benim de kızım 6 ağustos 2008 de doğdu. bizde de iki sorun kaldı. biberon ve bez. biberonu bırakmıyor. artık biberonun ucunu düşünün paramparça. ne yaptıysam olmadı. pipetler süslü bardaklar.tuvalet konusu da aynı. ne yapacağımı bilmiyorum. okula gitmek istiyor çok. ben de okula gitmek istiyorsan beze değil tuvalete yapman gerek dedim ama cevaba bakın: okula gitmeyecem o zaman
ohh be kızlar sizleri burada görmek ne gzlburayı yanlız bırakmayın neolur
kızzz burcu nasıl ne zaman öğrettin çişi bacımm hallettik demekle olmaz çabuk bize ayrıntıları anlat
kızlar yaaa ben çocuklara 2 gündür biberonda süt vermiyorum bıraksınlar artık diye ama 2 gündür süt içmiyorlar bardagı istemiyorlar...ayrıca onur hala biberonla uyuyor dişleri çürümeye başladı...emzikleride bıraktıramadım sizlerm nasıl bıraktırdınız şu amzikleri biberonu falan
benim de kızım 6 ağustos 2008 de doğdu. bizde de iki sorun kaldı. biberon ve bez. biberonu bırakmıyor. artık biberonun ucunu düşünün paramparça. ne yaptıysam olmadı. pipetler süslü bardaklar.tuvalet konusu da aynı. ne yapacağımı bilmiyorum. okula gitmek istiyor çok. ben de okula gitmek istiyorsan beze değil tuvalete yapman gerek dedim ama cevaba bakın: okula gitmeyecem o zaman