Aynurcum bu kitabı çok tavsiye ediyorum inana her sayfa dolu dolu ilk kez bir ktaptan bu kadar memnun kaldım.Çocukları çok iyi anlatan onlaın dünyasını daha iyiy anlamımıza sağlayan bir kitaptır.Oğlumu tanıma ve anlamm için iyi bir yol gösteriyor.Mutlaka okumalsın canım.
Yağmur fotoraftaki tontiş bebek küçük oğlanmı maşalllah ne ladar da büyümüş öyle maşallah maşallah:)
Canım siz pedagogla danışmıştınız kaan için.Hangi pedagoga gitmiştiniz biz de gitmeyi düşünüyoruz ama hala kime gideyim diye karar veremedim.Özel pedagoglar çok pahalı devlette de hiç bildiğim bir pedagog yok yani bir tavsiye almadım.
Fikriyecim canım.. benim vefakar arkadaşım....fotoğrafı sormuşsun önce ona cevap vereyim fotoğraftaki minik küçük oğlum büyüdü teyzesi 7 aylık oldu artık..fotoğrafta 5 aylıktı gerçi ama şimdi dahada büyüdü maşallahı var...
Pedagog sormuşsun neyi var Sanberk paşanın merak ettim eskisi gibi sık görüşemeyince haberimiz olmuyor malesef umarım ciddi bir sorunu yoktur yaramazın....
Ben biraz araştırdım canım ama dediğin gibi çocuk psikiyatrısi genelde hep özel sgk anlaşmaları pek yok...kısaca özet geçeyim sana ...
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi,Cerrahpaşa,Çapa,Şişli etfal,SSK Erenköy ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi.....bu hastanelerin ayrı ayrı çocuk ruh sağlığı hastalıkları ve çocuk ve ergen psikiyatrisi bölümleri var SGK geçerli ama randevu almak imkansız gibi çok dolu ...istersen telefonları yazarım ayrı ayrı....
Bizim doktorumuz bana Doç.dr Mücahit Öztürk isminde bir çocuk psikiyatrisini önerdi aradım muayenesi 350 lira artı yapılaacak testlerle ilk gidişimiz 1000 lirayı bulur deyince asistanı oradan vazgeçtim...üç beş kere gitsem altından kalkamam dedim...
Yedikule Surp Pırgiç Ermeni hastanesinde Çocuk psikiyatrisi dr. gökhan beye götürdüm ...muayene 110 lira idi ama memnun kaldım daha doğrusu Kaandan çok bana tedavi uyguladı gibi ....ben sakinleşince çocukta düzeldi dahası zamanla alıştı ona olan ilgimiz azalmadığı için doktorundan dediği gibi hırçınlığı kendiliğinden geçti....
Bu arada prof.dr.Sabiha Paktuna Keskini aradım randevu için 7 aydan önce boş randevusu yok dediler ...muayene 225 lira...yeri Eyüpte istersen onunda tlf nu var veririm...
İşte böyle arakadşım şimdilik sorunumuz yok gibi...sadece baba evde olmayınca çok zorlanıyoruz Kaan o zaman çok sıkılıyor çocuk ..Kerem ek gıdaya geçti iki saatte bir kahvaltısıydı çorbasıydı meyvesiydi püresiydi muhallebbisiydi derkn sürekli bişeyler hazırlamam gerekiyor öyle olunca Kaan çok yalnız kalıyor...bu arada birde Kaana ayrı ayrı hazırlıyorum sıra bize gelmiyor inan...ikiz olsalardı daha kolay olurdu aynı yemeği ikiside yerdi şimdi ayrı ayrı çok zorlanıyorum. dahası yetişemiyorum...neyse bizimkiler uyanmadan ben kaçayım makinayı dizip çamaşır sermem gerek canım arkadaşlara selam uzun uzun soramıyorum ama hepinizi öpüyorum sevgiler....