fikriyecim sorma kızım ishaldi yeni geçti kızlar hepinize merhabalar
burcu girmedi nu akşam yarın okuyunca kızar
canım geçmiş olsun,neyi vardı geçtimi peki.nar versen iyi gelir belki.sanberk nardan kabız oluyor hemen.
aynen öyle oldu aynurcum ilk defa böyle kalabalık olduk ismim yeşim canım
aa fikriyecim bunu hiç duymamıştım ii oldu öğrendiğim
ah be canım sorma ben de bu emziği nasıl braktıcam diye düşünüyorum.sanberk tek uyacağı zamn istiyor ama yineden nasıl brakcaz bilmem,yüstelik saçlarımı tutup uykuya dalıyor,hala onu da braktırmadım hep yarın denerim diyorum hep erteledim.biz iyiyiz kızlar sağolun hep yaramazlık peşindeyiz artık bi sn dinlenmek yok durmak yok sanki benim ve babasının kuyruğu biz nerdeysek o da orda ne tv seyreder ne oyuncak oynar böyle bi çocuk işte :ecrin_bebek: bu arada bebekken zar zor alıştırmıştım emziğe şimdiyse devamlı soruyor emme meme diye bırakmak biraz zor olacak sanırım
yamurcun ne olsun canım.hep aynı vallah bu yağmurda biryere gideiyor insan.dün ikeaya gittik seni arıyacaktım ama işin işte diye seni geitemeyecekti.ondan aramadım.Canım orası güzelmiş sanberk resmen ışgaletti,oyuncak ne varsa baktı aldı dağtı.çok eğlenceli ama çok yorucu bir gün geçitdim.Herkez bize baktı tabi herkez büyük bir gülümse ile sanberki izledi.ama bi bana sorun hiç de gülesim yoktu açıkçası:)))))))))))
tahlil sonucu temiz cıktı 1 hafta sürdü canım ateş yok halsizlik yok dr ağızdan mikrop almış olabilir dedi