2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa ben çocuklara 2 gündür biberonda süt vermiyorum bıraksınlar artık diye ama 2 gündür süt içmiyorlar bardagı istemiyorlar...ayrıca onur hala biberonla uyuyor dişleri çürümeye başladı...emzikleride bıraktıramadım sizlerm nasıl bıraktırdınız şu amzikleri biberonu falan

benim de kızım 6 ağustos 2008 de doğdu. bizde de iki sorun kaldı. biberon ve bez. biberonu bırakmıyor. artık biberonun ucunu düşünün paramparça. ne yaptıysam olmadı. pipetler süslü bardaklar.tuvalet konusu da aynı. ne yapacağımı bilmiyorum. okula gitmek istiyor çok. ben de okula gitmek istiyorsan beze değil tuvalete yapman gerek dedim ama cevaba bakın: okula gitmeyecem o zaman

aynurcum sorunlar aynı hayatım üzme kendini ama dişler çürümye başladıysa verme diğerlerinede verme ki eşitlik bozulmasın o da kolayca bıraksın .. inek sütü vermiyorum 6 aydır falan biberon da devam sütü içiyo alerjisi var sütede bi altı ay içti sorun yoktu gene tepti bizde devam mamsı veriyoruz 3 numarası.. ama şükürler olsun rabbime kesilmeyen öksürüklten kurtulduk maaşallah yaradı işimize çok bu yaz bunuda kescez çişide halletcez inşallah tabii becerebilcezmi bakalım

maaşallah bıdığa hoşgeldin canım aramıza bizlerdede aynı canım şu 2 yaş sendromu geçecek inşallah 3 yaş olunca farkı farkedeceksiniz kızlar o yüzden 3 yaşı bekliyorum ben üstünede çok gitmiyorum hayırlısıyla olur sıkmayın kendinizi bıdıklar büyüyo artık özlüycez bebeklik günlerini

canım ya bizde bir dönem resmen emzik bağımlısıydık ama şimdi öyle değil sadece uykuya dalarken istiyor.. sütü de hem biberon hem bardakla içiyor ama gece bazen acıkıp uyanıyoruz hala bu yüzden genellikle biberon kullanıyoruz...

ohh be kızlar sizleri burada görmek ne gzl burayı yanlız bırakmayın neolur
kızzz burcu nasıl ne zaman öğrettin çişi bacımm hallettik demekle olmaz çabuk bize ayrıntıları anlat

canım ben bir dönem denemiştim ama hazır olmadığı için maalesef başarısızlıkla sonuçlandı ama bizimki hiç altı açıkken yapmıyordu korkuyordu çünkü bir kere doktor idrar tahlili istemişti pipisine o torbalardan yapıştırmışlardı... veee saatlerce yapmamıştı sanırım sonra kasları gelişti ve çişini uzun süre tutmaya başladı ve bir gün bizimki lazımlığa çizgi film izlerken yapıvermiş tabi bizde alkışlar sevinçler felan pohpohladık biraz :))) sonra yavaş yavaş gelişti ama hala geceleri bağlıyorum çünkü bunal henüz ben hazır değilim

canım benim hem ablamın hem abimin çocukları biberon bağımlısıydı ne yalan söyleyim emzik bağımlılığı galiba daha iyi... onlarda bıraktırırken çook zorlandı çocuklar resmen sigara bırakır gibi depresyona girdi yaşları da bayağı büyümüştü ve dişleri hala çürük...

sana da ne oldu böyle bir iştah bacım hem çiş hem biberon hem emzik ... ve çarpı üç :))
yavaş kendini yıpratma onlar hazır olduklarında dene sırayla bence şu biberon işini biraz ertele...
ama sürekli de elinde gezmesin tabi sen dikkatini başka yönlere çek önce zorlar ama sonra yavaş yavaş biberondan uzaklaşır birdenbire kesme mesela sadece uyku saatinde diye kural koy kabul etmek istemez başta ama sonra eder kararlı ol

seanyp aramıza hoşgeldin canım..valla ben biberonla süte devam ediyorum çünkü süt içmiyorlar zaten peynirle araları yok.. içtikten sonra biberonu hemen kaldırıyorum onurada uyurken boş biberon veriyorum....emzikte sadece uyurken veriyorum amannnn

hoşgeldin canım iyi paylaşımlar
bizimkide her gün okul sayıklıyor, komşunun çocuklarını görüyor hep okula giderken servis falan gelip alıyor ya pek bi hevesleniyor bizimki ama ben daha tam gün bir kreş düşünmüyorum oyun grubu olan bir yer arıyorum

aman kızlar sizde bi geliyosunuz bir daha uğramıyorsunuz
bende hevesle girmiştim birileri uğramıştır diye
ama gördüm ki en son mesaj hala benimkiymiş....

evt burcu bende sürekli bakıyorum ama kimseler yok bari bir konu açalımda herkez fikrini belirtir o bahaneyle gelirama aklıma bir konu gelmedi senin gelirse yaz canım....burcu şimdi senin oğlan çişi oğrendimi yaaa benimkiler götürürsem yapıyorlar gelipte çiş demiyorlar burak tutyor çişini ama onur ben takip etmezsem sürekli kilota yapıyor yaa kakayı geçtim daha çişi düzene sokamadım

canım ya başlarda öyle oluyor bizimkide ben demeden gitmezdi ama altına kaçırdığı pek olmamıştı. tabiki kazalar oluyor ... sende sabret canım ilk başlarda çok zorluyor insanı ama öğrenince çok kolaylık.. kaka bizde bayağı problemli bir de bizim kabızlık problemimiz var dakikalarca oturup yapamamadan kalkıyor...
ege gündüz uykusunda altına yapmıyor ben geceleri bağlamaya devam ediyorum hala okullar kapanınca denicem geceleri arkadaşlar gece uyandırıp yaptırıyorlarmış bilemedim bende zaten ege geceleri düzgün uyumuyor bu sefer iyice uykusu açılır diye korkuyorum.....

ben bir konu atayım bari ortaya
yaz geliyor kızlar kilolar ne durumda tatile gitmeyi planlayanlar yazsın bakalım
ramazan da erken başlayacak bu yıl ne planlıyorsunuz...

benim nihayet istediğim kilodayım ama bu buruşuk göbişimle bikini giymeyi hiiiiççççç düşünmüyorum ya spora başlıcam ya da yeni bir mayo alıcam bu gidişle

ahh burcucum sorma benim hem kilom var hemde bu göbekle bikini giymem imkansız öncelikle ameliyat lazım bana....eşimle geçenlerde konuştuk oğlanları 3-4 günlügüne anneme bırakıp tatilemi gitsek diye bakalım...diğer kalan izinde aile ziyaretlerine tabiki..

naber kızlarrr nasılsınız bakalım benimkiler yine grip oldularr pek kimse uğramamış yinee face çıktı buralar yalnız kaldı

herkes iyidir umarım..
günler nasıl geçiyor anlamıyorum yoğun, yorucu
ege bütün enerjimi resmen sömürüyor...
hiçbir işim tam olmuyor herşey yarım artık hiç bir şeye yetişemiyorum
ben çok yoruldum (((

kızlar sizinkiler gündüz uykusunu bıraktılar mı
ege sabah saat 9.30 gibi uyanınca bir daha uyumak istemiyor
akşam da saat 10 dan önce yatmıyor ...
benim sınıftaki çocuklar 4 yaşında saat 12 oldumu uykudan konuşacak halleri olmuyor
üstelik ege sabaha kadar da doğru dürüst uyuyup uykusunu almıyor şaşırmış durumdayım

yani benim gibi yorgun ve uyku düşkünü bir kadından nasıl böyle bir çocuk doğdu anlamıyorum :))

burcucum benimkiler uyuyor öğlen ama o gün yorucu geçmediyse uyumaları 10 nu buluyor bende izinde bozulur diye düşünüyorum inşallah bozulmaz daha küçükler yaaa hem onlar öğlen uyumazsa akşam olmaz vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…