2008 Anneleri

fatmacım unutuyordum,resimlerimze yçok güzel yorumları yazmışsıniçok teşekkür ederiz teyzesi.

ay sormayın süttek kestikten sonra iyice braktım kendimi ama dikkat etmemiz lazım.Bu çocuklara sağlıklı ve güçlü anneler lazım.

rica ederim fikriyecim gerçekleri yazdım
benim albümler baya önceden artık bigün yenilerini yüklesem ii olacak aslında

rica ederim fikriyecim gerçekleri yazdım
benim albümler baya önceden artık bigün yenilerini yüklesem ii olacak aslında

teşekkürler canım.evet yeni fotorafları eklede biz de bakalım.Tontişin çok tatlı zaten.öpersin benden.Şeniz

aynurcum geçmiş olsun neden oluyormuş acaba ben seven seans kullanıyorum ankaradaki dr verdi 2şise bitti ben memnun kaldım

Hoşbulduk Fikriyecim ...herşey bildiğin gibi işte ...sizde ne var ne yok?

bels seni gördüm şimdi,sen nasılsın hayatım,güzel kızımız Belis nasıl.bu topiğn çiçeği yaramazlık yaptı mı?

canım işmin yeşim di sanırım bende seven seas kullanıyorum....valla bilmiyorum çocugun dili maviye dönmüştü onur biberonla uyuyor sanırım ondan oldu

kızlar bu selamlaşma şey gibi oldu hani baytramlarda falan gidersin herkez birbirine ardısıra nasılsın diye sorarya:))

yamurcun ne olsun canım.hep aynı vallah bu yağmurda biryere gideiyor insan.dün ikeaya gittik seni arıyacaktım ama işin işte diye seni geitemeyecekti.ondan aramadım.Canım orası güzelmiş sanberk resmen ışgaletti,oyuncak ne varsa baktı aldı dağtı.çok eğlenceli ama çok yorucu bir gün geçitdim.Herkez bize baktı tabi herkez büyük bir gülümse ile sanberki izledi.ama bi bana sorun hiç de gülesim yoktu açıkçası:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…