk tek uyacağı zamn istiyor ama yineden nasıl brakcaz bilmem,yüstelik saçlarımı tutup uykuya dalıyor,hala onu da braktırmadım hep yarın denerim diyorum hep erteledim.

Canım benim Sanberki eğlenmesine çok sevindim...iyi gelmiştir yaramaza bol bol dağıtmıştır artık....biz oradan bıktık artık gitmiyoruz...şu ara favori mekanımız FORUM İSTANBUL...ikea nın tam karşısı...muhteşem biryer...ikeanın havası söndü onun yanında...ilk katta e-bebek var içini bir görsen raflardaki tüm oyuncakların aynısını parka alanları yapmışlar çouklar oynuyor...salıncaktan tutta kaydırağa kadar herşey var...Jokerland var mesela...her katta çocuk parkı var...öyleki gözlükçü dükkanları bile gözlükçünün içüne çocuklar için çimli park alanı yaptırmış...bayıldık...mutlaka gitmelisin...biz gidince en az 4 saat oyalanıyoruzda zor eve getiriyoruz Kaanı...

burcuuuuu şimdi seni andık iyi insan lafının üstüne gelirmiş

yeşim aynen eymende öyle oldu ishali başladı ilaçla bile geçmedi dr. götürdük tahlillerde birşey çıkmadı megerse çocuk azı dişi çıkarıyormuş kesin sizdede öyledir

tahlil sonucu temiz cıktı 1 hafta sürdü canım ateş yok halsizlik yok dr ağızdan mikrop almış olabilir dedi

hm evet canım olabilir yediği meyvelerden ve sebzekerden mikropl kapmış olabilr.veya heryerde sokuyorla bunlar ne bulursalar illa tadına bakcaklar.böyle birşey olması çok normal.ama şükür atlatmışsınız.

bizde maflor kullandık canım aynısı birde probiyotik yoğurtlardan yedirdim ama nara duyduğum iyi oldu fikriyecim sağol bu bilgileri nerden buluyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…